btw: já bych spíš ocenil něco jako garáž. Fotky, úpravy, ceny atd (reakce na Trundu).
Ne ne ten jsem dodal taky sám, protože když mi udělali kalkulaci kolik by vyšel olej (10W-40), olej. filtr, vzduchový a kabinový vycházelo to i s výměnou kolem 3000 Kč...takže jsem si ty věci sehnal sám dohromady myslím za 1200 Kč...no a pak mi dali fakturu na 2,00 hod. celkem 400 Kč + DPH 160 Kč tzn 960 Kč...Vilém píše:A neni ta cena i za olej? To by odpovídalo.
Ano to bych taky ocenil.F.i.s.h.men píše:btw: já bych spíš ocenil něco jako garáž. Fotky, úpravy, ceny atd (reakce na Trundu).
No to chápu...no olej je to 10W-40 je to sice originál GM olej co se dáva do Oplů, ale specifikace splňuje....ale ty ceny za který jsem to pořídil byly nákupní...,takže nic made in Lidl...lenham3 píše:Nechci se moc navazet ale cena 1200kc za vsechno i z olejem ,to ten olej asi vedle 10w-40 ani nelezel to bude olej asi Made in LIDL?
Ty jo, jak v AUDI servisu.lenham3 píše:Tak to jo pokud to byla nakupka tak je to v pohode,Cena 450 na hodinu na Rover servis a jeste v Brne je v pohode ,ve Zline Roko motors 1250kc bez Dph,to je jina strelba......
No vem si úvěr třeba 16 mega a oprav poválečnou halu, kup vybavení /zvedáky../ a máš vystaráno, co platit každý měsíc a na zvelebování se první roky vyprdneš.Thomson píše:Ja tam byl jen obednavat klic a to mi ho, narozdil od Roko Moto, kde se vubec nechytali, sehnali.
Delat jsem si tam nic nenechaval, ale jak jsem to tam videl tak podminky trochu amaterske.