Servis na Slovensku - HELP !!!

Autoservisy, testbooky....atd
ferrat

Servis na Slovensku - HELP !!!

Příspěvek od ferrat » pát lis 09, 2007 18:41

Nazdar.
Toto je skor prosba pre majitelov Roverov na Slovensku. Pozná niekto niekoho, kto sa vie nabúrať do MEMS, alebo má testbook? Bolo by dobré, keby sa tu zverejnilo kto a kde, popr. HOW MUCH? a.p. Vopred dakujem aj za ostatnych.

undy

servis

Příspěvek od undy » pon lis 12, 2007 6:27

dunajská streda.www.dsv.sk-majú testbook aj certifikát ako servis na rovery
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD

Spring

Re: servis

Příspěvek od Spring » pon pro 31, 2007 14:29

undy píše:dunajská streda.www.dsv.sk-majú testbook aj certifikát ako servis na rovery
Ak máš prosím Ťa skúsenosti s týmto servisom čo sa týka kvality,ochoty,ceny a ,,rýchlosti" napíš zopár postrehov, nakoľko ja mám svojho dvorného mechanika až na východe a z NZ je to kus cesty....keby som vedel že sú v DS ok, šiel by som hneď na rozvody...
Obrázek

undy

servis

Příspěvek od undy » stř led 02, 2008 10:59

zatiaľ mám dobré skúsenosti,vyzerajú byť seriózni,dá sa dohodnúť aj termín.Testbook okolo 600 sk.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD

Spring

Re: servis

Příspěvek od Spring » stř led 02, 2008 11:45

undy píše:zatiaľ mám dobré skúsenosti,vyzerajú byť seriózni,dá sa dohodnúť aj termín.Testbook okolo 600 sk.
Už sme v kontakte, aj keď rozvody mi už medzičasom zohnal môj servisman na východe, take pôjdem na servis tam, ale testbook si dám každopádne urobiť.Ďakujem za ochotu :wink:
Obrázek

wlassto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wlassto » úte led 22, 2008 18:32

Len xcem informovať ľudí, kým sa rozhodnú niečo objednávať cez rover servis v Dunajskej Strede,aby sa pokúsili obvolať svojix známyx, či im nepomôžu diely dodať skôr, ja napr. čakam na jedno čidlo 12 dní a bolo mi sľúbené že do 48hodín je skladom a následne do 24hodín je u mňa doma!!! Volal som už 6x čiže každý druhý deň, že ako, a stále mi povedia že zajtra, zajtra, a možno zajtra, bez neakého vysvetlenia, ospravedlnenia a podobnýx vecí. Urobil som xybu, kedže môj mexanik mi povedal, že nexápe, prečo som nešiel za nim, že by to mal skôr,ale tak každý sa učí na vlastnýx xybáx.
- Možno pre mňa xystajú neaké prekvapenie a zháňajú mi slona z afriky :lol:
ak prave neboxujem, tak makam vo fitku L O V E & H A T E

Vlado

Příspěvek od Vlado » ned bře 09, 2008 10:39

wlassto píše:Len xcem informovať ľudí, kým sa rozhodnú niečo objednávať cez rover servis v Dunajskej Strede,aby sa pokúsili obvolať svojix známyx, či im nepomôžu diely dodať skôr, ja napr. čakam na jedno čidlo 12 dní a bolo mi sľúbené že do 48hodín je skladom a následne do 24hodín je u mňa doma!!! Volal som už 6x čiže každý druhý deň, že ako, a stále mi povedia že zajtra, zajtra, a možno zajtra, bez neakého vysvetlenia, ospravedlnenia a podobnýx vecí. Urobil som xybu, kedže môj mexanik mi povedal, že nexápe, prečo som nešiel za nim, že by to mal skôr,ale tak každý sa učí na vlastnýx xybáx.
Super, ze nestracas humor ani po takych skusenostiach.
Ja navstevujem tento servis od roku 2003 s mojou 1.8. Ako kazdy servis na Slovensku aj tento ma svoje plusy a minusy. Nieco sa neda obist a na vela pedantnych preciznych zalezitosti musite byt trpezlivy, alebo si spravit sam.
Nieco som robil aj v Automotive BMW. Pracuje tam clovek co rozbiehal Rover v AWT Bavaria na Slovensku. Ale diely si musim zohnat sam. Mam kamarata, ktory ich vozi z Rakuska.

Vlado

Příspěvek od Vlado » ned bře 09, 2008 10:48

wlassto píše:Len xcem informovať ľudí, kým sa rozhodnú niečo objednávať cez rover servis v Dunajskej Strede,aby sa pokúsili obvolať svojix známyx, či im nepomôžu diely dodať skôr, ja napr. čakam na jedno čidlo 12 dní a bolo mi sľúbené že do 48hodín je skladom a následne do 24hodín je u mňa doma!!! Volal som už 6x čiže každý druhý deň, že ako, a stále mi povedia že zajtra, zajtra, a možno zajtra, bez neakého vysvetlenia, ospravedlnenia a podobnýx vecí. Urobil som xybu, kedže môj mexanik mi povedal, že nexápe, prečo som nešiel za nim, že by to mal skôr,ale tak každý sa učí na vlastnýx xybáx.
Skuste este vsetci, ktori ste z Bratislavy a nepotrebujete tester navstivit servis AutoDiskanec v Bratislave v Raci. Mal som tam robenu poistnu udalost a maju viacnasobne skusenosti s Rovermi 75. Diely vedia zohnat tiez. Nemaju tester. Ten sa nachadza najblizsie v Land Rover za strasne peniaze, ale tam nevedia s tym robit. Potom je jedina istota na tester ist do DSV Dunajska Streda.

majko321
Kontaktovat uživatele:

Re: Servis na Slovensku - HELP !!!

Příspěvek od majko321 » sob kvě 24, 2008 19:28

Čaute.Ja som si dal vymeniť rozvody v NMnV.Menili mi kladku, rozvodový remeň,klinový remeň, remeň serva,vodné čerpadlo a platil som 7090 sk.Čiže robota ma vyšla na 2500sk.Keď som sa ich pýtal, či mi to spravia, tak bez váhania na kedy sa dohodne.Asi majú s Rovermi už skúsenosť.Tak tu je kontakt pre ľudí s okolia NMnV na ten servis.

Žiška Dalibor
Autodielňa
Beckovská 27
Nové Mesto nad Váhom
Tel.032/7712916
Rover 45 2.0, r.v.2001, strieborna metaliza

jerrbert

Příspěvek od jerrbert » pon čer 16, 2008 10:49

ferrat píše:Nazdar.
Toto je skor prosba pre majitelov Roverov na Slovensku. Pozná niekto niekoho, kto sa vie nabúrať do MEMS, alebo má testbook? Bolo by dobré, keby sa tu zverejnilo kto a kde, popr. HOW MUCH? a.p. Vopred dakujem aj za ostatnych.
Mam Rover 400 a servis mi robia v Tulčík pri Prešove. Petrila servis.
Maju tam aj diagnostiku a vrele odporucam je to fakt dobry servis
http://www.petrila.sk

bng

Re:

Příspěvek od bng » čtv úno 12, 2009 10:07

Vlado píše: Skuste este vsetci, ktori ste z Bratislavy a nepotrebujete tester navstivit servis AutoDiskanec v Bratislave v Raci. Mal som tam robenu poistnu udalost a maju viacnasobne skusenosti s Rovermi 75. Diely vedia zohnat tiez. Nemaju tester. Ten sa nachadza najblizsie v Land Rover za strasne peniaze, ale tam nevedia s tym robit. Potom je jedina istota na tester ist do DSV Dunajska Streda.

...teraz som skusil AutoDiskanec v Bratislave a spokojnost, potreboval som vymenit motorcek na ostrekovacoch a menili mi komplet predne brzdy, diely zohnali a celu vymenu spravili behom 1,5 dna... trochu drahsie sice ako bola predpokladana suma, ale pre mna bolo dolezitejsie, ze som mal auto rychlo naspet a jednanie my vyhovovalo a najme dostupnost, predsa len mi odpadla cesta do Dunajskej, nutnost brat druhe auto a vodica, aby som sa odtial dostal a to absolvovat 2x... takto to je elegancia

MG 200

Příspěvek od MG 200 » úte dub 14, 2009 22:36

no stymto servisom mam aj ja skusenosti objednal som hydraulicke zvihatka za dohodnutu sumu a ked prisiel kurier cena bola o 100 eur vecsia.kedsom im volal vysvelenie bolo take ze maju stare ceny v katalogu, odkial to objednavaju

mixal
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od mixal » stř pro 16, 2009 18:28

mixal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixal » stř pro 16, 2009 18:30

Ja som tam bol cez leto objednal som si drziak motora a doteraz mi neprisiel.este ze som ho zohnal z vraku.ale inac je to tam celkom v pohode.Poradia pomozu.

Vlado

Příspěvek od Vlado » stř pro 16, 2009 22:12

Zohnat niektore diely nie je take jednoduche a v niektorych pripadoch takmer nemozne. Totiz komunikacia s dodavatelmi zo zapadu je otrasna a strasne nezodpovedna. Sam mam tieto skusenosti. Niektore diely sa daju ziskat len z jedneho zdroja a ked ten nefunguje nezostava servisu nic ine len vam povedat to iste co jemu a vyckavat. Mozem vs ubezpecit, ze servis v Dun, Strede ma najlepsie moznosti v dodani akehokolvek dielu na Rover. Ked nepochodite u nich tak uz tazko. E-bay vsak nieco vie vyriesit. Nemate vsak istotu kvality.
Obrázek
Rover 75 2.0 CDTi 100th Anniversary 2005

Odpovědět