nestartuje a chcíplo za jízdy :(
-
veronikadm
nestartuje a chcíplo za jízdy :(
ahoj, jak ted zacaly ty mrazy, tak se objevil pekny problem. auticko stalo ani ne 24 hodin na mrazu a pak nemelo vubec snahu nastartovat. na treti pokus se mi to sice povedlo, ale po kilometru mi bez priciny proste chciplo. pak jsem normalne nastartovala, ale mam strach se s nim nekam vydat, kdyz se na nej nemuzu spolehnout. v servisu zatim nic nezjistili, tak ja vubec nevim. mate nekdo podobnou zkusenost? mam rover 420 sdi, 1997 v jinak perfektním stavu - vsechny filtry i kapaliny byly pred cca 3 mesicema meneny...
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Re: nestartuje a chcíplo za jízdy :(
liješ do nafty aditiva ? Jestli ne tak začni. "VIF super diesel aditiv zimní" je osvědčená kvalita.
Dobít baterku je taky nutnost, dneska jsem ji měl na nabíječce a uplně jsem koukal kolik si brala proudu. A to jsem neměl se starty sebemenší problémy.
Ale to jak ti to zdechlo bude spíš jen souhra náhod řekl bych.
Dobít baterku je taky nutnost, dneska jsem ji měl na nabíječce a uplně jsem koukal kolik si brala proudu. A to jsem neměl se starty sebemenší problémy.
Ale to jak ti to zdechlo bude spíš jen souhra náhod řekl bych.
-
lenham3
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Mel jsem neco pododneho z 400sdi take normalne nastartovala a po nejake dobe jizdy zdechla,rucne jsem napumpoval naftu do filtru tak zase jela nejakou dobu pak to zase zdechlo.Nakonec byl problem na cerpadle na boku je vicko na dva sroubky a pod nim O krouzek ten byl spatny a salo to vzduch do cerpadla........
zajímá mě tan o kroužek na čerpadle... můžeš vyfotit? děkuju Fox