Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz)
Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz pořádaný Welinkou)
Supr fotky klevisu
, dámy a pánové, dovoluji si vám oznámit že jsem si zakoupil poloprofi venkovní vrtulník na dálkové ovládání, a kamera je v řízení, tudíš na příštím mega srazu bude video infla granti z helikoptéry
, samozřejmě jen co se naučím ho pořádně ovládat, zatím jsem to několikrát zapíchnul do vysoké trávy, no, pán v obchodě mi říkal že si na začátek mám koupit ten maličký vrtulník a ne ten obrovský , když já sem mu nevěřil
, nicméně na příštím srazu asi bude o jednu atrakci navíc , mu hehe. P.S.: uf, ještě že se na ty lepší značkové vrtulníky dají koupit komplet náhradní díly 
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
trénuj, trénuj, ať to pak nepošleš někomu na auto... 
Hodně štěstí a good hunting
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
já to mám trochu usnadněný tím, že skoro celý vrtulník je z lehkého kovu, ale ty vrtule
a kabina, ty asi pudou no 
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 
Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz pořádaný Welinko
to video za ty roky zmizelo ?Jeytee píše:Nevim Ondro, prilis jsem to neresil, zkousel jsem snizeni kvality zvuku a videa ale samotne video je v nizssi kvalite, takze bych to neresil a poskytl download at se na to kazdy v klidu muze podivat.
Na youtube.com je bohuzel opravdu povolen jen 10min zaznam...
Ladies & Gentlemans ...
Video pana Roverixe ze spanile jizdy Českým Rájem - download
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz)
Vypadá to tak, že JeyTee svoje stránky zrušil, kde bylo video umístěné...