Roverclub.cz Dolomity Tour 2011 (Dolomiti di Brenta-Italy)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roverclub.cz Dolomity Tour 2011 (Dolomiti di Brenta-Ital
Ale nedá mi to a ještě jednou naťuknu ten "Velikonoční termín". Je to už teda pevně daný na ten první týden v květnu? Vím že zásadně proti Velikonocím byl myslím Trunda, ale ti už z jiných důvodů odřekli.
Reaguju na to že někteří píšou že dovolenou nedostanou, Velikonoční pondělí je svátek a pro některý zaměstnavatele to může hrát roli a během toho povelikonočního týdne by třeba přimhouřili oči a dovolenou dali.
Pro všechny ostatní je to úspora jednoho pracovního dne. Jako výhodu vidím že člověk aspoň pozná jak se slaví Velikonoce v Tirolsku.
Nechci tady nic lámat přes koleno ani to nijak prosazovat, je mi to v podstatě jedno v kterým termínu to bude ale chci jen trošku zčeřit vodu a prolomit případné ledy. Proto s tím začínám a pokud už maj všichni rezervovaný datum v práci, hotel je booklej a všecko pořešený tak to hned utnem a budem se těšit na první týden v květnu
Reaguju na to že někteří píšou že dovolenou nedostanou, Velikonoční pondělí je svátek a pro některý zaměstnavatele to může hrát roli a během toho povelikonočního týdne by třeba přimhouřili oči a dovolenou dali.
Pro všechny ostatní je to úspora jednoho pracovního dne. Jako výhodu vidím že člověk aspoň pozná jak se slaví Velikonoce v Tirolsku.
Nechci tady nic lámat přes koleno ani to nijak prosazovat, je mi to v podstatě jedno v kterým termínu to bude ale chci jen trošku zčeřit vodu a prolomit případné ledy. Proto s tím začínám a pokud už maj všichni rezervovaný datum v práci, hotel je booklej a všecko pořešený tak to hned utnem a budem se těšit na první týden v květnu
diky tommi ...
bylo by to super ....
i kdyz dobry termin by byl ten tyden pred velikonocema..

-peace and love-
Já teda za nás s Petrou musím říct, že nám Velikonoce nevyhovují a ten týden před nimi už vůbec ne. Za prvé už máme na Velikonoce domluvenou chatu s přáteli tady z Krnova, což by už se špatně rušilo. Další nevýhody vidíme v tom, že jsou tyto svátky všude (velký provoz, spousta svátečních řidičů na cestě).
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasný Hombre, nebudem to řešit, jak říkám, byl to jen nástřel do placu.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Mně i hotelu je to v podstatě jedno..nechám na vás..týden po,nebo týden před..žádný problém 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Prosím zkuste se jednoznačně vyjádřit k termínům:
Týden od 1.-7.5.2011
nebo
Týden od 8.-14.5.2011
Děkuji
Něco mi říká že ten druhý týden by byl lepší...ale nechám rozhodnutí na vás
Týden od 1.-7.5.2011
nebo
Týden od 8.-14.5.2011
Děkuji

Něco mi říká že ten druhý týden by byl lepší...ale nechám rozhodnutí na vás

-
- Kontaktovat uživatele:
Já se teda přiznám že jsme malé nastavili očkovací kalendář tak, že 11.5. má jít na očkování. Ale jako v pohodě, klidně to můžem o týden posunout dál, pokud někomu sedí spíš ten další termín. Osobně ale hlasuju pro první termín z výše zmíněných důvodů.
Taky by mi více vyhovoval první termín. 

My bychom s Inkou brali raději ten druhý termín . . .
hadraplán MGF 1.8 VVC
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Co mu taky chudáčkovi zbejvalo, že joWelinka píše:Tommi![]()
každopádně 3x klepu na dřevo, ať zdravíčko drží nám,ale taky ratolestem.. Je fakt že jednou jsem se vydala na cestu i s napůl nemocným synkem, cestu prospal ,ráno se probudil a byl úplně zdráv

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Ty Lajoneli
ty máš asi hodně hodný dítko že jo. Já myslím že chudáci jsou rodičové..občas. Zastávám názor že děti jsou malí teroristi,ale neměnila bych..ani na vteřinu

My si teda vubec nestezujeme... hodne, nekrici, nevydira, akorat sem tam kope maminku... ale jinak uuuplna pohoda 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Jojoo,vy máte ještě "ideální stav"
Raubíř nebo andílek, vždycky to stojí za to Trundi. Nesnáším takové ty řeči..poočkej až tomu bude tolik a tolik,to si užiješ... Prostě děti jsou nej,ikdyž občas terorizují rodiče (ony si zajisté myslí že rodiče je).. 

Njn... ale je fakt, ze na deti clovek nesmi byt mekej... musi byt jasne, kdo je "panem", ale samozrejme s laskou
... jako v praci - kdyz je sef mekota a necha se sebou zametat od zamestnancu, pak takova firma jde brzy do kytek... no, ale su zvedav jakej budu boss ja 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak...myslím že rodič musí mít respekt,ale taky si myslím že po zlém to zpravidla nejde. Mně se osvědčila "výchova s humorem".
Dítě mnohem snáze chápe, přijímá "povely" a učí se.. Uff,chvílemi slyším svou matku, psycholožku s 30-ti letou pedagogickou a logopedickou praxí
Už mlčím.
Každé dítě je jiné... Trundo pro svoje dítě budeš ten nej táta a to je to nejdůležitější
To byl ale těžký offtopic todleto

Každé dítě je jiné... Trundo pro svoje dítě budeš ten nej táta a to je to nejdůležitější

To byl ale těžký offtopic todleto