jojo, určitě bych hledal problém u cívky, můžeš zkusit tu z favorita, nebo škody 120, ale napřed zkontroluj na cívce tu zástrčku s těma dvouma drátama, ona když je vlhká, tak to zlobí, je v ní i těsnění, tak jestli ho nemáš špatné.
Ta cívka asi ůplně špatná nebude, to bys nenastartoval ani za sucha, ale kdybys zjistil, že to je cívkou (když to s tou favoriťáckou bude startovat normálně), tak nová stojí asi 1300, tak to zas není tolik.
Ale znovu opakuju - napřed zkonrtoluj dráty k cívce a zásuvku prostříkni WD40 a uvidíš.
spatne startuje auto 416Si
Re: spatne startuje auto 416Si
Hombre, ty prostrikujes kontakty WDckem?! Na kontakty je jina specialni srajda, ale teda mazat kontakty olejem mi prijde jako pekny ulet 
Jinak doporucuju dojet na jakoukoli stanici STK, kde ti promeri vsechny draty a napeti a reknou ti, jestli je civka spatna nebo kde je problem... me to vyslo asi na dve stovky a hned jsem vedel na cem su

Jinak doporucuju dojet na jakoukoli stanici STK, kde ti promeri vsechny draty a napeti a reknou ti, jestli je civka spatna nebo kde je problem... me to vyslo asi na dve stovky a hned jsem vedel na cem su

No,WD a olej sou dvě rozdílné věci, na kontakty je sice speciální srajda, ale je to téměř to samé jako WD, hlavně to splňuje hlavní požadavek - vytěsňuje to vlhko. Navíc WDčko má každý doma. Ale samozřejmě specielní sprej na kontakty je na to určený.
A s tím STK, nespletl sis to se servisem? Žebychom na STK něco někomu proměřovali, to nevím, tak maximálně zásuvku na TZ.
A s tím STK, nespletl sis to se servisem? Žebychom na STK něco někomu proměřovali, to nevím, tak maximálně zásuvku na TZ.
Dobra,ted jsem si precetl, ze se WD na kontakty da pouzit
Zajimave, ale budiz...
Jinak na STK maji merici diagnostickou stanici, kterou jsou schopni proverit i elektroniku zapalovani... urcite jsem si to nespletl, pac jsem tam skutecne auto mel
Bylo to tedy pres znameho, ale myslim ze po domluve poslouzi komukoli... ... jen si ted nejsu pravda jisty, jestli to nebylo spis na emisich... no proste na jednom z techto dvou 

Jinak na STK maji merici diagnostickou stanici, kterou jsou schopni proverit i elektroniku zapalovani... urcite jsem si to nespletl, pac jsem tam skutecne auto mel

No na emisích by něco takového mít mohli, tam je diagnostika povinná. Pak už záleží jenom na té domluvě.
Jo tak to bude asi ta emise... Me tam odhalili prorazenou civku - davala slabou jiskru....