Vin Kod a auto na náhradní díly-papírová likvidace
Vin Kod a auto na náhradní díly-papírová likvidace
Zdravim pánové a dámy, potřebuju poradit kde se dá na karoserii najít Vin Kod. Našel jsem jeden na přístrojové desce pod čelním sklem,ale na sundání bych musel odmontovat celou přístrojovou desku a to je na celý den. Existuje ještě jiné místo s VinKodem lehce přístupným? Koupil jsem na náhradní díly rourku 416 a potřeboval bych ho papírově zlikvidovat.Nemáte někdo radu jak ho levně a pokud možno legálně papírově zlikvidovat?Mám ho na soukromém pozemku.
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vin Kod a auto na náhradní díly-papírová likvidace
Čauec k likvidaci potřebuješ vinkod co je vyražený na karoserii, (já ho mám jak otevřu kapotu tak hned naproti když se koukám rovněpod čelním sklem) a ještě takovej ten štítek na prostředním sloupku dole, když otevřeš řidičovy dveře. No aby sis auto mohl nechat na ND musíš mít nějákého známého kdo dělá Eko. likvidaci a domluvit se s ním. Oficiálně bys měl přivézt auto a nechat jim ho tam. Nebo jde to ještě tak, že sepíšeš nějáký čestný prohlášení, že je auto nefunkční a že se s ním už nedá jezdit, že ho používáš jako třeba prolízku pro děti nebo na jiné účely, uděláš pár fotek. Zajdeš tam kde dělaj Eko. likvidace a uvidíš jestli ti to uvěří a dají ti papíry, že si auto ekoligicky zlikvidoval 

To s tou prolejzačkou pro děti je dobrej nápad
Protáhnu zadníma oknama dětskej tunel a vpředu posadim tříletého synovce s úsměvem za volant a do rukou mu dám obrovskýho medvídka Pů a pak udělám pár extra fotek.Myslím,že se budou smát až na ministerstvu a zapomenou o co jsem to vlastně žádal
Dík,zkusim mrknout ještě pod tu kapotu naproti čelnímu sklu. Uvnitř auta je to docela velkej problém sundat ho z přístrojový desky.Ledaže si vyrobím nějakej zahnutej šperhák a zkusim to vydloubnout.

- Roman620ti
to Vinko z palubky je kničemu, důležitej kód je ten vyraženej do plechu. A kdybys chtěl řešit tu prolejzačku, musíš jim říct, popřípadě nafotit, že neobsahuje motor s převodovkou
2x Rover 620ti
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
To sem napsal protoze sem nevedel co jineho napsat
ale zkus to mozna ze vyhrajes jeste nejakou cenu za kutilstvi
no nevim jestli by ti ten vinkod z te palubovky uznali mozna ze jo to presne nevim. Mam ho primo pred ocima a vyrezal sem ho tak ze sem ho objel vrtackou, a ten stitek se da v pohode odvrtat jsou tam dva nytky 

Dík Lukky,v pátek jedu na barák tak vezmu sebou vrtačku:)Pod tím čelním sklem je vinko na plechu s vyraženým kodem a přinejtovaný k palubce,ale pokud najdu ještě někde jinde tak budu hodně rád. Ten štítek z prostředního sloupku už mám,ale chtějí prý ještě samostatný Vinko.
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Nemas vubec zac
S tim vinkem za oknem to je problem ho vyndat (bud vyrezat celni sklo, nebo se prohrabat pres palubovku) ani nevim na co tam je, ja kdyz sem ted menil celni sklo tak me ho ti lumpove urizli a nevratili
Ale asi ti na nic nebude k te likvidaci