NOVEJ SERVIS A PRODEJ ND PRAHA A SLANÝ
Re: NOVEJ SERVIS A PRODEJ ND PRAHA A SLANÝ
Dobré vědět. Sem si to myslel.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

- konopaslik
- Kontaktovat uživatele:
Něco konkrétního by nebylo? Tohle zní jak plácání do vody...Lukky III píše:Na pana Kominka si dejte pozor mam s nim nedobre zkusenosti 2x sem mu naletel. Pan Kominek neumi dodrzet zakladni obchodni podminky a nesplni to co slibi.![]()
![]()
![]()
Od 4. 9. 2008 Sir Jersey: 75 Tourer 2.5l 2004

Do 15. 1. 2009 Sir Sartre: 420 SDi 2.0l 1998

Do 15. 1. 2009 Sir Sartre: 420 SDi 2.0l 1998

- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu tu vypravet cely pribeh, ale pan kominek nejedna s lidmi slusne a neumi priznat svoji chybu a hazi chybu na jineho a neresi ji.
Tak si psal dvě zkušenosti... tak aspoň jednu by si mohl pospat v kostce 
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Ok v kostce pan Kominek (firma Komnet) mi dluzi postovne a nemini to resit. Ja sem dodrzel vsecky podminky. Vse jsem v poradku odeslal ale pan Kominek nebyl schopny si zasilku do tydne prevzit a zasilka se mi vratila domu.Kdyz sem mu volal rekl mi ze to da jako reklamaci. Mesic co mesic sem ho musel upominat at neco dela ale nic nedelal. Mezi tim mi nasliboval hory doly a skutek utek. Tento problem trva od kvetna az do teto doby. Kydy se na me uplne vy.........
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
A uz sem na nej cetl par stiznosti 
to je hrozné tohle jednání... já to mám pár nepříjemných zkušeností z aukra... jednou jsem dokonce byl podat i trestní oznámení...
a ještě do teďka to taky neni vyřešené a táhne se to od dubna...
a ještě do teďka to taky neni vyřešené a táhne se to od dubna...
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Jak se říká: Za dobrotu na žebrotu. Je to hnus 
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Zas bych to tak nehrotil, to že si nevyzvedl nějakej díl cos poslal na reklamaci z něj nedělá lumpa. To už je riziko, když něco posíláš poštou místo toho abys tam zajel osobně, což bych na tvým místě třeba já učinil stoprocentně.
- Roman620ti
No podle toho co na tuhle firmu čtu, bych si tam nedal opravit ani kolo 
2x Rover 620ti
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
No ty bys to nehrotil, ale me jde o princip.Kdyz si neco necham poslat tak si to prece prevezmu, kdyz ti to posta doveze az pod cumak. A kdyz si to neprevezmes hned tak si to prevezmu na druhy den snad ne? A nechavam to na pozdeji kdy se ti po 7 dnech zasilka vraci. Ty bys jel 400 kilaku tam a zase 400 kilaku zpet promin ale toz to bych se teda placl pres kapsu a verim ze by mi to neproplatil protoze jeste semnou smlouval cenu. Toto jednani se mi proste nelibiTommi_82 píše:Zas bych to tak nehrotil, to že si nevyzvedl nějakej díl cos poslal na reklamaci z něj nedělá lumpa. To už je riziko, když něco posíláš poštou místo toho abys tam zajel osobně, což bych na tvým místě třeba já učinil stoprocentně.
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
To Tommi_82: Pardon asi si me nepochopil-nebo sem to spatne vysvetlil. Ja sem mu posilal zasilku a on si to do 7 dnu neprevzal.Po 7 dnech se nevyzvednuta zasilka vraci odesilateli. A pan Kominek to dal jako reklamaci na postu ze mu to tam nenachali dyl.
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Aha, to jsem trochu blbě pochopil. Beru zpět.
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Tommi_82 píše:Aha, to jsem trochu blbě pochopil. Beru zpět.
Dobre v poradku, taky sem to mohl lip napsat
Ahoj, s panem Komínkem mám rozporuplnou zkušenost. Když mi nasliboval "půl roku " starej výfuk na Rovera, byl jak máslo. Ráno jsme volali, odpoledne už jsem měl výfuk doma. Jel kvůli tomu asi 170 km. To bylo super. Pak se ukázalo, že ze 4 dílů výfuku jsou dva opravdu jako nové, OK, ale zbytek už jezdil někde pěkně dlouho. Dále jsme se domluvili na dalším obchodu, je to jenom malinkatá drobnost a světe div se, od té doby neodpovídá na sms, ani na e-maily, pokud zvedne telefon, jen slibuje a slibuje. Je mi jasný, že po téhle recenzi už mi neodpoví vůbec, ale ono je to jedno. tahám z něj drobounkou informaci už od 5/8/2009! A marně. Ale co, třeba jenom nemá časLukky III píše:Na pana Kominka si dejte pozor mam s nim nedobre zkusenosti 2x sem mu naletel. Pan Kominek neumi dodrzet zakladni obchodni podminky a nesplni to co slibi.![]()
![]()
![]()
EsZet (Rover 214i)