Souhlasím s Tommim.
..nebudeme dále rozebírat přístup p.Nohy ,třebaže se to co tady děje třeba i na foru Land Rover(též to tam údajně po výsměchu uživatele adminům řeší mazáním inzerátů). A to není náhoda..
ALE udělením varování NIKDO NIKOMU NEUPÍRÁ MOŽNOST VOLBY!!!
________________________________________________________________________________________________________________________________________
Když jsme u distribuce dílů..
Po zavedení nových pravidel inzerce se nám obratem ozval (pouze) uživatel
Lenham3. Všimněte si že už také má nějakou dobu svoji diskuzi. Přispěl klubu,přišlo mu to fér A TO I PŘES TO ŽE ,v podstatě není obchodníkem..přispěl bez mrknutí oka bez ohledu jestli rozprodává to co má doma roky nebo je to objednávka nových dílů. Všimla jsem si že jej tu chválili i z pohledu servisu? No hurá!
Před lety,když jsem já sama začala díly prodávat, jsem se na obou klubech ptala za jakých podmínek mohu umístit odkaz na díly.. Sama od sebe. Oběma klubům jsem přispěla, a přišlo mi to naprosto v pořádku. A to bez ohledu na to jestli přes díly vydělávám nebo ne.
Takže celá kauza není "jen" o tom že je tu někdo haněn pro to že prodává "drahé" díly.. Tak to vůbec není.