Last Rover ANEB "Rozeberme tu pětasedmdesátku!" (Praha)
Re: Last Rover ANEB "Rozeberme tu pětasedmdesátku!" (Praha)
Tak nevím jestli jsme se setkali,ale každopádně jsem dobře nakoupil.Na jednu stranu je škoda,že se nás tam sešlo tak málo,na druhou zase dobře,že jsem se nemusel s nikým hádat o lukrativní věci.Tak výhodný nákup mě snad už nečeká.
-
- Kontaktovat uživatele:
Cos všecko nakoupil a co všecko tam ještě zbylo?
Já jsem koupil pouze oba chladiče s celým elektropříslušenstvím a když jsem volal do Jeseníku o shodu s mým typem,i p.Gnida mi motorek záviděl a ptal se jestli neprodám.Jsou pryč ještě kola,motor a pár drobností,pak jsem ale odjel a nevím co se dělo.Byla to opravdu super akce a ten člověk co prodával musí mít lidi rád.Asi zajedu do špálovky na výstavu a filmy z rozebírání,páč tam hraju jakousi roli.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo jde vidět že se vyznáš. Kola a tyhle věci se válej všude ale sehnat ventilátor chladiče, to je kumšt.
- Roman620ti
Škoda, že se nerozebáírala 600ka tíčko, bych jí předem zakoupil celou a byl by pokoj a ani mechanik by nebyl potřeba

2x Rover 620ti
Pěkná akce až budu mít čas dám sem fotky.. 

2,0 V6 automat r.v. 2001
Fakt super akce,jsem rád,že jsem se mohl zúčastnit,i se něco nového o Rouvrech dozvědět. 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak vida, ohlas ucastniku je nakonec velice pozitivni ... jeste snad uvidime umelecky vysledek 

-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Tak na ten umělecký výsledek se také rád podívám.Bude to 18.11 v galerii Václava Špály v Praze na Národní třídě.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Před začátkem akce v 10:30 hod. http://fotoalba.cz/fotky/21567124 –
A po jejím skončení ve 20 hod. http://fotoalba.cz/fotky/21567103 –
A po jejím skončení ve 20 hod. http://fotoalba.cz/fotky/21567103 –
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
chces ten motor naroubovat do rovera 100? i ty závodníkurover100 píše:Zdravím účastníky rozebírky, nevím kdo z Vás nakonec chytil motor ale kdyby náhodou byl na prodej tak bych zájem měl.

MGF,Rover 75,Land rover S2A
Akce byla vytecna i kdyz sme tam byli se 45 a nic si neodnesli, dobre sme pokecali a bylo to prijemny spestreni...Dekuju organizatorum a budu se tesit na dalsi akci podobneho typu
A taky doufam ze se rozroste komunita 75 a bude vic videt mozna i celkove Rover scena..

Má pravdu ten chlapec!
Akcia predčila všetky moje očakávania,bolo to perfektne zorganizované na patričnej úrovni,ktorá zodpovedala poslaniu.Okrem pekného výletu a potešenia z vecí,ktoré som si doniesol som stretol aj niekoľko super ľudí.Výborne sme sa porozprávali a nespájal nás iba R75 ale i mnoho iných spoločných tém.Organizátorom dávam jedničku!
Prajem aby sa materiál podarilo pekne nastrihať a aby dokument získal patričné ocenenie,aké si vďaka tejto akcii zaslúži.
Prajem aby sa materiál podarilo pekne nastrihať a aby dokument získal patričné ocenenie,aké si vďaka tejto akcii zaslúži.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD