Veteránské rojení 2010
Veteránské rojení 2010
Není to sice přesně sraz, ale dám to sem.
Ve dnech 13 -14.6 se v prostorách lobečského zámku u Mšena uskuteční další veteránské rojení - sraz veteránů se zaměřením na anglické stroje.
Předloňskou akci jsem navštívil osobně i s modely a bylo k vidění okolo 150 veteránů, mezi nimi více jak desítka MG.
Loni jsem se nemohl zúčastnit, ale podle informací bylo k vidění přes 200 veteránských krasavců.
Letos to vypadá, že budu na místě opět s výstavkou modelů, takže by mohlo být vidět pár MG, krom jiných krasavců.
Pokud někdo náhodou přijedete, tak můžeme pokecat nad modely. Svojí účast ještě upřesním před akcí.
Ve dnech 13 -14.6 se v prostorách lobečského zámku u Mšena uskuteční další veteránské rojení - sraz veteránů se zaměřením na anglické stroje.
Předloňskou akci jsem navštívil osobně i s modely a bylo k vidění okolo 150 veteránů, mezi nimi více jak desítka MG.
Loni jsem se nemohl zúčastnit, ale podle informací bylo k vidění přes 200 veteránských krasavců.
Letos to vypadá, že budu na místě opět s výstavkou modelů, takže by mohlo být vidět pár MG, krom jiných krasavců.
Pokud někdo náhodou přijedete, tak můžeme pokecat nad modely. Svojí účast ještě upřesním před akcí.
web o mé modelářské tvorbě a o modelech lidí, co umí -http://modely-32.webgarden.cz/
Re: Veteránské rojení 2010
Mírný posun vpřed. Takže, mám dohodnuté vystavování modelů, tak pár kousků přivezu včetně některých, co znáte z fora. Podle dnešní aktuální přihlášky by mělo být k vidění 13 vozů značky MG ( staršího Rovera u nás bohužel asi nikdo nemá). \\\\\jestli někdo tuto akci navštíví, tak mě najdete ve stanu s modely.
web o mé modelářské tvorbě a o modelech lidí, co umí -http://modely-32.webgarden.cz/
Tak zítra to vypukne, podle přihlášky je přihlášeno 135 veteránských aut, ze kterých je 18 MG a nějaké Mini, Triumphy atd. Většinou se ale objeví i auta, co na přihlášce nejsou. Podle pořadatele by mohl na nějakých 90% dorazit i pravý londýnský patrový autobus, to jsem zvědavej, jak ho budou dovnitř soukat bránou
Já tam tedy budu, už mám pár modelů zabalených .

Já tam tedy budu, už mám pár modelů zabalených .
Tak jsem se nachytril, kdeze t Mseno je....a mam velkou chut prijet...jen nevim, jak to casove zvladnu...je nejak moc akci v lete.) diky za pozvanku
Dogman - ROVER 400 Mark II 5door / 1.4 16V / 1998
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
JEDEME!!! Už je pod mrakem..nebude takový hic... snad tě tam Groupe najdu 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to moc fajn, i popovídání s Groupem...příště snad jen menší hic 
http://welinka.rajce.idnes.cz/Veteransk ... 010/#album

http://welinka.rajce.idnes.cz/Veteransk ... 010/#album
Móóóóc pěkný fotky, super fára a ten ROLLS ROYCE mňam mňam.
Tak jsem taky doma, díky Welince a Ondrovi za návštěvu. Akce to byla zase super. Barvy Roveru hájil jeden stroj

barvy MG pak 18 skutečných vozů MG

i pár v převlečeném kabátě ( říkali si Austin, ale byly to vlastně sesterské stroje)

největší veterán

nejmenší veterán

nejdražší veterán ( toho Welinka nemohla vidět, přijel později)

nejlevnější veterán

stroj, který byl na akci pouze půl hodiny ráno

náhodná fotka při výjezdu aut na trasu. Okolo projelo cca 7 dalších aut, které se účastnily nějaké jiné akce. Zde MG TC

MG Midget z roku 1974 ( doufám, že jsem se nespletl), který se stal mým chvilkovým společníkem. Jak takový veterán jezdí uvidíte na videu, až ho dám dohromady.

drobnost, co snad potěší, kterou jsem předal červenému vozu MGA

a nakonec moje maličkost téměř v Ráji

barvy MG pak 18 skutečných vozů MG

i pár v převlečeném kabátě ( říkali si Austin, ale byly to vlastně sesterské stroje)

největší veterán

nejmenší veterán

nejdražší veterán ( toho Welinka nemohla vidět, přijel později)

nejlevnější veterán

stroj, který byl na akci pouze půl hodiny ráno

náhodná fotka při výjezdu aut na trasu. Okolo projelo cca 7 dalších aut, které se účastnily nějaké jiné akce. Zde MG TC

MG Midget z roku 1974 ( doufám, že jsem se nespletl), který se stal mým chvilkovým společníkem. Jak takový veterán jezdí uvidíte na videu, až ho dám dohromady.

drobnost, co snad potěší, kterou jsem předal červenému vozu MGA

a nakonec moje maličkost téměř v Ráji

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Group B -- Krásná výstavka, klobouk dolů ... mít je tak všechny (nebo aspoň některé) v měřítku 1:1 v garáži, což
Jinak pastva pro oči, jelikož slintám nad všemi MGB (kromě posledních verzí s plastovými nárazníky). Taky mě těší množství takových skvostů jako Jaguar E-Type.
Welinka -- Vínový SD1 -- jaktože nejezdí na naše srazy? Aspoň by tam elvis nebyl jediný ... doufám, že dostal vizitu za stěrač
Welinka2 -- Rohlikova 75 -- to je buď stará fotka, nebo to už není Rohlikuv Rover

Welinka -- Vínový SD1 -- jaktože nejezdí na naše srazy? Aspoň by tam elvis nebyl jediný ... doufám, že dostal vizitu za stěrač

Welinka2 -- Rohlikova 75 -- to je buď stará fotka, nebo to už není Rohlikuv Rover

-
- Kontaktovat uživatele:
Ten vínovej R SD mi je taky povědomej, moc bych za to nedal, že fakt v tom Mostě byl.
Co se týče té Rohlíkové 75 tak je fakt že už není jeho ale vzhledem k tomu že Welinka potřebovala ujistit že se opravdu jedná o Rohlíkovu dřívější R75, což se opravdu jedná, tak nadpis fotky je v pořádku.
Co se týče té Rohlíkové 75 tak je fakt že už není jeho ale vzhledem k tomu že Welinka potřebovala ujistit že se opravdu jedná o Rohlíkovu dřívější R75, což se opravdu jedná, tak nadpis fotky je v pořádku.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Andere oba už mají vizitku za stěračem ,vínové SD i Rohlikova 75tka (vím že už není jeho,Rohlik mi letos ochotně pomáhal na letišti=ale
přijel bavorákem)=dohnal to aspoň anglickou vlajkou
K tomu SD...Elvis povídá že pána s tímto SD zná,ale nezná majitele=čili pan Novák co byl v Mostě to není. Tak dám na modlení,ať se majitel tohoto ozve...

K tomu SD...Elvis povídá že pána s tímto SD zná,ale nezná majitele=čili pan Novák co byl v Mostě to není. Tak dám na modlení,ať se majitel tohoto ozve...

tak, tak, Welinka už to řekla za mně, tohle SD1 jsem už viděl na fotkách Veteránského rojení myslím dva roky zpátky. V Mostě bylo skoro stejné, ale skutečně to byl někdo jiný 

ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003