Hlásí se nováček :-)
Re: Hlásí se nováček :-)
Dietře - Romane až se sejdem tak si vás vyfotím pokupě
protože takový dva masochisty aby svět pohledal,,
já se taky rád šťourám ve vozítkách, ale vy jste extrémisti,,
každopádně vám fandím,, alespoň mám od koho načerpat vědomosti ohledně tohodle vozítka,, ať se daří,,

-
Dieter Bonrath
Ja bych to masochismem nenazyval, i kdyz vcerejsi demontaz termostatu ( jediny demontovany dil navic byla merka oleje) s tim uz asi hranicila. Demontaz termostatu ani nove vicko expanzky chlazeni nepomohlo, tak uz se tesim na demontaz palice a dalsi zabavne cinnosti s chlazenim souvisejici.
A jeste poznamka, Roman ma krasavce, narozdil od moji pastousky
A jeste poznamka, Roman ma krasavce, narozdil od moji pastousky
Dieter to ti přeju pevne nervy ten termostat to je super v-z ať se ti to podaří jaro se blíží 
Dieter máš to v SZ 
-
Dieter Bonrath
Termostat uz je pro me brnkacka, bohuzel jsem dnes sehnal pouze neorigo, ale je tam, pouze bych podotkl, ze soudrzi z Warvicku nepocitali s vymenou.
pri vymene doporucim sundat expanzku a hrdlo u merky.
Lepší je ho přemístit dopředu k chladiči - tahle úprava by měla výrazně omezit odcházení těsnění.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
naprostý souhlasKDB píše:Lepší je ho přemístit dopředu k chladiči - tahle úprava by měla výrazně omezit odcházení těsnění.
...proč Ti to vlastně nechtělo chytit ?Dieter Bonrath píše:Termostat uz je pro me brnkacka, bohuzel jsem dnes sehnal pouze neorigo, ale je tam, pouze bych podotkl, ze soudrzi z Warvicku nepocitali s vymenou.pri vymene doporucim sundat expanzku a hrdlo u merky.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
-
Dieter Bonrath
Obavam se, ze to bylo vice cinitelu, nakonec jsem jeste povymenoval palec, vicko, ukostreni, jine svice, lepsi baterii a vymenil jednu hadici od paliva, ktera se mi nezdala a chytlo to na prvni cvrnknuti. Prestavba chlazeni me take ceka, ale nejdrive to musi chladit alespon prumerne, bohuzel jsem tento tyden mel pomerne narocny a nemel jsem cas se tomu povenovat.
Nema nekdo dorazy stahovacek oken, shani je Jirka Z. ?
Nema nekdo dorazy stahovacek oken, shani je Jirka Z. ?
Safra, to ještě v regálu nemám
To je toto ? :
http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-CUQ100102
Jestli chceš, objednám u bros, do středy, čtvrtka by tu mohly být. Vzal bych i pro sebe
http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-CUQ100102
Jestli chceš, objednám u bros, do středy, čtvrtka by tu mohly být. Vzal bych i pro sebe
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
-
Dieter Bonrath
Ja asi take budu potrebovat par drobnosti, takze budu delat vetsi objednavku, ale Jirka ma ted rozebrane dvere a uz ho svrbi ruce ( tedy rozhodne ne, tak jako mne ) 
- jirizak1956
Ano Romane, je to přesně ten červenej umělohmotnej bazmek.
Dieter bude objednávat asi celej vagon všeho možného , tak se připojím.
Dieter bude objednávat asi celej vagon všeho možného , tak se připojím.
hele když jsme u toho, nevzal by jste někdo k vašim dílům přívěsek na klíče MG, kvuli tomu se mi nechce objednávat z GB a jak jistě uznáte, nelze bez toho žít

Jeden kovovej mam mozna jeste v batuzku od ty doby, co mi dorazily dva 
....
Jo, mam ho tu. Stribny MG na cerny mrizce a okolo stribrnej osmiuhelnik. Docela tezkej, mozna to bude i kovovy
Mas zajem?
....
Jo, mam ho tu. Stribny MG na cerny mrizce a okolo stribrnej osmiuhelnik. Docela tezkej, mozna to bude i kovovy
Mas zajem?
Jasnýýýý,, řekni si co za to chceš a jak ti to mám poslat, nebo výměnou třeba za CDčko se servisní příručkou,,