Neustále se mi děje, že když stánu okýnko u řidiče, tak mi při zvedání ta mrcha odmítá vyjet zpět na své místo, kam patří. Sklo se vůbec nechce trefit spátky do těch gumových lišt kolem oken. Dvakrát už to došlo tak daleko, že sklo úplně vypadlo z toho držáku ve dvěřích, který ho zvedá nahoru a dolů. Dvakrát už měli ty dveře rozebrané v servise, 2 x ten držák čistili a lepili do něj to sklo znova, nicméně stále to blbne. Asi jen tam někde cosi vohnutého a pořád to nutí to sklo zajíždět někam jinam, nebo už prostě nevím. Je to poměrně nešikovné, když potřebujete vjet někam na kartu a nemůžete stáhnout okénko... nemluvě o tom, že z nějakého důvodu je tam někde asi mezírka, která způsobuje, že na dálnici t někdě okolo zrcátka pěkně hnusně hvízdá vzduch...
Nemá někdo podobnou zkušenost a radu, jak na to? V servise mi doporučili, že pokud to bude dělat stále, tak je to na výměnu snad i dveří - resp. tuším celého skla a mechanizmu stahování oken v těch dveřích, což vzhledem k tomu, že u řidiče by měl být umístěn motor pro stahovačky na celé auto, nebude asi žádná levná sranda.