Pokazene dialkove
Pokazene dialkove
Zdravim, stala sa mi taka neprijemna vec, ze mi dialkove spadlo na zem a odvtedy vobec nereaguje. Do auta sa dostanem, ale nenastartujem. Chcem sa opytat ci sa v aute nenachadza nejake servisne tlačitko na odblokovanie imobilizera alebo nejaky iny sposob? diiiik
Re: Pokazene dialkove
Zkus vytáhnout a nejlépe vyměnit baterii v DO, je velice citlivá na špatný kontakt. Přečti si návod:

marek002 mne sa zasa stalo, že mi nešlo auto ani zamknúť a ani odomknúť diaľkovým ovládačom...rozobral som ho, a zistil som, že kontakty na tlačítkach boli odtrhnuté...napájkoval som ich späť na svoje miesto, a už od apríla minulého roka s tým nemám žiadne problémy
...

Ale chcel som este vediet ci sa da odblokovat imo bez dialkoveho?
Dá, ale musíš znát čtyřmístný číselný kód, ten zadáš pomocí klíče v zámku u řidiče.

Ty jo! Ty mas i takovy cesky navod?
Kdes to sehnal?

Stáhnul jsem si ho na těchto stránkách, když tu ještě byl, nekdy v roce 2005. Jestli chceš, pošlu 

To je nejaky User Manual?
Jojo, klasický návod k obsluze pro uživatele.
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Teď jsi mě Trundo překvapil !Ty nemáš český návod ? Já je mám k dispozici na každém srazu !trunda.raspi píše:Ty jo! Ty mas i takovy cesky navod?Kdes to sehnal?
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
Nemam nemam
Ale uz jsem tu na neho koukal... a neobjevil jsem tam nic zvlastniho, co bych neznal, tak mi snad ani nechybi