Zdravim, mám problém. Asi před dvěma měsíci jsem přišel k autu a nešlo ani odemknout d.ovladačem a byla úplně vybitá baterka, nastartoval jsem tedy přes kabely a v pohodě. Ovšem tohle se stává od té doby skoro pořád. Auto je skoro pokaždé vybité i přes noc tak, že nefunguje ani centrální zamykání. Otevřu maximálně ručně klíčem dveře u řidiče. Někdy ale auto stojí třeba 3 dny před barákem a jde to v pohodě odemknout d.ovladačem a nastartovat, potom s tím ujedu cca 10 km, auto zaparkuju a za cca 8 hodin je auto úplně vybitý. Nevíte někdo co s tím může být? (baterie je úplně nová) Předem díky.
- Rover 200, 1.4, 55kW, r.v. 1999 -
Rover 200 - Neustále se vybijí baterka
-
britishopen
Rover 200 - Neustále se vybijí baterka
- - - MGF 1.8 2001 - - -
Re: Rover 200 - Neustále se vybijí baterka
Asi nějaký stálý odběr, bývá to světlo v kufru, autorádio, nebo vadný alternátor, přes který se baterka vybije. Musíš ten odběr změřit.
Návod zde
Návod zde
-
britishopen
Díky, je teda pravda, že jsem koukal, že světlo v kufru nesvítí i když jsem kontroloval, že žárovka je v pohodě.
- - - MGF 1.8 2001 - - -
Muzou byt skripnute draty v pruchodce mezi karoserii a vikem kufru.... muze tam byt zkrat. Chce to merit a cokoli, co nefunguje spravne, je podezrele....
-
britishopen
Tak nakonec to byl regulátor alternátoru (made in italy) který trvale odebíral 3 ampéry.A to světlo v kufru nesvítilo kvůli těm skřípnutým kabelům. 
- - - MGF 1.8 2001 - - -
-
britishopen
Auto bylo u autoelektrikáře a jelikož mi dal tu starou součástku tak to asi vyměnil.
- - - MGF 1.8 2001 - - -

...........
.......