.... jinak Jagurky jsou posledni dobou castym utocistem tech, kterym uz Roverek nestacil.... na takove se urcite nezlobime, kdyz vlastne zustavaji v rodine
vstřik???
Re: vstřik???
.. tak to ma byt 
.... jinak Jagurky jsou posledni dobou castym utocistem tech, kterym uz Roverek nestacil.... na takove se urcite nezlobime, kdyz vlastne zustavaji v rodine
Nicmene S-Type je o kategorii vys jak petasedma a servisni naklady tomu odpovidaji... jsou tu kluci, kteri by mohli o peripetiich s S-Typem vypravet... i tak je to drzi a kdyz si chteji hyckat pozadi, nedaji na nej dopustit
Take jsem v nem sedel a bylo to jak na zamecku 
Ono taky na trhu nic kloudnýho není, co by bylo pěkný z venku a zároveň zevnitř a mělo jistou dávku šarmu a elegance.Trunda píše:... jinak Jagurky jsou posledni dobou castym utocistem tech, kterym uz Roverek nestacil....
.... no tak jeste tam Mercedes.... jenze to uz je taky nekde jinde a rozhodne to neni tak originalni... pravda ze dnes to jsou vsechno vesmirny koraby, a kdyz chce nekdo Viktoriansky styl, tak si musi priplatit 
No není to tak hrozné s tím Jagem
Servis je, pokud člověk nepoužije Jaguar origo, za pár korun, pokud se něco nepos... A díly se dají koupit opět v UK, třeba tady :
http://www.jagspares.co.uk/Manners/CarSearch.asp. Nejdražší je výměna oleje v automatu, u mého měním celou vanu s filtrem (ten je za 100 P). Zkusil bych se ale poptat se, za co jezdí třílitr. Pokud město za 14 a venku 9-10, potom je to stejné jako 4,2. A výkon je někde jinde. Pokud je rozdíl třeba litr, a roční průběh třeba 20000 km zas bych uvažoval nad 4,2. 4 litr nebrat, má nikasil. Tak mě napadlo, co tak forum "Náhrada 75".
Myslím si, že spousta lídí to výhledově bude řešit a možná by pomohly názory ostatních, co to mají za sebou. 
http://www.jagspares.co.uk/Manners/CarSearch.asp. Nejdražší je výměna oleje v automatu, u mého měním celou vanu s filtrem (ten je za 100 P). Zkusil bych se ale poptat se, za co jezdí třílitr. Pokud město za 14 a venku 9-10, potom je to stejné jako 4,2. A výkon je někde jinde. Pokud je rozdíl třeba litr, a roční průběh třeba 20000 km zas bych uvažoval nad 4,2. 4 litr nebrat, má nikasil. Tak mě napadlo, co tak forum "Náhrada 75".
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Má X type 5 měsíců tak že zatím nic moc zkušeností,al ted začínam řešit napinak klimy a kladky a brzdy.Našel jsem tohle,ale musíte znát číslo druhovýroby.Vyhledat a je to.
http://www.autodily-cardo.cz/kosik/?loy ... 7&variant=
Najít u Kellyho nebo někde.
Mě ty kladky +komplet brzdy Brembo vyjdou něco přes 9tis
http://www.autodily-cardo.cz/kosik/?loy ... 7&variant=
Najít u Kellyho nebo někde.
... no prave ze kdyz uz se neco po, tak to je pak financni sebevrazda.... sveho casu mi Stanik popisoval peripetie s osmivalcem.... nakonec Romane tys mi povidal castku za kterou jsi repasoval podvozek a taky to nebyla uplne lidova castka 
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
100p ????? ted doufam ze to není sto tisíc bo to je fest velka darda:( jinak uprimně se mě líbí 4.2 R no opravy no kazda opice chce banany:)
100 P je 100 liber (nemám symbol libry, takže Pounds), to zas taková hrůza není 
Jo a 4,2 R má kamarád a ujeeeel mi
Trundo, možná by se to vlákno chytlo 
Vsak ho zaloz 
Aha a to můžu ? Myslel jsem, že jen admini, tak to zkusím 
Jak sem slíbil...
Repase vstřikovačů proběhly ok v podobě 5 denního čekaní,včera se nastrkaly zpět a auto tahne jak splašené:D:D:D vše super.
I přeze vše stále na volnoběhu otačky kolísají směrem dolů a sem tam chcípne.... už sem z toho neštastný...nevíte někdo na co se zaměřit???
Repase vstřikovačů proběhly ok v podobě 5 denního čekaní,včera se nastrkaly zpět a auto tahne jak splašené:D:D:D vše super.
I přeze vše stále na volnoběhu otačky kolísají směrem dolů a sem tam chcípne.... už sem z toho neštastný...nevíte někdo na co se zaměřit???