Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz pořádaný Welinkou)
3 psi, dědulův, JayPeeho a Inzerův.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
A jóóó Bentley
...já zapomněla..tak tedy ,ještě jeden medvídek 
..k té hudbě ke srazu.. já jsem nikdy moc nedala na Michala Davida...no ale když jsem vedla kolonu Českým rájem,tak na rádiu Frekvence1 hráli jeho písničku "Pár přátel". To by asi v ten moment dovedlo k zamyšlení kdekoho
A nesmějte se 

..k té hudbě ke srazu.. já jsem nikdy moc nedala na Michala Davida...no ale když jsem vedla kolonu Českým rájem,tak na rádiu Frekvence1 hráli jeho písničku "Pár přátel". To by asi v ten moment dovedlo k zamyšlení kdekoho

Muzika o Roverech
To JayPee...jeste Jethro Tull maji pisnicku The Rover...(je to na albu Heavy Horses)....
...a taky to neni o autech.)
ale je uzasna...jako cely Jethro Tull
...a taky to neni o autech.)
ale je uzasna...jako cely Jethro Tull
Dogman - ROVER 400 Mark II 5door / 1.4 16V / 1998
@ Welinka: ..proc jsi smazala tu fotku? proc nema byt šířena? jen se ptam.
@Vilem: Fabie se resily jako ze by se daly Tommimu pod nuz...na ty samolepce.
@Welinka2: Michal David? ty s docela dobrym hudebnim vkusem?
Ok respektuju a nesmeji se .....kuck...
Ja kdyz slysim Michala Davida tak okamzite vidim tuhle hruzu: http://www.youtube.com/watch#!v=8iGwHnG ... re=related
@Vilem: Fabie se resily jako ze by se daly Tommimu pod nuz...na ty samolepce.
@Welinka2: Michal David? ty s docela dobrym hudebnim vkusem?

Ja kdyz slysim Michala Davida tak okamzite vidim tuhle hruzu: http://www.youtube.com/watch#!v=8iGwHnG ... re=related
-
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou, já když slyším Michal David okamžitě si vybavuji milé vzpomínky na červenej S-Type loni v Mostě.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Jojo,Davidův Jaguár kterým jezdí kamarád David P.
..letos se na sraz nedostal,ale jsme stále v kontaktu..tak snad příště 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Držte mi prosím dnes palce, chystám se na jednání s kempem 

-
- Kontaktovat uživatele:
Musíš se přemoct a obchodům se zbraněmi a střelivem se raději obloukem vyhnout...
Přeju pevný nervy, o výsledek se nebojím, žádný pozitiva se myslím moc čekat nedají. Paní si těžko uvědomí jak je hamižná. Kdyby měla jen minimální schopnost sebereflexe, tak už se dávno chová jinak... 

Co tam byl za problém?
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Nerozebírat prosím, dneska je infarktové počasí
Inzere paní měnila dohody z minuty na minutu,..to že počítala plné částky za porce i pro děti, to je opravdu sprosté..co mě osobně zlomilo bylo nedodržení složení snídaně(kterou si nechala velmi draze zaplatit) a zcela odlišná skladba večeře (mám za to že našinec dostal svíčkovou od oběda místo slíbené minutky)..takže řešit to budu. Do té doby nebudu mít klid. A kemp také ne
Dodatečně a ještě jednou všem děkuji za toleranci. Ikdyž někteří ,právem, chtěli vrátit korunky... Přesto.. já měla počty objednané a musela jsem to uhradit. Stejně tak za ubytování které jsem nevyužila já a ještě dvě rodiny. To samé se snídaněmi...
Nezbývalo mi sil to po celém náročném dni řešit. Skutečně mi v ten moment po placení zbyly jen oči pro pláč.. Vidina že všechno mé usilí aby se vám líbil sraz zkazí takoví hamouni nenažraní je hrozná.. A..proto to řeším až teď. Protože pokud by se jednalo jen o to co přeplatím já, ušetřím si nervy a pošlu paní jen pěknou recenzi na kemp, ale je tu spousta věcí které se dotýkají přímo ubytovaných a také večeřících lidí.
Ale dořeším,na to si vás všech příliš vážím!

Dodatečně a ještě jednou všem děkuji za toleranci. Ikdyž někteří ,právem, chtěli vrátit korunky... Přesto.. já měla počty objednané a musela jsem to uhradit. Stejně tak za ubytování které jsem nevyužila já a ještě dvě rodiny. To samé se snídaněmi...
Nezbývalo mi sil to po celém náročném dni řešit. Skutečně mi v ten moment po placení zbyly jen oči pro pláč.. Vidina že všechno mé usilí aby se vám líbil sraz zkazí takoví hamouni nenažraní je hrozná.. A..proto to řeším až teď. Protože pokud by se jednalo jen o to co přeplatím já, ušetřím si nervy a pošlu paní jen pěknou recenzi na kemp, ale je tu spousta věcí které se dotýkají přímo ubytovaných a také večeřících lidí.
Ale dořeším,na to si vás všech příliš vážím!
Držíme palce! Pořádně to té potvoře s oběma kolenama provrtanýma nandej 

Tak jsem v zasade pro, aby se to zpetne jeste nejak resilo, ale prosim o konstruktivni reseni bez emoci... jinak z toho bude spatne obema stranam. Chovani pani vedouci bylo absolutne neprofesionalni a neuctive k zakaznikovi... mela by se nad sebou zamyslet.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Trundi beru tě za slovo, konstruktivní řešení bez emocí je paní zastřelit na místě. Nestihne nic říct
(doufám že to nikdo nevezme vážně
)

No jak se to vezme
Obecne bych rekl, ze zastreleni se bere jako destruktivni reseni
Nevim jestli lze moralne zastreleni pojmout jako konstruktivni v krajnim pripade... zastavam nazor, ze ani tehdy ne
... good luck