servis v pardubickem nebo hradeckem kraji
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Re: servis v pardubickem nebo hradeckem kraji
V oleji žádná chladící kapalina nebyla. Když je olej těsně pod spodní ryskou, zbývá tam ještě 3- 4 litry oleje. Nevím jaký u vás máte zatáčky, tak to nebudem dál komentovat.
- Roman620ti
Když jsme kupovali stříbrného, tak olej byl asi 1cm pod minimem, prostě jen posledích 5mm měrky bylo od oleje a přitom se při zkušební jízdě ani jednou nerozsvítila kontorlka. Takže je tam výhoda, že to angláni brali s rezervou. Předchozí majitel byl fajnšmekr, který hodně věcí neřešil 
2x Rover 620ti
se mi jednou stalo že Ti čko nedrželo volnoběh (reset krokovýho motorku to vyřešil) a chcíplo, po cestě domů mi to takhle párkrát chcíplo a kontrolka mazání se rozsvítila cca po 1-2 sekundách potom co se motor dotočil, takže když se rozsvítí kontrolka je už tak trochu pozdě...Roman620ti píše:Když jsme kupovali stříbrného, tak olej byl asi 1cm pod minimem, prostě jen posledích 5mm měrky bylo od oleje a přitom se při zkušební jízdě ani jednou nerozsvítila kontorlka. Takže je tam výhoda, že to angláni brali s rezervou. Předchozí majitel byl fajnšmekr, který hodně věcí neřešil
- Roman620ti
No právě proto, jde vidět, že tam je dost velká rezerva. Ale na to že to mělo rozhrabané přední gumy skoro na plátno to motoru asi nevadilo. Naštěstí, ale raději klepu.. A když jsi to nakousl, jak se to prosim Tě vyresetuje? Otáčky mi nespadnou hned na těch +-900ot, ale nejdříve na 1000-1100 a až po pár vteřinkách se ustálej na těch 900. Čistili jsme klapku, tak nejdříve to drželo furt vysoké a te´d po pár set km už je to dobrý, ale ještě to není ono. Teď to je jako před čištěním, takže sem si nepomohl, jen je klapka krááásně čistá 
2x Rover 620ti
no když myslíš že je tam rezerva tak doufej že máš pravdu, já to rozhodně riskovat nehodlam, kontrolka se rozsvítí když neni tlak žádnej, ale pokud jaspoň nějakej je tak nesvítí, což ovšem neznamená že ten tlak je dostatečnej,někteří majitelé fiatu coupe by o tom mohli vyprávět...Roman620ti píše:No právě proto, jde vidět, že tam je dost velká rezerva. Ale na to že to mělo rozhrabané přední gumy skoro na plátno to motoru asi nevadilo. Naštěstí, ale raději klepu.. A když jsi to nakousl, jak se to prosim Tě vyresetuje? Otáčky mi nespadnou hned na těch +-900ot, ale nejdříve na 1000-1100 a až po pár vteřinkách se ustálej na těch 900. Čistili jsme klapku, tak nejdříve to drželo furt vysoké a te´d po pár set km už je to dobrý, ale ještě to není ono.
s tim volnoběhem řek bych že je to normální když jedu kudlu a dam neutrál tak se mi taky pár vteřin drží kolem 1100ot a pak klesne na těch cca 900,pro reset stačí zapnout zapalování a 5x zmačknout plynovej pedál a chvíli počkat
- Roman620ti
No já si olej nechávám mezi minimem až optimem v zimě, přes léto nad optimem. To to hovado předemnou jezdilo skoro bez oleje a ještě mu pořádně nakládalo, jenže byl v háji podtlak turba, tak mohl prasit jen do 3000ot, pak mu to zaškubalo celým autem
A nakonec mu ho zabavili, že nesplácel a dostalo se ke mě
Díky za ten reset, schválně to zkusím, co se bude dít, ale když to máš i ty takhle, tak to bude asi ok. Škoda že si už nepamatuju jestli to dělá i červenej...to zkusím snad na jaře
Díky za ten reset, schválně to zkusím, co se bude dít, ale když to máš i ty takhle, tak to bude asi ok. Škoda že si už nepamatuju jestli to dělá i červenej...to zkusím snad na jaře
2x Rover 620ti
- Fujitsu
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno sem kontroloval olej tatíkovi ve Felicii, ať jsem se snažil jak jsem chtěl, prostě na měrce nebyla ani kapka od oleje, tzn. na olej vůbec nedásahla, hladina byla tedy dosti pod minimeem, a kontrolka stále nesvítila - aspoň nikdo nic neříkal - já s tím pochopitelně nejezdímRoman620ti píše:Když jsme kupovali stříbrného, tak olej byl asi 1cm pod minimem, prostě jen posledích 5mm měrky bylo od oleje a přitom se při zkušební jízdě ani jednou nerozsvítila kontorlka. Takže je tam výhoda, že to angláni brali s rezervou. Předchozí majitel byl fajnšmekr, který hodně věcí neřešil
Rover 416Si, 1997, šedá kůže, Platinum Silver
http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=212 www stránky: http://www.fuji.estranky.cz
http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=212 www stránky: http://www.fuji.estranky.cz
- Roman620ti
Hm asi to tak maj udělané ve většině aut, přece jen je takovejch lidí dost, kteří si auta moc nevšímaj a jen jezděj, dokud nedojezděj
Škoda že ten motor nemá ruce, jinak by bylo dost lidí řádně pomlácenejch 
2x Rover 620ti
Nemate nekdo tip na servis Jicin / okoli, ale nekdo, kdo Rovery zna a dela. Jinak nejblizsi, o kterem vim, je CD Motor v Ceskem Dubu, jak ty jsou na tom s kvalitou?
Myslim, ze na ne byly dobre reference... Pak teda v Liberci je ATS Servis, coz je klubovy partner, ale ted uz si nejsem jisty, jestli jeste delaji servis.... Mozna uz provozuji jen obchod...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jen doplním, že ATS je v Trutnově a nevím o tom, že by provozovali autoservis. Podle jejich webu se zabývají výhradně distribucí dílů:
http://www.atsservis.cz/ofirme_ATSservi ... rutnov.htm
http://www.atsservis.cz/ofirme_ATSservi ... rutnov.htm
Jeee... sorry... jsem se sekl o mesto vedle...
Ja mam takovy pocit, ze kdysi Eny45 u nich servisoval... ale mozna ze si to fakt pletu...