autoservis DS Brno a vůbec o servisech - bohatá diskuse

Autoservisy, testbooky....atd
Odpovědět
Keksin

Re: autoservis DS Brno a o kolenovrtech

Příspěvek od Keksin » stř bře 30, 2011 12:37

Byl řešit reklamaci poté, jak se mu uvolnil výfuk (zadní část) a houpalo se to jak péro :lol: . Ale napochodil, tak to říkal na Rohlence.
Sám se divím, že to šéf servisu neřešil.
Pokud je pravda to co Michal75 říkal, tak je to lajdáctví od mechanika co upevňoval výfuk.

Jeytee

Příspěvek od Jeytee » stř bře 30, 2011 12:41

Nevim nakolikrat byla fotografie pisatelem zmenena ale ja tam videl pouze fotografii IB se synem :) ..tak mi zrejme taky neco uslo.
Sry za offtop...pokracujte...

Welinka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Welinka » stř bře 30, 2011 13:02

Keksin píše:Byl řešit reklamaci poté, jak se mu uvolnil výfuk (zadní část) a houpalo se to jak péro :lol: . Ale napochodil, tak to říkal na Rohlence.
Sám se divím, že to šéf servisu neřešil.
Pokud je pravda to co Michal75 říkal, tak je to lajdáctví od mechanika co upevňoval výfuk.

Keksine to připodobnění mě pobavilo :D

Jinak myslím si od začátku že kdyby nebyl důvod, určitě by to Michal75 neřešil a nebyl z toho nešťastný...

roman_mg

Příspěvek od roman_mg » stř bře 30, 2011 23:55

Jejda jejda, to toho proběhlo :)
Má zkušenost v DS. Poprvé jsem tam byl před 3 léty, v podstatě dofoukat HG (proběhlo, patrně, v té době jsem byl panic, takže o nějakých mírách od středu kola k blatníku jsem neměl ani tucha :D ). Plus nějaké opravy, které taky proběhly.
Podruhé 2009, psal jsem o tom tady viewtopic.php?f=11&t=2548. Auto mi vrátili s tím, že geometrie je v pořádku. Hm.
Dále KONTROLA a případné dofoukání HG - jak jsem přijel, tak jsem odjel, ale za 1500 :-D Doma jsem zjistil, že se v podstatě nic nezměnilo, výška cca stejná.
Už jsem tam nikdy nejel a nepojedu. MG mi fouká lenham a přístup, který má, je dle mého soudu A+++.
Vrakáče. Kupoval jsem někde na SM panel pod přední sklo, kterým procházejí stěrače. Dostal jsem ho za 1000,- ovšem bez záslepek na šrouby (NOVÝ je v UK za 50 liber). Volal jsem, že je chci, na druhé straně seděl blb, který mi řekl, že jsem si je neobjednal. Pro mě jsou součástí panelu, takže jsem ani neuvažval o tom, že by mi je nedodali. Hm.
Druhá zkušenost, vrakáč kdesi z Čech (střední?). Zámek na kufr. Dostal jsem ho tuším za 1500,-. (NOVÝ je v UK za 75 liber). Ovšem bez spony, která ho drží v kufru. Volal jsem zpět, opět blb, který mi řekl, že jsem si ho neobjednal. Pro mě je ... atd. Hm.
Resumé ? DS nee, vrakáče nee. Spoléhám se (už :-D) na vlastní síly a na díly z UK.
Resumé k threatu : Pokud si donesu někam svůj ND a chci ho vyměnit, někdo mi ho rozřeže a někam navaří BEZ toho aby mi postup vysvětlil (pokud to tak bylo), tak bych chtěl zpátky svůj ND a uvést auto do původního stavu. Pokud to tak nebylo, nemám si co stěžovat na tento postup. mir: Pokud to upadne, ať to spraví tak, aby to drželo (zdarma). Co se týká hodnoty práce, tak se asi musím DS zastat, 450,- na hodinu se mi nezdá hodně (vzhledem k tomu, že tam výbavu mají a musí ji zaplatit).
Jenom perlička, House of England (Jag) si účtuje za hodinu 1900,- a třeba za zkušební jízdu v délce 45 minut 850,-Kč bez DPH. vzek:
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt

AnderN
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AnderN » čtv bře 31, 2011 1:06

Jenom lingvistická -- raději thread (= vlákno, téma), než threat (= hrozba) ;)

I když toto vlákno vlastně tak trochu hrozba bude :D
Obrázek
MG ZT CDTi @ 118 kW / 370 Nm - 2009-? :: 200.000 km @ Obrázek
Rover 25 18K4F / automat CVT - 2013-? :: 50.000 km @ Obrázek
Rover Mini Cooper - 2016-? :: 20.000 km @ Obrázek
Ex. Rover 620 SDi - 2004-2009 :: 100.000 km @ Obrázek

Trunda
Site Admin

Příspěvek od Trunda » čtv bře 31, 2011 7:07

taky jsem si rikal :-D.... Ale jinak to Roman shrnul pekne... U tech bazarniku by ani tak nebyl problem s tim, ze si nasadi cenu, ale spis to jednani a ochota byva na bodu mrazu a kolikrat jsem taky koukal na to, co mi ve skutecnosti dodali... Ale nejlepe se mi jednalo s Lenhamem, Jesenik nic moc, Mirek na dalku taky bida (mam takovy pocit,ze je to hrozny bordelar), Patrik byl aspon ochotny to sehnat, sam mi treba po case vec nabidnul, az ji mel, ovsem nakonec v taky trosku jine sestave, nez jsem ocekaval...
... I love K-SERIES ;-) ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter ;-)

Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Obrázek

Jeytee

Příspěvek od Jeytee » čtv bře 31, 2011 8:44

Me postrehy.
Jelikoz malo kupuji dily z vrakacu a od prekupniku tak mam postrehy pouze od dvou.

Mirek 1234.cz - domluva v pohode, dily dodany, jednani taky v pohode - no problem.

Ted nevim jestli patriknoha je ten jisty clovek od ktereho jsme pred lety kupoval na svou R200 ty nadherny 16" hairspiny z bouranyho MG ZR. Kazdopadne to byl clovek z Hranic na Morave od kteryho jsem koupil pres aukro tyhle kola. Pro kola jsem si o weekendu zajel az z Prahy, byl ochotny se mnou o weekendu jet do pneuservisu abych si kola pred koupi promeril, rychle jednani, v pohode komunikace a ochota.
Opetovne jsem po nekolika letech vyuzil sluzeb jiste pana z Hranic na Morave kdyz jsem potreboval ovladac na rukojet dveri u ktereho jsem pozadoval aby obsahoval tlacitko sklapeni zrcatek pro Rover 75. Na telefonu zase ochotny clovek, dil nemel ale jeste ten den mi zavolal ze ma tento ovladac ale pouze bez zminovaneho tlacitka. Kazdopadne jsem byl spokojen s jeho pristupem ikdyz jsem ovladac nekoupil

Takze jestli se jedna v obou pripadech jisteho pana z Hranic na Morave o patrikanohu tak jsem byl s jeho jednanim a ochotou spokojen.

K servisum.
Tam to mam jednoduchy. Jednou jsem navstivil jeste s Roverem 200 nejaky rychloservis v Praze Čestlicich (mimochodem uz neexistuje), protoze byl weekend a ja potreboval akutni opravu. Tam me hezky okradli, teplotni cidlo mi zauctovali ale nevymenili, konecna... stupo:
Od te doby pouze a jen p.Mareda v Pisnici a Zakar na jihu. Tam je to vzdy 100%....diky za ne :wink:

F.i.s.h.men

Příspěvek od F.i.s.h.men » čtv bře 31, 2011 9:55

http://roverclub.cz/bb3/viewtopic.php?f=21&t=2758&s=2

Si teda myslím, že tohle už je trochu přes čárku. Pod smyšlenou přezdívkou sem chodí všichni a to že má vysoké ceny neznamená, že musí být na nějaké černé listině. . . Buď to tady vysvětlete o co se jedná a ne jen nějaké šuškání (po SZ nebo přes FB nebo kde jinde) a neurčité narážky, kterým nezasvěcený člověk nerozumí, nebo to smažte.

F.i.s.h.men
ObrázekObrázek<<<---Klikni pro zvětšení
Rover 216GSi - zanedlouho transplantace motoru D16Z2 (na obrázku) + pár dalších oprav a úprav HOTOVO 31.7.2011

moulacharita

Příspěvek od moulacharita » čtv bře 31, 2011 10:33

Ahoj,suhlasím s tímto názorem,všichni tu máme nějakou přezdívku a co se týče jednání P.N.
..nedávno jsem nutně potřeboval nějaké věci na mého rovera(než jsem boural)
a pán P.N. byl velice ochotný a slušně se se mnou bavil bez jakéhokoli náznaku arogance a podobně.
Hlavně mi dobře poradil a ty díly co nabídl byly fakt téměř zadarmo oproti konkurenci nebo novejm dílům.
Nemohu říct naprosto nic negativního,naopak mohu jen doporučit.
Zdá se mi že ty narážky na P.N. tady jsou přehnaně neadekvátní,každej tu snad může říci svůj názor,nebo jen někdo?
Díky a hodně ujetejch kilometrů. Standa.

Keksin

Příspěvek od Keksin » čtv bře 31, 2011 10:38

SMOKE: Tak už tomu bordelu nerozumím vůbec SMOKE:

O co tady kráčí????
1) Bylo upozorněno na práci servisu. O.K.
2) Přimíchaly se do to ceny ND. Jakej je s nima problém???????? Pokud dostanu nabídku, tak je na mně jestli to za tu cenu vezmu, nebo ne. To je obchod mir: . Každej má právo volby.

Tommi_82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi_82 » čtv bře 31, 2011 11:04

Příspěvek upraven, to varování píšu sám za sebe, není to za Roverclub. Mám právo každýho varovat před čímkoli chci a nikdo mi do toho nebude kecat.

Každej sem chodí pod přezdívkou ale každej tady nemá přes 50 inzertních komerčních příspěvků, patrik noha už taky ne, ráno jsem je promazával.
Dříve: 214 Si r.v. 1996 modrá met.
Obrázek
Dříve: 75 Tourer 2.0 CDT r.v. 04/2002 modrá met.(Royal blue)
Obrázek
Obrázek
Dříve: Mazda CX-7 2.3 DiSi Turbo 191 kW r.v. 2008
Obrázek
Nyní: Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi 143 kW r.v. 2014
Obrázek

Keksin

Příspěvek od Keksin » čtv bře 31, 2011 11:13

met: Zrušme sekci Bazar met:
To aby nikdo nemohl vydělat ani korunu.

Jeytee

Příspěvek od Jeytee » čtv bře 31, 2011 11:14

Administrator tu ma pravo nejvyssi a muze jednat jak uzna za vhodne (respektuju) ale taky mi tu chybi vysvetleni co se vlastne stalo v pripadu Patrikanohy. Arogantni jednani prece neni duvodem verejne odsoudit cloveka.
Prezdivky mame vsichni fiktivni, taky se nejmenuje Jeytee.

Šuškanda tu je a bude a jsme si tu vsichni rovni a nekteri i rovnejsi, s tim ale nelze nic delat s tim se clovek musi naucit zit Stando. Taky jsem dlouho bojoval s novym vedenim klubu resp. s novou majitelkou ale dostal jsem rozum a vzdal to a nezbylo mi nez to akceptovat, neslo s tim nic delat :-D S nekterymi vecmi se proste musis naucit zit :)

btw: je to jen muj pocit nebo si jen ja myslim ze mr. Moulacharita je alt Patrikanohy? :lol:
IP adresy vic napovi, ikdyz v dnesni dobe lze tohle bezproblemu obejit :)
Pokud se mylim, omlouvam se ale vypada to tak :-D

/edit: To mas potom Tommi tezky, kdyz jsi administrator ale presto chces napsat negativni az varovny prispevek sam za sebe, trochu stret zajmu, vid :-D

AnderN
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AnderN » čtv bře 31, 2011 11:16

Snad na odlehčenou -- chtěl bych všechny varovat, aby se chovali slušně, jinak dostanou varování :-D

A teď už prosím konec OT. Další příspěvky očekávám pouze k tématu.
Obrázek
MG ZT CDTi @ 118 kW / 370 Nm - 2009-? :: 200.000 km @ Obrázek
Rover 25 18K4F / automat CVT - 2013-? :: 50.000 km @ Obrázek
Rover Mini Cooper - 2016-? :: 20.000 km @ Obrázek
Ex. Rover 620 SDi - 2004-2009 :: 100.000 km @ Obrázek

F.i.s.h.men

Příspěvek od F.i.s.h.men » čtv bře 31, 2011 11:19

1. Nejednám stejnou politikou znovu vytahování starých věcí jako JT i když stále platných.

2. Tommi myslím si, že jednou jsi Site admin a reprezentuješ toto forum, tak se nemůžeš tak snadno odprostit od takového nařčení a vlákno zamknout aby se k tomu nemohl nikdo vyjádřit.

3. Nechci se nijak zastávat praktik patrkanohy ať už jsou jakékoliv, ale taky nechci být na takovém křivém fóru, takže buďto se to tady vysvětlí tak jak to je a nebo můžete smazat i celý můj profil.
ObrázekObrázek<<<---Klikni pro zvětšení
Rover 216GSi - zanedlouho transplantace motoru D16Z2 (na obrázku) + pár dalších oprav a úprav HOTOVO 31.7.2011

Odpovědět