Tak v pondeli sem si dovezl Rover 45, domu. Je paradnej, zachovalej, je videt ze bylo o nej pecovano, a nektere veci sou i nepouzivany.Ve vybave, klima, eslektrika, loketni operka, interier je zachovalej, sedanky nevyseseni, no parada..
chtel sem hned poslat fotos, jenomze nak tady blbnul SERVER.
Dneska sem ho i dokonce prihlasil, a najezdil sem uz 320km, a to ho mam jenom 2dni.
moc se mi libi, myslim, ze to byla dobra volba.
TAK DOUFAM, ZE MNE PRIJMETE DO CLUBU

Mam par otazek, nechci zakladat novy temy.
1 : Mnenil sem zarovku do stretavacek, bylo to na pravy strane (pri baterke), sakris, to byla prace se tam rukama dostat, fakt malo mista.Zavadzala mi baterka.
a tedka nevim, proc , kdyz nastartuju , tak mi resetne radio(stratim ulozene stanice a pod). Nevim, jestli to neni, tym , ze kdyz sem se tam snazil dostat, tak sem trochu jenom odtlacil kabel od baterie. ale nemyslim, ze by to melo byt tim. a taky mi i hned nenastartuje. Nevite nekdo co s tym?? ze by to bylo tym kablem, no nevim. zebych neco odpojil?
2: Nepremejsel nekdo z vas o tom , ze si poridi "vyskakovaci klic" ? mam s tym uz skusenost, daval sem ho do GolfaIV.
Jenom, tedko nevim, jestli nema klic Imobilizerovy cip.
3: Chtel bych a chci vymenit Olej, jenomze co mam servisni knizku, tak je v taliancine, sakrisss, ted nevim jaky Olej mam dat, jestli synteticky, nebo polosynteticky. Dovtipil sem se ze tam asi de "15W40". a taky kolik tam mam toho nalit. Jo, a filtr, vyte nekdo poradit typ ? jestli co sami co do Hondy civic?
dekuju
Váš BUDOUCI ČLEN R.A.m.m.P.a.