Naše vrakoviště Jeseník
Naše vrakoviště Jeseník
Ahoj všichni,tak jsem se dozvěděl.že Jesenický vrakáč končí,dlouhou dobu jim díly stojí a neprodávají se--asi to vzdal,ale pro nás je to obrovské mínus.

Rover 75 CDTi r.v. 2005
Re: Naše vrakoviště Jeseník
Nooooo... To neni vubec fajn. Lenham sice sezene vsechno, ale kdyz bylo potreba neco urgentne, tak Jesenik byl nejlepsi... Ja tam sice nikdy nic nebral, protoze hranace nemel, ale vzdy jsem na Jesenik slysel jen chvalu za pristup a rychlost...
dneska s ním budu mluvit, tak se optám a zjistím co a jak.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

Urcite zjisti co a jak.... me teda docela mrzi, ze se pan nikdy nemel k tomu, aby nabizel sve sluzby tu trosku aktivneji... ale co uz... je to klasicky neduh ceskych podnikatelu, ze proste neumi sve produkty prodavat 
To by byla škoda, taky jsem jeho služeb párkrát využil 
- Roman620ti
No tak já musím říct, že dříve to už je několik let, možná 5 byla u mě moc velká spokojenost,ale teď za poslední 2 roky asi už to bylo špatný, když sem o něco zavolal jestli to maj, že bych se proto stavil, tak mi vždy pán slíbil, že se podívá ejstli to má skladem a dá vědět, když nevolal tak sem opět volal já a vždy že se zapoměl povívat a že dá vědět druhej den...zase nic, tak už sem se naučil jezdit do HK a tam je sice díly dražší, ale přístup fakt perfektní, jedinej problém je, že na tíčko toho asi moc nemaj, ale dost věcí je ještě schodnejch s naftama...
2x Rover 620ti
No Romane prave ze to asi bylo tim, ze on tam posledni roky mel uz jen typy, kterych porad jezdi hodne, takze R200/25, R400/45 a R75... 600 a moje hranace prece jen byly vzdycky vzacnejsi a pro neho nelukrativni... .... ale vsichni si hlavne pochvalovali to, ze dily posilal po autobusech 
- Roman620ti
jo toho jsme taky dvakrát využil, ale raději jel osobně abych si vybral
...přeci jen sem to bral jako výlet, je tam krásná cesta, kde neni moc velkej provoz, tak sem se kochal lesem
A kdysi tam díly na tíčko měl a i nějaký na díly scháněl, ale je jasný že jich moc nejezdí, takže je lepší mít běžnější na skladě
Ale škoda že to rušej to to zase vyházej ty díly jako minule když se stěhovali, to prej dost věcí z akstle, které se moc neprodávaj vyházali... 
A kdysi tam díly na tíčko měl a i nějaký na díly scháněl, ale je jasný že jich moc nejezdí, takže je lepší mít běžnější na skladě
2x Rover 620ti
Tak jestli to je pravda,tak to je v háji,
,on asi na to nemá tolik času,ale spolupráce byla vždy OK.To asi prodám 
R 400 SDI 99
No bylo by fajn, kdyby se s nim domluvil nejaky klubovy vyprodej, aby nic neprislo na zmar...
No když jsem tam byl v roce 2007, bylo tam takové množství ND, že to by si musel RC pronajmout skladiště. Nevím, jak je na tom teď, třeba má domluvený prodej někomu, kdo má podobný vrakáč.
Myslel jsem jako ze by tu nabidnul dily za nejaky smesny ceny treba i s tim, ze odvoz si kazdy zajisti sam.... .... no a neco by se dalo pretahat k Roverixovi 
Aha, takže Wotvírák je letos v Jeseníku 
Hehe.... to by nebylo spatny udelat takovy happening
... no, neplasme.... treba je to jen nejaka fama 
Trundo,to by mi asi Luboš nevolal,jestli něco nechci,chtělo by to posondovat,jestli to úplně zavírá,nebo to celé někomu vcelku prodá. 
Rover 75 CDTi r.v. 2005

...........
.......