zadne sedadla
zadne sedadla
Ahojte,
je to taka banalita za tie tri roky co mam rovera som neprisiel na to ako odklopit zadnu lavicu { to na co si ja nikdy nesadnem - vzdy som sofer}, viem iba sklopit tu cast kde si posadka oprie chrbat ale kde maju zadky to neviem odklopit. Ale videl som manual a tam to je zakreslene taktiez na nejakych vasich foro som to videl.
Je mozne ze na niektorych modeloch to nejde?
Moje vozitko 420SDi 77kW - 1999
je to taka banalita za tie tri roky co mam rovera som neprisiel na to ako odklopit zadnu lavicu { to na co si ja nikdy nesadnem - vzdy som sofer}, viem iba sklopit tu cast kde si posadka oprie chrbat ale kde maju zadky to neviem odklopit. Ale videl som manual a tam to je zakreslene taktiez na nejakych vasich foro som to videl.
Je mozne ze na niektorych modeloch to nejde?
Moje vozitko 420SDi 77kW - 1999
Re: zadne sedadla
O tom teda nevím, že by to odklopi nemělo jít, kór když máš 99r. Mám úplně stejné auto a odklopíš bez problému, sedák se odklopí když jeho zadní část zatáhneš směrem nahoru a k předním sedadlům, pak normálně sklopit opěráky a je to.
R 400 SDI 99
-
To si myslím, že je na všech autech. Stačí se podívat na ten sedák zepředu jakoby jak mají lidi nohy a tam by měli být vidět panty. Já mam starého R200 a u mě je to tak, že veprostřed toho sedáku a opěradla je pásek, za který zatáhnu a pak to musím ještě nejlépe druhou rukou páčit ven. Ten pásek ti vysune takovou pojistku, jinak si myslím, že to nepůjde.
ten pasik tam neviem najst miernou silou som to skusal ale neslo to tak som to vzdy vzdal ale kedze by to malo ist tak to skusim
PS nemate niekto nejaky manual k roveru v CZ ? v angline mam
PS nemate niekto nejaky manual k roveru v CZ ? v angline mam
-
René píše:O tom teda nevím, že by to odklopi nemělo jít, kór když máš 99r. Mám úplně stejné auto a odklopíš bez problému, sedák se odklopí když jeho zadní část zatáhneš směrem nahoru a k předním sedadlům, pak normálně sklopit opěráky a je to.
Mám manuál v CZ, ale na R400, když pošleš e-mail, tak ti ho pošlu
hombre: hispa zavinac hispa bodka sk
no a dnes som mal par minut tak som silou taha lu sedacku a nic niekto kto mal to auto predomnou tu sedacku prisroboval jednym srobom ten som dal prec a ide to
dakujem za nasmerovanie
no a dnes som mal par minut tak som silou taha lu sedacku a nic niekto kto mal to auto predomnou tu sedacku prisroboval jednym srobom ten som dal prec a ide to
dakujem za nasmerovanie
- Roman620ti
600ky tam mají uprostřed jeden šroub, kterej je teda luxusně schovanej mezi sedákem a opěradlem...je to teda stejný jako u 400vek
2x Rover 620ti
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ale u šestistovek nikde v manuálu není deklarováno, že by se měl sedák vyklápět, na rozdíl od čtyřstovek.
no ved to ja som pozeral manual a malo to ist mne to neslo hladal som kukal som a ani ten spagat tam nebol tak dnes som kukal a nasilu tahal a potom som tam vopchal ruku a nasiel nieco odtiahol calunenie a bol tam srob tak som teda ten vysroboval a da sa to odklopit 

- Roman620ti
no odklápět určitě NE, tak to sem si to blbě přečetl...asiAnderN píše:Ale u šestistovek nikde v manuálu není deklarováno, že by se měl sedák vyklápět, na rozdíl od čtyřstovek.

2x Rover 620ti
no to cistenie ma caka na jar hehe.
ale jedna sa o to ze obcas potrebujem v nom previest nieco dlhsie a nemoslo mi to lebo tonedovolil sklon sklopenych operadiel ale teraz parada

ale jedna sa o to ze obcas potrebujem v nom previest nieco dlhsie a nemoslo mi to lebo tonedovolil sklon sklopenych operadiel ale teraz parada

- Petr.stefl
Já vím,že na Roveru 45 liftback byla normálně šnůrka za kterou se zatáhlo a spodní sedák se odjistil a šel zvednout nezávisle na opěradlech,bylo to uprostřed zadního sedadla.A teď na sedanu to mám přišroubovaný jedním šroubem.Takže si myslím,že to jde jen u liftbacku 

Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ