su trubka a podařilo se mi asi někde na benzínce při dolévání destilky ztratit víčko od té nádržky, kam se leje destilka jako chlazení. Nevíte jak velký problém je sehnat náhradní víčko?

Spíš než vodotrysk to byl slušnej zurčící potůček, když sme zastavil u barákuTommi_82 píše:Buď rád že jsi dojel vůbec od benzínky dom a nevyvařil. Kdybys nechal otevřenou kapotu tak jsi mohl mít slušnej vodotrysk.Jinak si taky myslím že by to nemusel bejt problém.
To se stane. Já třeba zase nechápu, proč nemá 400 víčko od nádrže na takovým tom gumovým proužku, jak některý auta, aby zůstalo viset, když ho vyšroubuješ. Nebo přinejmenším klícku na dvířkách od nádrže, do který by se nasadilo. Takhle ho vždycky musím odložit na kufr nebo tankovací stojan a jednou určitě zavřu dvířka a víčko tam zůstane ležet. To se mi jednou stalo už u jinýho auta.Big.T píše:Pridam se taky k pojmenovani "su pako I ja nechal vicko na motoru a ted jsem bez.
U dvoustovky naštěstí v tom víčku mám klíče, nebýt toho tak mám asi stejnej problém, bez klíčů naštěstí neodjedu.cbx píše: To se stane. Já třeba zase nechápu, proč nemá 400 víčko od nádrže na takovým tom gumovým proužku, jak některý auta, aby zůstalo viset, když ho vyšroubuješ. Nebo přinejmenším klícku na dvířkách od nádrže, do který by se nasadilo. Takhle ho vždycky musím odložit na kufr nebo tankovací stojan a jednou určitě zavřu dvířka a víčko tam zůstane ležet. To se mi jednou stalo už u jinýho auta.