mam Rover 416Si r.v. 98 82kW a potreboval bych poradit
- Chci se zeptat - jakou delku pletence a u koho se da sehnat - pres zimu se mi roztrhl ve snehu

- Co delate s tesnenim u oken (hlavne u ridice + spolujezdec) - kdyz jedu 130km/h neskutecne to svisti

- Kde sehnat baterii (akumulator) 55+ v rozmeru, ktery pasuje do 416Si ? Navstivil jsem nekolik specializovanych obchodu, ale takove rozmery (male) nemeli. tak jsem znovu poridil 44 - coz je k nicemu, zvlaste pres zimu. Proste je nedostacujici vykonem
- U spolujezdce u nohou (jak je prachovy filtr) zniceho nic odpadl kryt (jak jej zakryva) - kde se da sehnat ? prosel jsem par webu + vrakovist a nikde to nemeli. Porad odpadava a nemuzu to tam zpet narvat (asi predesly majitel to tam nejak nalepil) no a ja to odnasim

- Radici paka je nejak povolenejsi ? Je tam nejaky silentblok nebo ? Jak se k ni dostat a vymenit ho? Protoze se znatelne kyve - je to takove nehezke a desi me to
- Jak otevrit kryt u prednich dveri a vycistit si stahovaci mechanismus otevirani oken + utahnout pruzinky (pri jizde se klepou na nerovnostech) - zkoumal jsem to, ale nejak jsem na to neprisel a nerad bych si ten kryt urval

- Kde koupit čepy na predni kola ? Postaci nejake alternativni z druhovyroby neto treba original? - uz si zaslouzi vymenit.
- Nefunguje otevirani stresniho okna a pojistkamy to neni - pravdepodobne mrtvy moturek - da se sehnat novy a kolik by pripadne stal ?
Diky za pripadne rady - az na nektere veci jsou to cinnosti, ktere mohu udelat doma nektere vsak vyzaduji servis.