Vyhřívání sedaček
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyhřívání sedaček
Upekl zadnici
To snad nie! Bud mam nieco spatne ale mne teda vyhrievanie sedaciek zapne po cca 10km jazdy a aj to asi len na 30 sekund, potom sa to automaticky vypne a uz to nerozbehnem. A to ani nehovorim o tom, ze naraz obidve sedacky nemam sancu nahriat. Niekolko krat odskusane. Rano teraz radsej jazdim sam. No proste je to bieda.

Keď musíš, tak musíš.
JAGUAR S-type 2,7d V6 Sport
JAGUAR S-type 2,7d V6 Sport
-
- Kontaktovat uživatele:
Praktická zkušenost říká že žádný pečení perdele nehrozí, leda by si koupil dečky s lepším a hustěj naskládaným odporovým drátem.
Tome, ale pokud jsi rekl, ze jsou ty decky zapojeny seriove, tak pokud zapojis jen jednu, tak ji priskvaris.... a nebo .... jsi to myslel tak, ze jsou zapojene paralelne
... uvedu trivialni priklad... mam dve zarovky na 6V a zapojim je seriove na 12V, tak sviti k radosti vsem krasne a optimalne... ale... pokud zapojim jen jednu zarovku 6V na 12V copak se asi stane? Zahraje si na vybojku

... uvedu trivialni priklad... mam dve zarovky na 6V a zapojim je seriove na 12V, tak sviti k radosti vsem krasne a optimalne... ale... pokud zapojim jen jednu zarovku 6V na 12V copak se asi stane? Zahraje si na vybojku

-
- Kontaktovat uživatele:
Až tak detailně mi to vysvětlovat nemusíš
, ale je fakt že ráno když jsem to psal mi to nedošlo. Stále si myslím že seriově měl jsem přetrhlej drát přímo u dečky (na spodní) a nehřála ani jedna, spravil jsem drát a hřejou obě.

.... z cehoz lze tedy usoudit, ze pokud zapoji jen jednu decku na 12V, tak si usmazi zadek 

-
- Kontaktovat uživatele:
... nebo přepálí odporovej drát.
... ano .... bude z toho mit vybojku 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Značkový Rover-gril 

Kdyz uz neco, tak by se dalo uvazovat o nejakem regulacnim obvodu na rizeni vykonu... jen nevim kam schovat stelovaci potenciometr... snad nekde pod sedacku... horsi je, ze to bude potrebovat chlazeni, takze by to nemelo byt jen tak nekde schovany...
Roverixi tady je řešení (ale za tu cenu
)
http://www.heatedseatkits.com/heatedseatkits/index.html
a takhle to vypadá uvnitř

a konektory

Zapojit jenom půlku taky nedoporučuju, podle mě to shoří. chce to v podstatě předřadit při půlce odpor, vypočítaný na poloviční výkon a uchladit ho

http://www.heatedseatkits.com/heatedseatkits/index.html
a takhle to vypadá uvnitř

a konektory

Zapojit jenom půlku taky nedoporučuju, podle mě to shoří. chce to v podstatě předřadit při půlce odpor, vypočítaný na poloviční výkon a uchladit ho

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
A tady je to úplně zřejmé

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Podle toho schematu a podle tech fotografii to vypada na to, ze jsou zapojeny paralelne (no ja bych se osobne dost divil, kdyby byly seriove) .... takze to by se pak dalo prepinat...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím, jestli to na fotkách je paralelní zapojení tak jsem asi idiot(ve schématu paralení je, to uznávám). Já tam vidím jasně seriový zapojení(stejně tak jako jsem ho viděl u sebe v autě). Z konektoru hnědej k první dečce-červenej mezi dečkama-zelenej z druhé dečky zpátky do konektoru(motá se tam navíc ten konektor mezi dečkama). Kdybych ten konektor mezi dečkama rozpojil, tak neteče nic, pokud ho zkratuju teče do první dečky.
Prostě když to shrnu první dečka má napojeny kabely hnědy a červený, druhá červený a zelený.
Prostě když to shrnu první dečka má napojeny kabely hnědy a červený, druhá červený a zelený.
Tyjo Tome mas pravdu.... Ono je to spatne vyfoceny, on je ten zeleny drat zatoceny ke konektoru... No toz ale proc je to na schematu paralelne?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A pak, že se to nemůže stát: viewtopic.php?f=7&t=6027&sid=c898f6ca38 ... 71db07ced0pirát píše:Upekl zadniciTo snad nie!