Servis na Slovensku - HELP !!!

Autoservisy, testbooky....atd
Keksin

Re: Servis na Slovensku - HELP !!!

Příspěvek od Keksin » čtv pro 17, 2009 8:53

http://www.unipart.cz sežene téměř vše podle VIN kódu a posílají (mevím to jistě) i na Slovensko. Pro bližší info kontaktuj Angličana (ing. Beneš) zde na fóru.

Raziel

Příspěvek od Raziel » čtv pro 17, 2009 21:45

Ja som objed. z DSV Dunajska Streda ulozenia prednych tlmicov na R75,tak som im zavolal,pan mi povedal ze ich maju obj.ked pridu zavola,v utorok zavolal nadiktoval som adresu,stredu kurier priniesol,takze s dodanim a ochotou spokojnost...Dostal som len potvrdenie od kuriera o zaplateni,v krabici ziadna faktura,nic ,to ma dost zaskocilo...Palka to bola riadna,skoro 170 euro,ale nikde som to nevedel zohnat,z ciech co som sa pytal by ma to vyslo s postovnym este drahsie...ale je to made in United Kingdom,tak to bude hadam kvalita...
Na jar sa tam chystam na opravu otvarania zadnych dveri,strajkuju mi obe strany,chcem to dat spravit,uvidim co mi s tym spravia,ci tam nenecham celozivotne uspory :roll: ...
Inak si myslim ze su jediny na SR co zozenu uplne vsetko na rover,len si to nechaju patricne zaplatit,ale zase su to kvalitne origo diely......

Dragon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragon » pát pro 18, 2009 12:58

Ja mám s nimi skusenosti asi taketo. Prvý krat som cez nich kupoval termostat, ponukali mi ho aj v bežnom obchode ale čakať som mal mesiac a cena vyžšia ako z DSV aj z poštovným, tak som objednal z Dsv a este v ten týžden som ho mal. Paráda :lol:
No lenže tu moje kladné skusenosti s dsv aj končia. :shock:
Potom to boli uz len samé reči typu "zavolajte za hodinu, alebo zachvilu vam zavolame spať" a podobne výhovorky čo trvali týžden aj dva.
Tak som kontaktoval Unipart a zrazu problé žiadny, p. Beneš reagoval bleskem a ešte v ten den to bolo objednané .
No a moje prípadné dalšie objednavky budú smerovať tiež do Unipartu, lebo dohadovať sa týždne v Dsv či budú vobec ochotný niečo objednat sa mi neche :wink:
2x Rover 620 Sdi

Raziel

Příspěvek od Raziel » stř úno 24, 2010 18:52

Takze moja skusenost s DSV servisom..Po telefonickom objednani som priniesol auto dnes na 8:00...Ziadny prepychovy servis som necakal,kancelaria,prijimacia miestnost,dielna-2 mechanici.Po prichode majitela sme spisali co treba urobit,z autom sa hned zacalo robit.Auto sa hodilo na diagnostiku.Vymenili zamok v kufri-bol pretoceny,nejaku plastovu cast vo dverach sofera,kvoli tomu ze bola zlomena,neslo manualne zamykat.Zadne dvere isli otvorit len zvonka-opravene,druhe zadne dvere idu otvorit zvonka len trhnutim,po zvazeni ze novy mechanizmus ,ktory mi mechanik aj ukazoval stoji 140 eur,som od toho upustil.Do kluca mi naletovali novy spinac,vadaka ktoremu nemusim manualne zamykat, s tym ,ze ked pridu nejake puzdra na kluce,daju mi vediet.Este blbla prava predna smerovka,isla kedy sa jej zachcelo,rozmontovali,prestriekali,ide...Ochota majitela a mechanikov,max. mechanik pri 2,5 hod.praci kazdych 30 min.za mnou prisiel,povedal co urobili,poradil co ako,ukazal novu alebo zanovnu suciastku,ktora bola nasledne namontovana..Vecsina veci sla zanovnych,predsa cena novych je vyssia o dost.Vsetko preskusane,vsetko ide ako ma.Inak majitel vravel ,ze vecsina zanovnych a novych dielov prichadza k nim z Rakuska.On sam bol majitelom R75 ,auto super,drahsie diely..co som sa pytal napr.spojka u nich na R75 8-12 000 Sk.
Stretol som tam aj pani od nas z NR ,ktora k nim z R75 chodi uz 8 rokov a je max.spokojna...Zhrnute bol som milo prekvapeny s pristupom a ochotou pomoct a poradit,za tu cestu a cas,usetrene nervy to stalo...

lado211

Příspěvek od lado211 » čtv říj 28, 2010 8:14

Zdraviiim vsetkych roveristou ja vam chcem povedat iba jednu vec to auto je take iste ako vsetke ostatne cize kazdy normalny servis vam ho spravy a bezne veci si viete vymenit sami dakujeeeem.

Tommi_82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi_82 » čtv říj 28, 2010 9:00

:lol: :lol: :lol: :lol: Lado, boduješ.
Dříve: 214 Si r.v. 1996 modrá met.
Obrázek
Dříve: 75 Tourer 2.0 CDT r.v. 04/2002 modrá met.(Royal blue)
Obrázek
Obrázek
Dříve: Mazda CX-7 2.3 DiSi Turbo 191 kW r.v. 2008
Obrázek
Nyní: Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi 143 kW r.v. 2014
Obrázek

Keksin

Příspěvek od Keksin » pát pro 10, 2010 17:09

Kolega PIRÁT doporuče servis:

Banovce nad Bebravou vola sa Auto Vobis Bosch servis a cislo tam je 0387605287

mikeZS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikeZS » pon led 10, 2011 13:37

DSV - zhana suciastky z francuzka zo skladov, rimmerbros a ine - ak sa posnazite hladat najdete omnoho lacnejsie , ceny su ok, ochota je ale maju vela aut cize niekedy si nenajdu cas, a s odbornostou moc neviem, nezdali sa mi byt az taky odbornici skor garazovi majstri , diagnostiku spravia ale bez vystupu - cena cca 10e - servisna hodina v DSV 20e. S majitelom mam zle skusenosti s dodrzanim terminov a sumy ktoru chcel.

Netopjer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Netopjer » sob bře 31, 2012 11:39

...viete niekto odporucit servis kde maju skusenosti Rovermi v okoli MT, ZA... ? Potrebujem vyriesit stracanie vody a dieslove klepanie za studena a rad by som to zveril niekomu kto uz s K-series ma nejake skusenosti...
Dakujem
Rover 214 Si r. 1999

Skafo

Příspěvek od Skafo » úte led 15, 2013 13:07

Doporucite niekto servis v okoli Trnavy?

Skafo

Příspěvek od Skafo » pon úno 04, 2013 20:46

Volal som do servisu Autofit - Peter Lukacovic, uvidime ako sa ukazu ...
http://www.qualityservice.sk/autoservis ... 53/trnava/

Skafo

Příspěvek od Skafo » stř dub 10, 2013 20:47

Tak kedze mi zrazu auticko prestalo posluchat a pocas jazdy chciplo a zasvietila zlta kontrolka motora, neslo hned nastartovat, ale az po urcitom case, musel som si drzat otacky, aby mi to nezhaslo, lebo boli prilis nizke, nemal som inu moznost ako navstivit DSV. Po 5 minutach prisiel za mnou, ze asi odisla riadiaca jednotka motora, co som si myslel, ze sa asi s autickom rozlucim, ale po dalsich 10 minutach prisiel, ze riadiaca jednotka je v poriadku a problem bude v palivovom systeme, pravdepodobne zaneseny palivovy filter alebo zle palivove cerpadlo, zajtra sa na to pozru a da mi vediet blizsie...

Skafo

Příspěvek od Skafo » čtv dub 18, 2013 16:02

Tyzden presiel a DSV Dunajska Streda este nic zatial nevyriesili? Minuly tyzden som dostal info, ze bude problem s palivovym systemom. Tento tyzden v utorok som dostal info, ze vymenili palivovy filter a precistili nejake usadeniny, ale aj tak auto zhasina, ze tam je problem s kolisanim tlaku v palivovom systeme, ze tam dali snimac tlaku, aby zistili, kde je problem ... Sa mi to zda nejako dost vela casu a to riesia iba jeden problem ...

AnderN
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AnderN » čtv dub 18, 2013 16:18

Zřejmě se celý servis nevěnuje jen tvému autu. Kdyby ano, poznal bys to pak na vyúčtování.
Obrázek
MG ZT CDTi @ 118 kW / 370 Nm - 2009-? :: 200.000 km @ Obrázek
Rover 25 18K4F / automat CVT - 2013-? :: 50.000 km @ Obrázek
Rover Mini Cooper - 2016-? :: 20.000 km @ Obrázek
Ex. Rover 620 SDi - 2004-2009 :: 100.000 km @ Obrázek

Trunda
Site Admin

Příspěvek od Trunda » čtv dub 18, 2013 16:36

Když to je nějaký hnusný problém, tak odhalení může trvat delší dobu.... mechanici jsou jen lidi a v takovém případě záleží na tom, jaký je mechanik analytik a jak rychle je schopný problém najít... je to úplně stejný jak v nemocnici...
... I love K-SERIES ;-) ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter ;-)

Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Obrázek

Odpovědět