Last Rover ANEB "Rozeberme tu pětasedmdesátku!" (Praha)
Re: Last Rover ANEB "Rozeberme tu pětasedmdesátku!" (Praha)
Ja idem určite,beriem si syna na "pánsku jazdu" 

Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Jedu taky,ale nevim jestli mam prijet R75,MGF,nebo LR ,nemuzu se zase rozhodnout 

MGF,Rover 75,Land rover S2A
ja by som tiež mohol prísť na MB 500 CLS , ale nikto sa ma nepýtal 

Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Ti poradím:LR je do terénu a ten tam asi nebude,MGF na léto a to je za náma-ti zbejvá jen ta pětasedma.E=mg2 píše:Jedu taky,ale nevim jestli mam prijet R75,MGF,nebo LR ,nemuzu se zase rozhodnout
Undy:přijeď s medvědem.75 tam bude jako máku(to znamená mnoho)
Tak tedy R75

MGF,Rover 75,Land rover S2A
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Tak Romane na toto tvoje vyžití mohu nabídnout: Škoda 110 L v dobrém stavu plně funkční,Peugeot 309 GLD a Renault 19 .Palici vozit nemusíš půjčím ti jí.Mám dost velkou.Roman620ti píše:Já bych z toho nic neprodával ani nerozebíral, jenom bych to domluvil někde u lesa,nebo někde na opuštěném místě, kde by se to nejdříve zprasilo, dokud by se nezadřel motor a všechno tam společně rozmlátili, rozřezali a doku*rvili. Kdyby nás bylo víc, mohli by jsme to tam nakonec celé převrátit, aby z toho začly chcát oleje a po rozřezání hadic a rozkopání chladiče i nemrzka. Nakonec udělat skupinové foto a pomalu se rozejít...Pokud by to tak bylo, přijedu na 100%, pač už mám absťák, dlouho sem se nikde nevyřádil a těch opuštěnejch vraků už moc neni

ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
- Roman620ti
Zakar píše:
Tak Romane na toto tvoje vyžití mohu nabídnout: Škoda 110 L v dobrém stavu plně funkční,Peugeot 309 GLD a Renault 19 .Palici vozit nemusíš půjčím ti jí.Mám dost velkou.![]()
![]()

2x Rover 620ti
-
Jeytee,Možná budeš překvapen a ostatní také ale to auto budu rozebírat já.Rozhodl jsem se tak poté,co mě osobně navštívil jeden z organizátorů.Oni natočí příběh jedné 75ky,která se dostala z Anglie do České republiky.Těchto aut se k nám dostanou desítky a jsou na vrakovištích rozebrány a rozřezány pouze za účelem prodeje použitých dílů.Historie tohoto auta bude trochu jiná a neobvyklá.Rover bude před akcí umyt,vyčištěn a poté rozebrán inteligentním způsobem.Žádná palice nebo řezání rozbrusem jako na vrakovišti.Takže já se budu snažit udělat práci na které jsme se dohodli a ostatní je na organizátorech a divácích.Jeytee píše:Taky trochu nechapu tuhle akci.
Auto se rozebere, lide se "poperou" o dily, nekdo je natoci ... nevim nevim jestli bych chtel nekde v televiznim autosalonu videt takovou reportaz. Radeji bych videl v TV ci internetu reportaz z nejakeho povedeneho Rover/MG srazu, kde je jiste vic zajimavych veci, at uz prvotni setkani na parkovisti, spanila jizda, povidani u nasich krasavcu nebo treba jak se podarilo na poslednim srazu v Rajhradu, sestaveni aut do pismen MG-R (MG- Rover, viz foto) Tam by se jiste hodil dobry kameraman a nekdo kdo by nasledne nastrihal zajimavou reportaz a treba ji i poskytl nejake televizi ci webu.
Jedine pozitivum v tehle akci vidim ze si lide odnesou dily za jiste zajimave ceny ale spouste z nas by asi na tehle akci bylo trosku ouzko.
Nic proti poradatelum ale urcite by se dala vymyslet lepsi reportaz o Roverch a MG.
Ovsem nic proti gustu...
Mam proste z tehle akce smisene pocity...jen muj osobni nazor.

-
- Kontaktovat uživatele:
Je škoda že to tu nezaznělo dřív Zakare, myslím že by to změnilo pohled některých z nás na tuto akci...
-
Bohužel dříve jsem to nevěděl a pohlížel jsem na to s nedůvěrou jako ostatní.
Ja som od začiatku hovoril,že tam idem,a teraz manželka začína vymýšľať,že bude jazdiť veľa aút,že je sviatok apod.Nenapadá Vás nejaká osvedčená argumentácia? 

-
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší argument je: Nekecej mi do toho nebo budeš sedět doma! Případně: Řídím já nebo ty?!?
Každopádně sice je pravda že je předsvátkovej(dušičkovej) víkend, ale na hřbitovy se zas tak moc po dálnicích nejezdí. Sváteční řidiči nemívají dálniční známky.

Každopádně sice je pravda že je předsvátkovej(dušičkovej) víkend, ale na hřbitovy se zas tak moc po dálnicích nejezdí. Sváteční řidiči nemívají dálniční známky.
no to s tými nálepkami vyzerá byť použiteľné
inak ideme so synom,doma bude sedieť tak či tak...

Tak ted vyrazime,
doufam ze se s nekteryma z Vas setkam osobně,zatím
Piki
doufam ze se s nekteryma z Vas setkam osobně,zatím
Piki

2,0 V6 automat r.v. 2001