par otazek

Odpovědět
sector

par otazek

Příspěvek od sector » úte bře 11, 2008 10:09

zdravim,

mam Rover 416Si r.v. 98 82kW a potreboval bych poradit

- Chci se zeptat - jakou delku pletence a u koho se da sehnat - pres zimu se mi roztrhl ve snehu :evil: a auto je moc hlucne

- Co delate s tesnenim u oken (hlavne u ridice + spolujezdec) - kdyz jedu 130km/h neskutecne to svisti :( proste dobre netesni a kdyz prsi tak proste propousti vodu dovnitr do dveri :( coz se mi nelibi, neda se proste nic delat - da se nekde sehnat nebo opravit nejak ?

- Kde sehnat baterii (akumulator) 55+ v rozmeru, ktery pasuje do 416Si ? Navstivil jsem nekolik specializovanych obchodu, ale takove rozmery (male) nemeli. tak jsem znovu poridil 44 - coz je k nicemu, zvlaste pres zimu. Proste je nedostacujici vykonem

- U spolujezdce u nohou (jak je prachovy filtr) zniceho nic odpadl kryt (jak jej zakryva) - kde se da sehnat ? prosel jsem par webu + vrakovist a nikde to nemeli. Porad odpadava a nemuzu to tam zpet narvat (asi predesly majitel to tam nejak nalepil) no a ja to odnasim :( - navic pro spolujezdce v zime je to tragedie, protoze fici studeny vzduch na nohy.

- Radici paka je nejak povolenejsi ? Je tam nejaky silentblok nebo ? Jak se k ni dostat a vymenit ho? Protoze se znatelne kyve - je to takove nehezke a desi me to

- Jak otevrit kryt u prednich dveri a vycistit si stahovaci mechanismus otevirani oken + utahnout pruzinky (pri jizde se klepou na nerovnostech) - zkoumal jsem to, ale nejak jsem na to neprisel a nerad bych si ten kryt urval :D

- Kde koupit čepy na predni kola ? Postaci nejake alternativni z druhovyroby neto treba original? - uz si zaslouzi vymenit.

- Nefunguje otevirani stresniho okna a pojistkamy to neni - pravdepodobne mrtvy moturek - da se sehnat novy a kolik by pripadne stal ?

Diky za pripadne rady - az na nektere veci jsou to cinnosti, ktere mohu udelat doma nektere vsak vyzaduji servis.

Dawe

Re: par otazek

Příspěvek od Dawe » úte bře 11, 2008 11:06

Čau, já mám taky baterii 55Ah, ona tam nepasuje ale když si upravíš ten plechový držáček na baterii tak ji tam narveš.Držáček na prachový filtr mám taky zlomený, ale když dovnitř vycpávku a přelepím tak to drží.

Lukky III
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukky III » úte bře 11, 2008 19:58

Cauki ja kdyz sem kupoval novy vyfuk a pletenec tak jsem ho kupoval v Polsku v Tesine. Cele me to vyslo na asi 2500 i s montazi. Neni to original, ale ja si pri studiu nic draheho dovolit nemuzu, ale myslim ze tam mel i origose.

Hombre

Příspěvek od Hombre » stř bře 12, 2008 6:47

Baterku mám 45 a stačí to, a ty dveře se rozebírají jednoduše: dva šrouby v madle, jeden v kličce, pak se klička povysune do strany a vytáhne, vyháčí se z ní táhlo. Vytáhne se trojhranný kryt zrcátka.A pak od spodního rohu tahem prstama dveřní výplň vycvakáváš s takových plastových úchytek, které jsou asi co 15 cm po celém obvodě, kromě horní strany. Ta je jakoby zavěšena shora. A bacha na kablík od otvírání okna u řidiče. čepy si myslím, že stačí objednat v atsservis.cz, nebo elitecat.cz, už jsem jeden měnil a je i po 20.tis. v pohodě. Řadicí páka má kloub na táhle přístupný sespodu, mohl by být opotřebovaný, nebo vysunutý čep toho kloubu, tak ať to neupadne úplně.
.....Rover 45 1.6 2005...............MG-F 1.8 1999........
Obrázek.Obrázek
........Obrázek...........Obrázek.......

Odpovědět