Imobilizer+DO
Imobilizer+DO
Zdravim mám takový dotaz mám jen jednu dálku druha je KO.Typ je3TXA uvažuji koupit druhou z vrakače samozřejmě taky 3TXA.Určitě se musí povolit přes diagnostiku.Nemáte někdo nějaké skušenosti chytne se nebo je nějaký jiný problém frekvence ,nebo 3TXA ma jen jednu frekvenci?
- Roman620ti
Re: Imobilizer+DO
Kdysi jsem tady četl, že použitou dálku se nemusí podařit nakódovat. Je to prý 50/50% , že se to povede.Karel G. píše:Zdravim mám takový dotaz mám jen jednu dálku druha je KO.Typ je3TXA uvažuji koupit druhou z vrakače samozřejmě taky 3TXA.Určitě se musí povolit přes diagnostiku.Nemáte někdo nějaké skušenosti chytne se nebo je nějaký jiný problém frekvence ,nebo 3TXA ma jen jednu frekvenci?

2x Rover 620ti
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Celé si to přečtěte http://www.remotekey.co.uk/
Za louží to stojí 65 GBP tuším.
Zde to pod 3 tis. většinou sehnat nejde, spousta lidí když to prostě potřebuje - tak jde k dealerovi Land Rover, a tam to koupí.
Co vím tak Austin Rover servis v Brně má skladem.
Je fakt, že někdy se alespoň napoprvé či napodruhé nepodaří sladit DO.
Stalo se mi to i u Oktávky. Na vině jsou někdy prostě rozdílné generace softu atd.
Je otázkou, zda z vrakoviště je to nejlepší volba, když se Vám ono DO z důvodu total opotřebení rozpadne pár set km od domova, tak co potom?
Zde to pod 3 tis. většinou sehnat nejde, spousta lidí když to prostě potřebuje - tak jde k dealerovi Land Rover, a tam to koupí.
Stalo se mi to i u Oktávky. Na vině jsou někdy prostě rozdílné generace softu atd.
Je otázkou, zda z vrakoviště je to nejlepší volba, když se Vám ono DO z důvodu total opotřebení rozpadne pár set km od domova, tak co potom?
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re:
ahoj vies aj poradit ako si to nakodovat teraz pride segra na dovolenku domov a ta by mi mohla priniest na moju 400 nejaky nahradny DO len co potom s tymAustin píše:Celé si to přečtěte http://www.remotekey.co.uk/
Musí být ten stejný typ Lucas 3TXA ,3TXB nebo 17TN navíc musí mít stejnou frekvenci ty ale nevím přesně na jednotce imobilizeru je to typ A nebo B no a pak ho povolit přes diaknostiku Rover.Celkem jednoduché ne takže mám jen jednu dálku a doufam že vydrží co nejdele.Mnoho zdaru..
- Roman620ti
hm tak to je superKarel G. píše:Musí být ten stejný typ Lucas 3TXA ,3TXB nebo 17TN navíc musí mít stejnou frekvenci ty ale nevím přesně na jednotce imobilizeru je to typ A nebo B no a pak ho povolit přes diaknostiku Rover.Celkem jednoduché ne takže mám jen jednu dálku a doufam že vydrží co nejdele.Mnoho zdaru..
idem tu moju ulozit do vaticky nech sa jej nic nestane