Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz)
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz pořádaný Welinkou)
Tak koukám, že jsme zase narazili na slušné lidi ... mám takovou zlatou zásadu -- když se něco dojednává, všechno potvrdit písemně (kolik, čeho, za kolik). Spoléhat se na obyčejnou lidskou slušnost a ústní domluvu je v dnešní době na divokém východě plném zlatokopů velice naivní ... ale po bitvě každý generál, takže držím palce, ať to dobře dopadne 

Přidávám pár foteček ze srazu a mezi fotkama je i ňáký video(z foťáku).
http://picasaweb.google.com/Keksin75/MG ... ov56201002#
http://picasaweb.google.com/Keksin75/MG ... ov56201002#
Já sem nemoh, když ten tvůj plyšáček přišel do stanu, otevřel si koš,strčil tu maličkou hlavu dovnitř, cosik vytáhl a začal to požírat.......JayPee píše:Ta první fotka? No to je přece Český ráj.![]()
Náš chlupatec se ještě asi pořádně nevzpamatoval. Leží a spí a žere a zase spí. Toť jeho celodenní činnost, zatímco já musim dělat "samoslepky". Ale je to miláček. Zrovna si o mně přišel otřít tu svou urousanou držťku.

Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

ta písnička zní jak nějaký pochod trpaslíčků lesemJeytee píše:![]()
mazec....do priste se vsichni povinne naucit slova a jak se vecer napijem tak muzem zahulakat
![]()
Az se budu nudit tak to treba zremixuju a udelame z toho hymnu Roverů![]()

Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Ondro myslíš to dobře. Ale dobře víš jaké je mé zaměstnání /zaměření a tak to mám v tomto ohledu naštěstí podchycené. Přesto..vidíš jak to může dopadnout.AnderN píše:Tak koukám, že jsme zase narazili na slušné lidi ... mám takovou zlatou zásadu -- když se něco dojednává, všechno potvrdit písemně (kolik, čeho, za kolik). Spoléhat se na obyčejnou lidskou slušnost a ústní domluvu je v dnešní době na divokém východě plném zlatokopů velice naivní ... ale po bitvě každý generál, takže držím palce, ať to dobře dopadne

?..já snad budu muset udělat ještě jeden sraz,abych Vám to vynahradila

Já klidně dojedu
, tak ? Kdy a kde ?

HurááááWelinka píše: ?..já snad budu muset udělat ještě jeden sraz,abych Vám to vynahradila
ale sraz byl naprosto skvělý a nějaké nedostatky v kempu ho nemohly pokazit

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Aaa to jsi byl ty?
Někdo mně uprostřed noci na půli cesty potkal a prý..hele já nejsem divnej, ale zase jdu na dámský 

Nééé, navíc na dámských to bylo taky tak (prý
)

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Abych odlehčila situaci s kempem.... zajímalo by mě
ze které posádky to ztratili jednoho maličkato "poupraveného" člena(ztratil se v rákosí u letiště,prostě v bludišti=k nenajití)
a prý.."my ho tu necháme,von až se vyspí tak nám zavolá 
Doufám že se našel

Doufám že se našel

Jo to jsem byl jáWelinka píše:Aaa to jsi byl ty?Někdo mně uprostřed noci na půli cesty potkal a prý..hele já nejsem divnej, ale zase jdu na dámský

to označení kort večer už bylo dost nečitelné

Jo myslim, že jsem ho potkalWelinka píše:Abych odlehčila situaci s kempem.... zajímalo by měze které posádky to ztratili jednoho maličkato "poupraveného" člena(ztratil se v rákosí u letiště,prostě v bludišti=k nenajití)
a prý.."my ho tu necháme,von až se vyspí tak nám zavolá
Doufám že se našel![]()

už jste zpátky

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:

Taky Klevis ,za ten test slivovice ohněm

Ještě bych se chtěl zeptat na toho kdo semnou zůstal až do finále
bohužel v té tmě jsme si už neviděli ani
do obličeje

do obličeje