autoservis DS Brno a vůbec o servisech - bohatá diskuse

Autoservisy, testbooky....atd
Odpovědět
max80

Re: Varování autoservis DS Brno

Příspěvek od max80 » úte bře 29, 2011 7:50

Nekteri pochopili, nekteri nechapou a nekteri nepochopi. Moje prispevky nejsou o Tobe ani o Tvem byznysu.
Zjednodusene je to o tom, ze za svoje penize chci/chceme odpovidajici sluzbu/zbozi. A tu autor tohohle topicu proste nemel.
A je jedno, jestli ma auto stary nebo vyrujneny a jestli je to DS servis, Patriknoha nebo nekdo uplne jinej :wink:

Max80

Trunda
Site Admin

Příspěvek od Trunda » úte bře 29, 2011 8:06

Ja jen Maxi, ze to nevyznelo uplne lichotive... citil jsem v tom trosku ironie, ale snad jsem se spletl ;-) ... hele je teda fakt, ze neni vrak jako vrak... ja jsem sice koupil auto za desitku, ale kdyby to byla ruina, tak to ani za ty prachy neberu... Patrik to auto videl taky a urcite si nemyslel, ze je to ruina... to auto akorat melo ojete uplne vsechno, co se dalo... je fakt, ze se ale najdou taci, kteri za kazdou cenu chteji opravit motor, ktery je evidentne KO a jevi znamky potencialnich dalsich problemu... takove pripady taky nechapu a fakt, ze jako mechanikovi by se mi taky do toho nechtelo... jenze zakaznik je pan.
Mistni diskuze se shodla na tom, ze platba byla primerena, pouze ze prace byla odflaknuta... a to si myslim, ze nechtel nic nemozneho a za praci by byl ochotny zaplatit...
... I love K-SERIES ;-) ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter ;-)

Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Obrázek

patriknoha

Příspěvek od patriknoha » úte bře 29, 2011 8:32

max80 píše:Je dobre, ze se pan P. Noha neprezentuje jen v SZ a neni jen zakulisnim hrdinou...dekuji.
Ano, pane z Kotehulek, i Tvoje i Mirkovi i jesenicky i lenhamovi dily drzej nekdy pohromade ty nektery "rujny", o kterych pises a ktery pravdepodobne podle Tvyho nazoru patrej zpravidla kolenovrtum a nema cenu se s nima v servisu zabejvat. Tak´s to myslel, ne? Je teda na mym prispevku z dnesniho odpoledne neco k nepochopeni ?
A kdo je vlastne kolenovrt? Trunda (kterej tady tedko dela tytyty), kdyz koupil auto za desitku a chce ho dat za rozumny prachy dokupy a rozumne a spolehlive servisovat?
Vam uz se z toho byznysu asi vopravdu zacala motat kebule, ne? :) :wink:

Max80

P.S. Nejsem chytrolin, ani Brnak, ani kolenovrt, natoz handlir :-D
nápodobně pane Athene van Oostelijk Bohemen ....................a tak aď se nikdo tady neustále nepodivuje ..co tvůj příspěvek,tak jen arogantní napadání!!!!

Tommi_82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi_82 » úte bře 29, 2011 8:43

Jen zareaguju na to : "Athene van Oostelijk Bohemen", to že se Chrudimi říká Athény východních čech je všeobecně známo, nevidím v tom nic problematickýho, navíc já osobně oceňuji Maxův důvtip, jde vidět že na tom tvrzení asi něco bude. :lol:
Dříve: 214 Si r.v. 1996 modrá met.
Obrázek
Dříve: 75 Tourer 2.0 CDT r.v. 04/2002 modrá met.(Royal blue)
Obrázek
Obrázek
Dříve: Mazda CX-7 2.3 DiSi Turbo 191 kW r.v. 2008
Obrázek
Nyní: Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi 143 kW r.v. 2014
Obrázek

Jeytee

Příspěvek od Jeytee » úte bře 29, 2011 9:54

wtf....chvili tu nejsem a takovej fight oo:

undy

Příspěvek od undy » úte bře 29, 2011 10:31

myslím si , že na patriknohu už konečne došlo...mal by tie diely konečne zhánať niekde v UK a to nové a potom ich predávať za cenu váhy materiálu tu u nás. Samozrejme so zárukou 2 roky a kupónom na 80% zľavu na montáž v každom servise v EU. Doprava do 24 hodín zdarma je samozrejmá.

A prípadné zlé/neodborné opravy v ľubovoľnom servise by finančne znášal on, ako zdroj náhradných dielov. To by si zaslúžil. A nie zarábať na nás... :idea:
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD

Tommi_82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi_82 » úte bře 29, 2011 10:49

Hehe undy, asi ale neočekáváš že to cos napsal se skutečně stane, že ne??? :lol: :lol:
Dříve: 214 Si r.v. 1996 modrá met.
Obrázek
Dříve: 75 Tourer 2.0 CDT r.v. 04/2002 modrá met.(Royal blue)
Obrázek
Obrázek
Dříve: Mazda CX-7 2.3 DiSi Turbo 191 kW r.v. 2008
Obrázek
Nyní: Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi 143 kW r.v. 2014
Obrázek

patriknoha

Příspěvek od patriknoha » úte bře 29, 2011 15:03

no jenom do mně...co máte vlastně za problem...napsal jsem svůj názor a nakonec jsem nejhorší blb já....a proč jako? že jsem si dovolil chtít za díly zaplatit??? to už je anarchie met: .....vidím že je to tu opravdu samej zapálenej roverista drive:

moulacharita

Příspěvek od moulacharita » úte bře 29, 2011 15:21

undy píše:myslím si , že na patriknohu už konečne došlo...mal by tie diely konečne zhánať niekde v UK a to nové a potom ich predávať za cenu váhy materiálu tu u nás. Samozrejme so zárukou 2 roky a kupónom na 80% zľavu na montáž v každom servise v EU. Doprava do 24 hodín zdarma je samozrejmá.

A prípadné zlé/neodborné opravy v ľubovoľnom servise by finančne znášal on, ako zdroj náhradných dielov. To by si zaslúžil. A nie zarábať na nás... :idea:
:!: Musím zareagovat :!: Asi jsi ještě nenakupoval v anglii,je tam pořádně draho a některé nové díly mají taky problem zajistit,i použité. Jeté věci mají na vrakáčích arabáši a podobně,žádná láce možná před 10ti lety. :?:

Trunda
Site Admin

Příspěvek od Trunda » úte bře 29, 2011 15:30

... no zrejme jim vadi zpusob ocenovani. A to asi nejvic to, ze kdyz ten dil nemuzou sehnat a vy ho nahodou mate, tak si nasadite cenu vetsi, nez jakou by od pouziteho dilu ocekavali... a protoze nema jinou moznost, tak ho za tu cenu se slzou v oku koupi :-( ... ono to vychazi z temer nuloveho konkurenciho boje - cemuz se neni proc divit. Na druhou stranu, je fakt, ze se jedna treba o originalni dily a kupujici to vetsinou srovnavaji s cenou dilu z druhovyroby, zato s nesrovnatelnou kvalitou... neni to lehke, ale asi by se vzdycky melo pristupovat k zakaznikum tak, aby neodchazeli s pocitem toho, ze byli oskubani. Takovy zakaznik se totiz vetsinou nevrati... teda pokud se opet nedostane do tizive situace...

... mimochodem toto plati obecne - ne jen u Patrika.

Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Obrázek

patriknoha

Příspěvek od patriknoha » úte bře 29, 2011 15:36

Tommi_82 píše:Jen zareaguju na to : "Athene van Oostelijk Bohemen", to že se Chrudimi říká Athény východních čech je všeobecně známo, nevidím v tom nic problematickýho, navíc já osobně oceňuji Maxův důvtip, jde vidět že na tom tvrzení asi něco bude. :lol:
tak to sory....vživotě jsem nic takove neslyšel ml: ...tak se vám z Moravy do těch "athén" omlouvám mir: no hold jste tomu západu přiblíženi více msm:

undy

Příspěvek od undy » úte bře 29, 2011 15:39

patriknoha píše:no jenom do mně...co máte vlastně za problem...napsal jsem svůj názor a nakonec jsem nejhorší já....a proč jako? že jsem si dovolil chtít za díly zaplatit??? to už je anarchie met: .....vidím že je to tu opravdu samej zapálenej roverista drive:
no veď si znova prečítaj, čo píšem a na koho strane som list:
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD

undy

Příspěvek od undy » úte bře 29, 2011 15:42

moulacharita píše: :!: Musím zareagovat :!: Asi jsi ještě nenakupoval v anglii,je tam pořádně draho a některé nové díly mají taky problem zajistit,i použité. Jeté věci mají na vrakáčích arabáši a podobně,žádná láce možná před 10ti lety. :?:
práve že tu na SK ani v ČR som ešte nikdy nenakupoval...

Trunda
Site Admin

Příspěvek od Trunda » úte bře 29, 2011 15:45

.... jste spatne Undyho pochopili... to mela byt ironie na ty, co by chteli dily nejlepe zadara... tudiz chtel naznacit, ze NIC neni zadarmo.

Obrázek

patriknoha

Příspěvek od patriknoha » úte bře 29, 2011 15:55

Trunda píše:... no zrejme jim vadi zpusob ocenovani. A to asi nejvic to, ze kdyz ten dil nemuzou sehnat a vy ho nahodou mate, tak si nasadite cenu vetsi, nez jakou by od pouziteho dilu ocekavali... a protoze nema jinou moznost, tak ho za tu cenu se slzou v oku koupi :-( ... ono to vychazi z temer nuloveho konkurenciho boje - cemuz se neni proc divit. Na druhou stranu, je fakt, ze se jedna treba o originalni dily a kupujici to vetsinou srovnavaji s cenou dilu z druhovyroby, zato s nesrovnatelnou kvalitou... neni to lehke, ale asi by se vzdycky melo pristupovat k zakaznikum tak, aby neodchazeli s pocitem toho, ze byli oskubani. Takovy zakaznik se totiz vetsinou nevrati... teda pokud se opet nedostane do tizive situace...

... mimochodem toto plati obecne - ne jen u Patrika.
no solidní názor! ;) ....ale na druhou stranu přece jen nikdy není cena větší ani za polovic jak novej díl a hlavně ten člověk co něco shání ,přece chce jezdit a ne se dívat na svojí "pokladničku" a pokud se cítí ublíženej a cena se mu nelíbí,tak nemusí přece kupovat,....... a nebo hold jít do jiné značky a má klid!!!......tak proč odevšech (neplatí pro tebe)tolika arogantních narážek?

Odpovědět