Servis Rover v Ostravě
Servis Rover v Ostravě
V příspěvcich se objevila informace o existenci servisu Rover v Ostravě. Bohužel jsem nenašel na webu žádný odkaz. Napište prosím, kdo ví více.
Dík.
Dík.
Re: Servis Rover v Ostravě
pro me nejblize v Ostrave kontakt je: Indis s.r.o. , hlucinska 69/1102,
> 702 00 Ostrava - Privoz
> telefon 595 136 122 nebo 603 854 861. Roveru zdar
> 702 00 Ostrava - Privoz
> telefon 595 136 122 nebo 603 854 861. Roveru zdar
Servis Rover v Ostravě
Zdravím,taky jsem už navštívil fa Indis.Chtěl jsem zprovoznit druhý D.O.Bohužel se nepovedlo je vadný.Tak jsem si nechal vymazat chyby z MEM.Seřídit světla,když jsem chtěl at mrknou naškrtící klapku a potenciometr,tak to raději zamluvili.Chtěl jsem to prověřit kvuli spotřebě. Tak že sumasumarum jednoduche věci asi zvladají ,ale na nějaké specialitky se musiš ohlednout jinam.Možná,že někdo má jinou zkušenost.tak že blablabla
-
Angličan
- Kontaktovat uživatele:
No, tak nevím... Indis není velká firma - a to vadí? Má několik majitelů - a to vadí?!! A okrade... to jako že musíš nakonec zaplatit? To je dost normální, ne?
Netvrdím, že bych si do Indisu odvezl auto s nějakými skutečně složitými problémy - to bych ho odvezl do Dobersbergu... ale normální servis a údržbu v klidu zvládají.
Pan Němec tam ještě pracuje - a docela spolu vycházíme!
Díly dostávají ode mě...
Netvrdím, že bych si do Indisu odvezl auto s nějakými skutečně složitými problémy - to bych ho odvezl do Dobersbergu... ale normální servis a údržbu v klidu zvládají.
Pan Němec tam ještě pracuje - a docela spolu vycházíme!
-
Angličan
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, to se na ně nezlob... škrtící klapka je plastová, dále nerozebiratelná... potenciometr se nedá samostatně vyměnit... moc toho na ní nenajdeš.
Takže zkontroluješ chyby v jednotce - a buď ji vyměníš nebo ne.
Ale jak jsme psal - na speciality bych je nezkoušel, ale jinak fungují normálně. Dlužno k tomu přičíst, že to dělají z nostalgie... jinak jde vlastně o Subaru servis!
Takže zkontroluješ chyby v jednotce - a buď ji vyměníš nebo ne.
Ale jak jsme psal - na speciality bych je nezkoušel, ale jinak fungují normálně. Dlužno k tomu přičíst, že to dělají z nostalgie... jinak jde vlastně o Subaru servis!
Zdravím Angličana !K té škrtící klapce,ja mysle jen změřit uhel sepnutí zda je v te toleranci,aspon tak sem se to dočet.Popřípadě ho nastavit.Jinak ochota a komunikativnost v Fa Indis je dobrá.
Servis Ostrava:
Jsou tan sice fandové docela se snaží ale to je málo pokud potřebuješ pomoc. Pokud potřebuje někdo kontrolu diagnostiky tak BOHMÍN-SKŔEĆOŃ : KAREL WALICA ( tel.608 727 089) má tam 2 kluky kteří si poradí s opravou.Mám svojí zkušenost.TAm kde chtěli deseti-tisíce tam oprava byla za 7000,-
Zdenek
Jsou tan sice fandové docela se snaží ale to je málo pokud potřebuješ pomoc. Pokud potřebuje někdo kontrolu diagnostiky tak BOHMÍN-SKŔEĆOŃ : KAREL WALICA ( tel.608 727 089) má tam 2 kluky kteří si poradí s opravou.Mám svojí zkušenost.TAm kde chtěli deseti-tisíce tam oprava byla za 7000,-
Zdenek
R 75
Zdravím,Potřeboval bych se zeptat ohledně naftového čerpadla na roveru 220 td,rok výroby 1998.Měnila se žhavicí svíčka a muselo se vydělat čerpadlo.Přitom se odpojila baterka a konektory k přívodu čerpadla.Po složení vše funguje a jezdí.Jen se vyskytla chyba a problikáva červená kontrolka čerpadla.Dále jsem se chtěl se zeptat,jestli diagnostika odhalí co stím je a kde je chyba.Prosím o radu,pokud jste se už někdo stím setkali.Díky Dave 
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Za dávných časů jsem projížděl Austinem Maestro přes Bohumín. Bylo již šero a zničehonic zhasli světlomety. Našel jsem servis v Bohumíně-Záblátí. Když jsem asi šéfovi servisu sdělil problém, šel se mnou ven a hned se ptal: ,,to jste přijel tím Roverem?´´ až jsme byli blíž, poznal že to byl Austin. Chlapík se vyzná. Oprava za 150 kč. Rozebráno půl přístrojovky, závada se pak našla v přepínači světel.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
-
Zakar
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Čerpadlo nemá žádnou kontrolku. Mohla by ti svítit žlutá což by signalizovalo nějakou chybu v řízení motoru a to se na diagnostice zjistí.Rov píše:Zdravím,Potřeboval bych se zeptat ohledně naftového čerpadla na roveru 220 td,rok výroby 1998.Měnila se žhavicí svíčka a muselo se vydělat čerpadlo.Přitom se odpojila baterka a konektory k přívodu čerpadla.Po složení vše funguje a jezdí.Jen se vyskytla chyba a problikáva červená kontrolka čerpadla.Dále jsem se chtěl se zeptat,jestli diagnostika odhalí co stím je a kde je chyba.Prosím o radu,pokud jste se už někdo stím setkali.Díky Dave
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L