... geošku mám hotovou - výsledek je takový, že mám stejně volant mírně doleva, ale přikládám to tomu, že ten předek je prostě nějaký rozhozený, jestli nějakou havárií, kterou Kupéčko kdysi prodělalo. Což je možná i původ toho, proč na levé straně je přední odklon o jeden stupeň větší.... prostě chtělo by to kompletně stavitelný předek včetně odklonu, aby to zas bylo ono....
Jinak v sobotu jsem se s kamarádem rozhodl kouknout, co mi to pod autem rezonuje. Byla to na převodovce uvolněná tyč ke kulise řadičky (10)... měl jsem ji totiž vypodložkovanou, aby mi o ni nedrnčel kaťák, ale to způsobovalo povolování šroubku. Tak že tu tyč trošku naohýbáme, aby to nemuselo být podložené... a když už to půjde celé ven, tak vyřeším jakýsi pomuchlaný průchod pro řadičku... a když už to bude celé rozebrané, tak tam hodím náhradu kloubu od Šéby... Zmuchlaný průchodový plech jsem nahradil zachovalejším (27) a křivou karoserii okole jsme pomlátili palicí tákm, aby aspoň díry pro šrouby byly v rovině... Pak jsme si hráli s mechanismem řazení... bylo by to všechno celkem fajn, kdyby jsme nemuseli celý to heblo montovat a demontovat asi 6X, protože vždycky, jak jsme to nějak naohýbali, tak to stejně někde zavazelo - buď katu, nebo o karoserii, nebo o tyč řazení... sodoma gomora

.... fakt to bylo na palici... když už to nikde nezavazelo a finálně jsme to smontovali, tak jsem zjistil, že mám šaltrpáku moc dopředu, takže jsem z opěradla nedosáhl na jedničku a taky jsem kvůli tomu nemohl nasadit středový panel na řadičku

.... Stačí tam opravdu velmi malá změna poměru délky mezi držící tyčí a táhlem a řadička jde o centimetry dopředu/dozadu. Takže dnes jsme to rozebrali zas cca 2X - jednou přiohli držící tyč a nakonec i trošku řadící táhlo, protože to při pětce začalo zavazet katu

.... nakonec se ale podařilo a je to všechno jakš takš tak, jak by mělo. Panel jsem nasadil, nikde nic nedrhne a nezavazí a díky Šébovi ten pocit z řadičky, kdy už není jak kvedlačka v hrnci, je taky velmi potěšující

.... kloub v originálu ty vnitřní pouzdra nemá zrovna dvakrát dobře vymyšlený, Šéba to má jednoduše jako dutinku v silonu, tak snad to něco vydrží...
Tak zas aspoň nějaký progres
Pomuchlaný průchod řadičky...
Vyměněný...
Kloub od Šéby...