Ahoj mas nejaku konkretnejsiu predstavu.roverix píše:A tož podebatujme. Což takle použít na řízení motorku NF zesilovač (TDA 2030)
najlacnejsi novy diel som mal ponuku za 840KC resp nieco okolo 34E. Je to predpokladam nejaka vada od projektovania auta. miomentalne som to poriesil trosku svojsky.
zaujal ma ten odporovy drot zo skody 120 popripade ten chalan co kupoval len odporovy drot. Otazka znie aku hodnotu ma ten skoda 120 drot a aku hodnotu mal ten kupovany drot? ked som to mal vonku a pustil ventilator bolo jasne vidiet ze tie droty sa vcelku slusne a rychlo zohreju do svietiaceho stavu, je jaasne ze pokial su na svojom mieste su ako tak chladene ale ako je zrejme to chadenie je nedostacujuce.
cize my z toho vychadza bud spravit drobnu zasobu tych jednotlivych drotov kazdy ma inu hrubku a teda aj iny odpor a v pripade problemu preletovat cela robota na cca 1hodinu s robenim kavy a fasjcenim cigariet. alebo nakupit skodovacke odporove droty.
alebo to spravit ako je spomenute vyssie cez TDA2030 ale tu nemam predstavu chcelo by to nakopnout