Ruční myčky Praha a okolí
-
Mechwarrior
- Kontaktovat uživatele:
Samoobslužné mytí aut Praha 5
OMV - naproti Galerii Nové Butovice ul. Radlická-Bucharova
AGIP - na Smíchově u McDonalda (vedle FactoryPro) ul.Strakonická
AGIP - na Smíchově u McDonalda (vedle FactoryPro) ul.Strakonická
Mechwarrior Mireček Rover 75 2.0 CDT Fajnšmekr
-
M_Scofield
- Moderátor
- Rohlik
- Kontaktovat uživatele:
RUDNÁ U PRAHY laser myčka (mytí vysokotlakým proudem vody)
http://www.mapy.cz/#x=132666528@y=135781872@z=16@mm=FP
http://www.mapy.cz/#x=132666528@y=135781872@z=16@mm=FP
- Roman620ti
Každopádně to chce silnější vrstvy tuku odškrábat a očistit z toho nejhoršího a pak nastříkat, nechat působit po chvilce opakovat a potom tlakem omyt, ale u tohoto motoru bych se bál, že voda vletí tam, kam nemá...Aby jsi pak neměl krásně umytej motor, ale neodvážel ho odtahovkoutobias píše:Mám dotazna mití motoru...jak to děláte?
Chcikoupit speciální odmašťovací sprej na motor, ten tam nastříkat a umejt to wapem...ale bojim se tam stříkat tolik vody pod tlakem...
Jo a ještě Tě u toho nesmí nikdo chytnout. Všude mají cedulky ZÁKAZ MYTÍ MOTORŮ !
2x Rover 620ti
Jojo, právě tak hledám myčku, kde ten nápis nebude...ale dneska si jdu nechat udelat olej, tak potom to umeju...a na altik asi dam nejakou igelitku a hlavne to necham tak ctvrthodky odstat, aby se to vychladilo.Roman620ti píše: Každopádně to chce silnější vrstvy tuku odškrábat a očistit z toho nejhoršího a pak nastříkat, nechat působit po chvilce opakovat a potom tlakem omyt, ale u tohoto motoru bych se bál, že voda vletí tam, kam nemá...Aby jsi pak neměl krásně umytej motor, ale neodvážel ho odtahovkou![]()
A zároveň bacha na to čalounění motoru. Jestli se namočí a ještě dostene ránu tlakem vody, potrhá se...a to nemluvě o rozvodech, altíku, kabelů, rozpálenejch svodů...
Jo a ještě Tě u toho nesmí nikdo chytnout. Všude mají cedulky ZÁKAZ MYTÍ MOTORŮ !
Jinak se omlouvam...napsal sem MITÍ...jsem dobytek a cestinarsky prase
Na calouneni dam bacha...ale stejne se bojim, uz sme takhle myli felicii, ale ta nebyla moje, tak sem se nebal
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
No to já jsem v češtině taky na ...
Nechceš ten motor radši umejt benzínem od mastných částic, za pomocí hadrů a štětečků, a potom třeba jarovou vodou umýt vše kolem motorů? Dost plastových částí jde snadno oddělat a hned je ke všemu lepší přístup. Takhle jsem na to šel já. Bál bych se tam prát tlak vody... Na Felině nic neni, ale tady tou vodou pokaždé něco zasáhneš
Přeji mnoho štěstí
Nechceš ten motor radši umejt benzínem od mastných částic, za pomocí hadrů a štětečků, a potom třeba jarovou vodou umýt vše kolem motorů? Dost plastových částí jde snadno oddělat a hned je ke všemu lepší přístup. Takhle jsem na to šel já. Bál bych se tam prát tlak vody... Na Felině nic neni, ale tady tou vodou pokaždé něco zasáhneš
Přeji mnoho štěstí
2x Rover 620ti
Jeytee píše:Neni treba se bat....nastrikat Millitem nechat pusobit a pak prohnat tlakem vody....aspon u moji dieslove 200ky to funguje
A kdyz je nekde na WAPce nahodou kamera ktera snima prostor mycky, tak na ni splichnete trosku mydlin a rychle umejte motor...nez pribehne obsluha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hehe
No, teda mechanik mi dneska rikal, ze to je dost nebezpecny, protoze se to tim tlakem dostane pod izolaci a ven uz to nejde...no a tam to hnije a rezavi a potom to treba za dva za tri mesice zacne blbnout a nikdo netusi co s tim je...mam na to specialni pripravek, kterej se nastrika, necha pusobit a setre a vsechno je pryc, na vlastni oci sem videl, jak to ocistilo vsechno kolem "uchcavajici" hadice od serva a ze to bylo hodne spinavy...koupil sem tri obrovsky spreje, tak snad to bude na celej motor stacit
I sem se ptal dneska v rucnim myti a on rikal ze urcite, ze mi to umeje, ale bez zaruky...maj to dokonce v letaku, takze tam asi nejaky riziko bude...ale a felicii, ktera byla na prodej nam to bylo sumak
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Tedka neRoman620ti píše:No to už zní lépe. Bacha aby Ti to nesežralo i hadiceTo jsi určitě kupoval zase v tom Pražským motoristickým doupěti, viď
![]()
Tak jeste sprej na gumy a mam komplet autokosmetiku
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Ten sprej na brzdy je hodně dobrej. A je pod tlakem, tak když to kartáčkem rozšudláš, čistič to tlakem krásně omeje. Akorát myslím, že na tom mém je psáno, že laku neublíží, pokud to nepříjde dlouhodobě do styku. Tak nešudlat lakované plochy celej den
Ten sprej na gumy mám také a je to bomba. Hned hotovo a jako nevé gumy
Na kůži mám nějakou mrchu přímo co používaj v autorizovanejch servisech. Známej mi trošku odlil, jinak to stojí ranec. Je to ve dvou lahvích. To první je na očištění kůže, následně se to má otřít mokrým hadříkem a po zaschnutí se to má natřít tím druhým prevítem. Pak už se to jen přeleští čistým hadrem. Když jsem Rouvra koupil, odtahal jsem si skoro všechny sedadla domů a to bylo hodně znát. Pohodlně se to dělalo a hadry byly uplně špinavé... Škoda, ale název nevím. Ale než ty hadříky bude určitě lepší ty značkové přípravky přímo na auto kůži. Myslím třeba jako Škoda auto atd. Budou asi dražší, ale mohlo by to bejt kvalitní. Nebo zkus to Pražské doupě, tam budou mít určitě něco kvalitního.
Ten sprej na gumy mám také a je to bomba. Hned hotovo a jako nevé gumy
Na kůži mám nějakou mrchu přímo co používaj v autorizovanejch servisech. Známej mi trošku odlil, jinak to stojí ranec. Je to ve dvou lahvích. To první je na očištění kůže, následně se to má otřít mokrým hadříkem a po zaschnutí se to má natřít tím druhým prevítem. Pak už se to jen přeleští čistým hadrem. Když jsem Rouvra koupil, odtahal jsem si skoro všechny sedadla domů a to bylo hodně znát. Pohodlně se to dělalo a hadry byly uplně špinavé... Škoda, ale název nevím. Ale než ty hadříky bude určitě lepší ty značkové přípravky přímo na auto kůži. Myslím třeba jako Škoda auto atd. Budou asi dražší, ale mohlo by to bejt kvalitní. Nebo zkus to Pražské doupě, tam budou mít určitě něco kvalitního.
2x Rover 620ti
Teda ty si ho vazne uz asi po kouskach stehujes domu ne?
budu to muset podniknout venku, ale chci na to prave neco kvalitniho...tak asi zase zajedu doupete, nechat vycistit klimatizaci pred letem, potom tam bude desne narvano.
Ono asi vsechno je lepsi nez ty hadriky...co se tyce pripravku na kuzi, tak nebudu setrit, musi toho vydrzet jeste hodne
A jeste k tomu motoru, jak si to myslel tlakem oplachnout? Jako wapkou? Tou se mi do toho prave moc nechce...leda jenom vzduchem, ale ten bohuzel nemam
a u benzinek nebejva...leda najit nejakou starou bez digitalniho merice tlaku pneu.
A k tomu cistici na gumy, znamej rikal, ze to pomaha i proti zpuchreni gum...ale to mi asi nehrozi, u me budou pneu sezonni zalezitost

Ono asi vsechno je lepsi nez ty hadriky...co se tyce pripravku na kuzi, tak nebudu setrit, musi toho vydrzet jeste hodne
A jeste k tomu motoru, jak si to myslel tlakem oplachnout? Jako wapkou? Tou se mi do toho prave moc nechce...leda jenom vzduchem, ale ten bohuzel nemam
A k tomu cistici na gumy, znamej rikal, ze to pomaha i proti zpuchreni gum...ale to mi asi nehrozi, u me budou pneu sezonni zalezitost
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
myslel jsem tlak z toho spreje. Já tam na něm mám takovou hubici a když to začnu někam prát, tak to má docela sílu a mastnota mizí před očima. Wapku bych nikdy nedoporučoval, jedině na stará auta bez šílené elektroniky.
Já mám gumy kupované hned ze začátku, nebyly bankovky, tak jsem musel koupit ojeté, ale myslím, že je tam furt stejně vzorku
Tenkrát jsem levou stranu prorazil o obrubník chodníku a musel jsem schánět všechny čtyři. Měl jsem to kousek od domova, jednu jsem vyměnil za rezervu a s tou druhou proraženou jsem se musel dobelhat do garáže. Pamatuji, jak jsem zastavil u domu a předek byl už na ráfku a zadek teprve klesal a strašně syčel
Důchodci na mě koukali jak na deb*la a měli pravdu
Možná mi fakt spíš zpuchřej 
Jo klimu musím nechat opět naplnit, vždy mi přes zimu uteče. Nechal jsem tam dát tu barvu, tak snad to najdou a přetěsněj. Doufám...
Já mám gumy kupované hned ze začátku, nebyly bankovky, tak jsem musel koupit ojeté, ale myslím, že je tam furt stejně vzorku
Jo klimu musím nechat opět naplnit, vždy mi přes zimu uteče. Nechal jsem tam dát tu barvu, tak snad to najdou a přetěsněj. Doufám...
2x Rover 620ti
Jojo, je tam takovej asi tricentrimetrovej štencl 
Barvu do klimy? O tom sem nikdy neslysel, ale je to dobrej napad. Vubec nevim, jak se o ni staral, ale snad dobre. Kazdopadne tedka neslape, kdyz ji pustim, tak mi otacky neudelaj vubec nic a jestli to chladi sem zatim nemel sanci poznat, protoze uz tri mesice je venku vzdycky vetsi klada nez vevnitr
tak doufam, ze je jenom prazdna.
Uvidim jak na tom budu, nejradsi bych uz tohle leto jezdil na novejch gumach, nevim co s nima predchozi majitel provadel, ale asi to jeste budou muset vydrzet
preci jenom to bude tak deset tisic.
To musela bejt dobra podivana. A nepocinil sis tim rafek? Ale je pravda, ze sehnat na silnici cloveka, kterej by ti pujcil rezervu neni tak snadny, zvlast se ctyrdirou.
Jinak sem fakt rad, ze mi k tomu dal i zimaky, ktery jsou jako novy, to mi usetrilo docela dost peněz.
Barvu do klimy? O tom sem nikdy neslysel, ale je to dobrej napad. Vubec nevim, jak se o ni staral, ale snad dobre. Kazdopadne tedka neslape, kdyz ji pustim, tak mi otacky neudelaj vubec nic a jestli to chladi sem zatim nemel sanci poznat, protoze uz tri mesice je venku vzdycky vetsi klada nez vevnitr
Uvidim jak na tom budu, nejradsi bych uz tohle leto jezdil na novejch gumach, nevim co s nima predchozi majitel provadel, ale asi to jeste budou muset vydrzet
To musela bejt dobra podivana. A nepocinil sis tim rafek? Ale je pravda, ze sehnat na silnici cloveka, kterej by ti pujcil rezervu neni tak snadny, zvlast se ctyrdirou.
Jinak sem fakt rad, ze mi k tomu dal i zimaky, ktery jsou jako novy, to mi usetrilo docela dost peněz.
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Jj to je ono
Přídává se do klimi detekční barevnej olej, ktery jde vidět jen pod speciálním světlem. Minule mi ho nepřidali, tak teď naposled už ano. Plnil jsem to někdy v dubnu 2007 a v listopadu už to moc nechladilo. Je tam nějaká malá netěsnost, doufám, že né kompresoru, který je prej nejčastější příčina.
Pustil jsem rychlejc spojku než jsem chtěl a vytrhlo mi to volant, já nebyl zvyklej na takového dravce
Ráfek? Nevim jak vypadal před tím, ale má jedno místo na vnitřní straně připláclé, ale vyvážili to v pohodě a mám to na předku. Sned dobrý.
Ty zimáky je výhra, já je nepotřebuji, ale Tobě ušetřily hodně peněz. A ty krásné originální poklice...

Přídává se do klimi detekční barevnej olej, ktery jde vidět jen pod speciálním světlem. Minule mi ho nepřidali, tak teď naposled už ano. Plnil jsem to někdy v dubnu 2007 a v listopadu už to moc nechladilo. Je tam nějaká malá netěsnost, doufám, že né kompresoru, který je prej nejčastější příčina.
Pustil jsem rychlejc spojku než jsem chtěl a vytrhlo mi to volant, já nebyl zvyklej na takového dravce
Ty zimáky je výhra, já je nepotřebuji, ale Tobě ušetřily hodně peněz. A ty krásné originální poklice...
2x Rover 620ti