Pozdrav Všem roverákům
-
Pozdrav Všem roverákům
Jezdím typem Rover 418 taurer 1,8 D - 5 dv, kombi. dle TP 1 registrace r. 1996 Holansko, CHtěl bych vědět má li někdo z členů klubu stejný typ. Na pátých dveřích je označení ROVER 418 SLD turbo, předem děkuji za odpověď,----kapl.lip
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pozdrav Všem roverákům
lajonel ma totez, akorat ne kombi ... a trunda.raspi ma zase kombi, ale 1.6 benzin
-
to je super, já to mám euro , snad motor Peugot, převodovka WW,- řízení Honda concento - potřebuji hodit řeč má li někdo stejný typ,----kapl.lip
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam taky kombika ale 1.6 benzin 

-
karoserie je stejná, mám tmavě červenou metal, jsem spokojen, hlavně s vnitřním prostorem. ale začíná se na některých dílech projevovat stáří, potřebují pošetřit,---------kapl.lip
-
prosím Tě ty kola jaký mají rozměr ,-----kapl.lip
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Koukni sem: viewtopic.php?f=6&t=2583 Ségra má 214si 1993 Kola tuším 4x100 , 14ctky
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Ahoj... mam model z 98emho, ale benzina... jake presne problemy mas? Co se tyka kombinace kombik a diesel, jsi prvni, o kom slysim, ze ho ma...
Kazdopadne s tim prostorem s Tebou naprosto souhlasim... je to naprosto uzasne prakticke auto... bohuzel spolehlivost uz starim trosku trpi... Na delsi jezdeni to taky uz moc neni, i kdyz opak je taky mozny (viz. muj evropsky roadtrip
).
Tak at slouzi
Kazdopadne s tim prostorem s Tebou naprosto souhlasim... je to naprosto uzasne prakticke auto... bohuzel spolehlivost uz starim trosku trpi... Na delsi jezdeni to taky uz moc neni, i kdyz opak je taky mozny (viz. muj evropsky roadtrip

Tak at slouzi

-
Nejezdíš po výstavách psů, konkrétně výmaráků, to auto jsem někde viděl,ale nenašel jsem majitele, ---kapl.lip
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
A odkud vůbec jsi, pokud se můžu zeptat? Ten prostor je úžasnej každým rokem jezdíme s kámošema na dovolenou a berem sebou 3 kola a 3 lidi a plno dalších jiných vecí na 14 dní a to vše máme uvnitř auta(nemám nosiče
) a prostoru jak v MPV
No a s tou unavou dílů to je u všech starších aut to je marné vždycky se něco po.... dřív nebo později. Jestli neco sháníš konkrétně napiš něco možná najdu (mám na zahradě ještě jedno na ND bohužel
ale taky benzín ) Hoď sem pár fotek červený se mi moc líbí 

-
Hodím, nejdříve ho musí cerka nafotit, a natáhnout do počítače, je mi přes 62 a pořád se učím, nemít počítač cerka ,která mě zaučuje tak to neumím, snad to zvládne, když nebude vědět poprosím o pomoc. Jsem Lipec u Slepotic okr. Pardubice, příjemný večer, jdu krmit psi,--------kapl.lip
-
- Kontaktovat uživatele:
hodil jsem ti to bydliště do profilu
- Roman620ti
Čoveče, jednou, už je to dost dlouho sem takového Rovera v červené perleti viděl jet po Pardubicích, asi jich moc nejezdí...

2x Rover 620ti
Jeden takovej byl na srazu v Rajhradě.

-
Trefil jsi přesně, absolutní schoda, těch TD je málo, před tímto autem jsem měl nisan kombi B11, ale proti našim krasavcům to byl drobeček, i když manželka s ním hrozně ráda jezdila, na tohle si nemohla dlouho zvyknout, i když se jí auto hrozně líbilo,------ kapl.lip