potřebuju radu
potřebuju radu
Kde zjistim kod barvy co mám na autě? mám bílího rovra 620 si , nevite kde bych zjistil přesnej odstín barvy¨?
- Roman620ti
Šestistovka má ten štítek v motorovém prostoru, ale v kolonce paint nebo jak to tam je psaný je fakt jen nějaká šifra. Stejně bude asi nejlepší nechat jí u někoho šikovného namíchat podle Vašeho odstínu.max80 píše:Neni to zasifrovany na vyrobnim stitku...?
Stitek by mel bejt u levejch dveri, dole, v "trojuhelniku" stredovyho sloupku.
2x Rover 620ti
- Roman620ti
Tëď na to tak koukám a to SOLID COLOURS je asi obyčejná barva, to CLEARCOAT METALLIC COLORS je asi metalíza a copak je to PEARLESCENT COLORS
Něco jako lepší metla ? Jestli to bylo nejlepší barva co šla na šestistovku dát, určitě byla za pěknej příplatek a proto jich je tak málo... Zkoušel sem ty slova dát do slovníku a jediný co věděl je Solid colours - něco jako pevná barva. S ostatním si nevěděl rady
Nerozumíte tomu někdo, prosím 
Možná perleť...

Možná perleť...
2x Rover 620ti
Tak, tak, s perleťovým leskem, to namíchat je už opravdu kumštRoman620ti píše:Tëď na to tak koukám a to SOLID COLOURS je asi obyčejná barva, to CLEARCOAT METALLIC COLORS je asi metalíza a copak je to PEARLESCENT COLORSNěco jako lepší metla ? Jestli to bylo nejlepší barva co šla na šestistovku dát, určitě byla za pěknej příplatek a proto jich je tak málo... Zkoušel sem ty slova dát do slovníku a jediný co věděl je Solid colours - něco jako pevná barva. S ostatním si nevěděl rady
Nerozumíte tomu někdo, prosím
Možná perleť...
http://shop.mg-rover.org/shop/204_6_0/r ... index.html Tady si můžeš zjistit jakou máš vlastně barvu,kod barvy co máš na štítku je v závorce.
- Roman620ti
Teda parádaassa píše:http://shop.mg-rover.org/shop/204_6_0/r ... index.html Tady si můžeš zjistit jakou máš vlastně barvu,kod barvy co máš na štítku je v závorce.

2x Rover 620ti
Nevíte někdo, jakou mám barvu...jsem lehce barvoslepej, mam problem od sebe rozeznat odstiny modry
kouknete kdyztak na něj kouknete a reknete mi, ktera to muze byt...
tipuju midnight blue, ale nejsem si tim jistej...a technicak mam tedka chytre zapomenutej na chate

tipuju midnight blue, ale nejsem si tim jistej...a technicak mam tedka chytre zapomenutej na chate

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Stačí když mrkneš pod kapotu svého mazlíka. Na tom přinejtovaným štítku budeš mít kolonku paint nebo tak nějak a v ní te tří číselnej kód, jak je v závorkách. Uvidíš, jestli máš metalízu nebo taky tu s tou perletí. Kolega ASSA mi udělal radosttobias píše:Nevíte někdo, jakou mám barvu...jsem lehce barvoslepej, mam problem od sebe rozeznat odstiny modrykouknete kdyztak na něj kouknete a reknete mi, ktera to muze byt...
tipuju midnight blue, ale nejsem si tim jistej...a technicak mam tedka chytre zapomenutej na chate![]()

Ta midnight blue neni ani metla, tu nemáš, ne? To je obyčejná barva. Spíš budeš mít tu poslední perleť

2x Rover 620ti
Díky, zejtra se kouknu, tedka zase tvrdnu v praci...ale v technicaku mam modra metaliza, tak tedka vazne nevim, jako oxford blue mi to nepřijde...ale zase v papirech mam metalizu tak nevim.Roman620ti píše: Stačí když mrkneš pod kapotu svého mazlíka. Na tom přinejtovaným štítku budeš mít kolonku paint nebo tak nějak a v ní te tří číselnej kód, jak je v závorkách. Uvidíš, jestli máš metalízu nebo taky tu s tou perletí. Kolega ASSA mi udělal radost
Ta midnight blue neni ani metla, tu nemáš, ne? To je obyčejná barva. Spíš budeš mít tu poslední perleť
To Assa: jojo, taky diky, sice tam toho moc nemaj, ale zrovna tohle se vazne hodi! dikes
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
No já mám ve velkým techničáku taky jen ČERVENÁ-METAL. Potom by zbývala jedině ta CASPIAN BLUE, ale ta se mi moc nezdá. Ta Tvá bych řekl, že je tmavší. Schválně napiš pak ten kód, ale já tipuji oxford blue.
Zajímavé by mohlo bejt vidět vedle sebe tu Britskou zelenou metlu a Britskou zelenou metlu s perleťovým leskem
A zajímala by mě připlatková cena 
Zajímavé by mohlo bejt vidět vedle sebe tu Britskou zelenou metlu a Britskou zelenou metlu s perleťovým leskem

2x Rover 620ti
Kod nemá čísla,ale písmenaRoman620ti píše: Stačí když mrkneš pod kapotu svého mazlíka. Na tom přinejtovaným štítku budeš mít kolonku paint nebo tak nějak a v ní te tří číselnej kód, jak je v závorkách. Uvidíš, jestli máš metalízu nebo taky tu s tou perletí. Kolega ASSA mi udělal radost

- Roman620ti