autoservis DS Brno a vůbec o servisech - bohatá diskuse

Autoservisy, testbooky....atd
Odpovědět
F.i.s.h.men

Re: autoservis DS Brno a o kolenovrtech

Příspěvek od F.i.s.h.men » čtv bře 31, 2011 11:21

AnderN píše:Snad na odlehčenou -- chtěl bych všechny varovat, aby se chovali slušně, jinak dostanou varování :-D

A teď už prosím konec OT. Další příspěvky očekávám pouze k tématu.

Vtipné. . . všichni admini už se vyjádřili, tak těd už budou padat hlavy - samozřejmě z řad běžných uživatelů.
ObrázekObrázek<<<---Klikni pro zvětšení
Rover 216GSi - zanedlouho transplantace motoru D16Z2 (na obrázku) + pár dalších oprav a úprav HOTOVO 31.7.2011

Tommi_82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi_82 » čtv bře 31, 2011 11:22

Téma bylo zamčený odjakživa.
Dříve: 214 Si r.v. 1996 modrá met.
Obrázek
Dříve: 75 Tourer 2.0 CDT r.v. 04/2002 modrá met.(Royal blue)
Obrázek
Obrázek
Dříve: Mazda CX-7 2.3 DiSi Turbo 191 kW r.v. 2008
Obrázek
Nyní: Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi 143 kW r.v. 2014
Obrázek

Jeytee

Příspěvek od Jeytee » čtv bře 31, 2011 11:31

Zase boj s vetrnymi mlyny Fishi :wink:
Stejne s tim nic neudelas, jako ja....muzes se opravdu maximalne smazat, prodat Rovera a jit na jinej klub.

/edit: vlastne ani smazat se tu sam nemuzes :lol:
/edit2: o tom smazani a prodani Rovera jsem uz taky jednou premyslel ale k nelibosti nekterych jsem to neudelal, mam to auto natolik rad ze jsem ochoten snaset tuhle zvuli :lol: :lol:

Welinka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Welinka » čtv bře 31, 2011 11:35

Souhlasím s Tommim.

..nebudeme dále rozebírat přístup p.Nohy ,třebaže se to co tady děje třeba i na foru Land Rover(též to tam údajně po výsměchu uživatele adminům řeší mazáním inzerátů). A to není náhoda..

ALE udělením varování NIKDO NIKOMU NEUPÍRÁ MOŽNOST VOLBY!!!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Když jsme u distribuce dílů..

Po zavedení nových pravidel inzerce se nám obratem ozval (pouze) uživatel Lenham3. Všimněte si že už také má nějakou dobu svoji diskuzi. Přispěl klubu,přišlo mu to fér A TO I PŘES TO ŽE ,v podstatě není obchodníkem..přispěl bez mrknutí oka bez ohledu jestli rozprodává to co má doma roky nebo je to objednávka nových dílů. Všimla jsem si že jej tu chválili i z pohledu servisu? No hurá! 8)

Před lety,když jsem já sama začala díly prodávat, jsem se na obou klubech ptala za jakých podmínek mohu umístit odkaz na díly.. Sama od sebe. Oběma klubům jsem přispěla, a přišlo mi to naprosto v pořádku. A to bez ohledu na to jestli přes díly vydělávám nebo ne.

Takže celá kauza není "jen" o tom že je tu někdo haněn pro to že prodává "drahé" díly.. Tak to vůbec není.

Tommi_82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi_82 » čtv bře 31, 2011 11:43

Jeytee, já nevím jestli to mám vůbec komentovat ty tvoje narážky.

Jen k tomu řeknu že jestli si přejete abych složil funkci Admina, nebojte se svůj názor prezentovat. Pokud by vám to vyšlo, ušetříte mi starosti, které mám jaksi navíc.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

F.i.s.h.men

Příspěvek od F.i.s.h.men » čtv bře 31, 2011 11:45

No auto prodávat nemusím, ale je pravda, že nejspíš za chvilku přiběhne welinka a vysvětlí mi, že pro forum nic nedělám a že můžu jít. :D

Welinko: Když se nad tím zamyslíš, tak zjistíš, že to je to vysvětlení které jsem chtěl. Akorát trochu jedna paní povídala. Bud na něj něco máte, tak to vytáhněte a nebo ho nemáte co urážet nějaký varováním.

Možná by jste měli napsat i varování na mě. Sehnal jsem auto zadarmo a teď chci peníze za díly z něj.
Rover 216GSi - zanedlouho transplantace motoru D16Z2 (na obrázku) + pár dalších oprav a úprav HOTOVO 31.7.2011

Tommi_82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi_82 » čtv bře 31, 2011 11:57

F.i.s.h.i, nevím co z nás děláš, jestli si myslíš že jsem takovej idiot že bych tohle všechno dělal bezdůvodně tak si to mysli, podstata je v tom že mám k tomu svoje důvody a nic mě nezavazuje k tomu abych ti je byl nucenej vysvětlovat.

Prostě nemusím mít všechny tady rád(mě tady asi taky všichni nemaj rádi) a patriknoha asi tuší že rád ho nemám(nejspíš to ví zcela jistě), můžu jen dodat že ještě před týdnem mi byl lhostejnej. Takže to všecko asi souvisí s tím jak se posledních pár dní choval a co komu napsal. Tím že tu válčím s ním je asi jasně dáno že se chová jinak než ostatní.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Welinka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Welinka » čtv bře 31, 2011 12:03

F.i.s.h.men píše:No auto prodávat nemusím, ale je pravda, že nejspíš za chvilku přiběhne welinka a vysvětlí mi, že pro forum nic nedělám a že můžu jít. :D

Welinko: Když se nad tím zamyslíš, tak zjistíš, že to je to vysvětlení které jsem chtěl. Akorát trochu jedna paní povídala. Bud na něj něco máte, tak to vytáhněte a nebo ho nemáte co urážet nějaký varováním.

Možná by jste měli napsat i varování na mě. Sehnal jsem auto zadarmo a teď chci peníze za díly z něj.

Já jsem ale nikdy nikoho nevyhodila.. a pokud jsi ty nebo i někdo jiný ukřivděný z jakéhokoliv důvodu, pak myslím že diskuze nebudou tím co to vyléčí..

F.i.s.h.men

Příspěvek od F.i.s.h.men » čtv bře 31, 2011 12:08

Jo a proč on je tak špatnej, že nepřispěl na klub? To je zatím jediný argument co tady padnul.

Měl by jsi to odůvodnit, protože zatím to vypadá, že jsi to napsal, kvůli tomu co se psalo v tomhle vláknu, tedy kvůli nějakým osobním důvodům a to mi přijde jako takové tahání za vlasy, ale do toho se kšefty netahaj.

Jediný postih dostal on.

Zeptám se tě tedy, jestli budeš ochotný odpovědět. Řešil jsi to s ním třeba prvně nějakou upomínkou po SZ nebo tak něco? Nebo jsi rovnou zakročil takto?

Welinka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Welinka » čtv bře 31, 2011 12:14

Tommi_82 píše:Jeytee, já nevím jestli to mám vůbec komentovat ty tvoje narážky.

Jen k tomu řeknu že jestli si přejete abych složil funkci Admina, nebojte se svůj názor prezentovat. Pokud by vám to vyšlo, ušetříte mi starosti, které mám jaksi navíc.

Tommi ,klid Obrázek

..ani já ani nikdo jiný tu neudělal tolik práce co ty...

Tommi_82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi_82 » čtv bře 31, 2011 12:24

F.i.s.h.men píše:Jo a proč on je tak špatnej, že nepřispěl na klub? To je zatím jediný argument co tady padnul.

Měl by jsi to odůvodnit, protože zatím to vypadá, že jsi to napsal, kvůli tomu co se psalo v tomhle vláknu, tedy kvůli nějakým osobním důvodům a to mi přijde jako takové tahání za vlasy, ale do toho se kšefty netahaj.

Jediný postih dostal on.

Zeptám se tě tedy, jestli budeš ochotný odpovědět. Řešil jsi to s ním třeba prvně nějakou upomínkou po SZ nebo tak něco? Nebo jsi rovnou zakročil takto?
Kvůli penězům to není, ani klubovým ani soukromým. Je víc lidí kteří o nás před námi ale i za našimi zády říkají že jsme kolenovrti, tady ten klub zneužívali k inzerci a pak řekli že to vlastně nepotřebujou že žijou z něčeho jinýho a že žádný peníze na chod klubu nedaj. To je jejich boj. Jejich inzeráty budou promazány stejně jako byly promazány patriknohovy inzeráty(tohle opravdu nejde udělat za hodinu).

Jakej postih? Jako že jsem napsal osobní varování že se tenhle člověk chová jako hovado a že mi přijde jako dost neseriózní. Jo tak tenhle postih dostal bez varování. To je fakt.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Trunda
Site Admin

Příspěvek od Trunda » čtv bře 31, 2011 12:31

:? ze vam to stoji za to si navzajem upijet krev...

Koukejte, je to jednoduche... vznikly pravidla, ktera maji za ucel zpruhlednit a zmravnit obchodovani (mysleno prodavani dilu s umyslem vydelat penize a to opakovane) a to vsechno jen v ramci tohoto fora. Zaroven bylo usouzeno, ze je zcela v poradku, aby klubu, jakozto prostrednikovi obchodu, nalezela patricna, i kdyz jen symbolicka odmena, ktera bude slouzit ne k obohacovani nekoho, ale nas vsech, kdo klub vyuzivaji... tudiz vynalozena na chod a zlepsivani klubovych stranek. Kdo tyto podminky nechce respektovat, nemuze sluzeb klubovych stranek vyuzivat... tot vse. Nevidim v tom nic divneho a spatneho. Inzertni servery si za komercni inzerci take rikaji o poplatek, na ostatnich klubech je to take vesmes standartni vec... a jelikot to ma svuj smysl, zavadime tuto vec i tu.

Patrik se s tim neztotoznil - nepovazuje svuj prodej dilu za vydelecnou cinnost a nechce se odtajni, tudiz tu jeho inzerci nebudeme podporovat... je to jeho rozhodnuti a nic proti tomu. Ma svobodne pravo se tak rozhodnout.
... I love K-SERIES ;-) ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter ;-)

Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Obrázek

F.i.s.h.men

Příspěvek od F.i.s.h.men » čtv bře 31, 2011 12:38

Jeden to, druhuhej tamto.

Welinka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Welinka » čtv bře 31, 2011 12:41

Odpovím i já,smím-li.

Dostalo se nám dost podnětů na nefér jednání-arogantní jednání, neprůhlednost obchodníka ,neposkytuje záruku. A to je dlouhodobější záležitost..

Je nesmysl že by se kdokoliv do pana Nohy opíral bezdůvodně. Dneska mají lidi svých starostí dost,čili důvody asi musely být že..

..i přesto pan Noha dostal šanci vylepšit si reputaci,začít komunikovat ve své diskuzi,a dokázat že je fér obchodník (a nemusel by se tak útočně bránit) viz navazující bod:

Dalším bodem byl totální výsměch a arogance na nově zavedená pravidla komerční inzerce. A to i přes to že zrovna já jsem,myslím,jednala s panem Nohou velice slušně.. Rozhodl se dále neinzerovat a tomuto jsme vyhověli. Jenomže...

Předposledním bodem je výstup zde na foru..kdy vyšlo najevo za co svoje zákazníky pan Noha má.

Posledním bodem je zjištění že uživatel Ufo na foru Land Rover je zde vystupující pan Noha a je s ním stejná potíž jako u nás. Náhoda?

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Myslím že je tu víc lidí kteří chápou že Tommi svým jednáním měl nejlepší úmysl ochránit členy,potencionální zákazníky!

Jeytee

Příspěvek od Jeytee » čtv bře 31, 2011 12:42

Souhlasim Welinko, diskuze s tebou nikdy nikam nevedly a ukrivdenej nejsem :) pokud tim narazis na me :)

@Tommi: proboha Tomco, neber si to tak osobne rejpu jen v dobry nalade :-D
Jak by rekla jedna osoba me blizka: jsou to jen placaty pismenka podle kterych neni poznat jak to clovek mysli a jak se tvari.
Vubec to nebylo mysleno jako utok na tobe, byl to jen vseobecny stouchanec, vzdyt me znas ze jsem rejpa a i v dobach zakopany valecny sekery si obcas rejpnu, tak bud v klidu pane.
Rejpl jsem si zrejme v blbym tematu a vseobecne spatne nalade.
Tak pokud jsi si to vzal prilis osobne tak se ti omlovum, bez tebe a pripadne Ondry by to tu slo do kytek... tkaze v zadnem pripade nic nepokladej, ok? :)

Odpovědět