SOS prosim
SOS prosim
zdravim vas roveraci šikovni.muj roverek začal zlobit tim stylem ze dalkou klicem nejde zamknout odemknout ano.ve dverich take nejde,jen u ridice.zamikat musim na strednim panelu u vystrazneho trouhelniku.pak v zamku zbyle ridicove dvere.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: SOS prosim
Hmm, a o jaké auto se jedná? Mohla by to být R75, ale novější R25 taky mívají tlačítko zamykání nedaleko výstražných blikačů...
jedna se o rover 75 .benzin 2 obsah 110kw
-
michal.lom
- Kontaktovat uživatele:
Když zapneš klíček a zavřeš se v autě, nesvítí tí na displeji (nebo kontrolka) že nejsou dovřený některý dveře? Zároveň při tom zůstane rozsvícený stropní světlo. To tě pak nenechá auto zamknout dálkou.
Mně tohle dělá někdy když mrzne, prostě dveře jsou zavřený všechny, ale podle auta u spolujezdce ne. Jak se pak auto ohřeje, asi dosedne v zámku něco na mikrospínač jak má a je to OK. Při tom nejde zamykat.
Mně tohle dělá někdy když mrzne, prostě dveře jsou zavřený všechny, ale podle auta u spolujezdce ne. Jak se pak auto ohřeje, asi dosedne v zámku něco na mikrospínač jak má a je to OK. Při tom nejde zamykat.
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
nikde nic zadna kontrolka, dvere radne zavrene stropni svetlo z hasne.na tom tunelu zamika normalne ale dalkovi klic nezamkne nic a v zamku ve dverich jen ridicove dvere.zjistil sem ze ani pri podrzeni klice v prave ploze okno nezajede.pravde podobne bude nekde zrada v nejake jednotce tohoto vseho
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych podezíral spíš jednotku. Když nejsou dovřené dveře (ať už skutečně nebo vinou vadného spínače), auto se přece neodmítne zamknout. Akorát u toho pípne jako varování, že není správně zavřené a neaktivuje se alarm. Nebo vám to funguje jinak?
-
michal.lom
- Kontaktovat uživatele:
Mně na ZTT to právě něšlo zamknout vůbec. Na R75 se teď nedávno stalo bez zjevnýho důvodu, že při pokusu o zamknutí pípnul alarm jak píšeš, ale stejně se nezamklo. Displej nedovřený dveře nehlásil, všechny jsem otevřel a zavřel, párkrát zamknul/odemknul tlačítkem na tunel a pak už to zase šlo normálně...
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Aha, mě to právě v případě nedovřených dveří pípne, abych si uvědomil, že jsem sklerotik a mám si zkontrolovat auto, než jdu pryč, ale jinak se to normálně zamkne. Jediný případ, kdy se auto odmítalo zamknout, bylo tehdy, když jsem zapomněl uvnitř druhý klíč. Ale to asi nebude tento případ...
lidicky moc dekuji za rady hned jak dojedu domu vyzkousim vase rady a pak napisu vysledek.moc moc dekuji vsem.
tak lidicky dekuji vam vsem sice nepomohlo nic z drahocenych rad a zkusenosti vasich,a tak se budu muset obretit na nejaky servis kde trebas pomuzou.jeste jednou vam vsem moc dekuji.
-
lenham3
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
A zkousel jsi odpojit baterku a spojit oba kontakty dohromady a zase pripojit?
Tys to normálně přivolal. Nejde mi zamknout dálkou
Dneska chci zamknout a nic. Tak jdem to musel nechat pred stadionem odemknutý.
R75 cdt
ja zamikal uvnitr vozu na tunelu pak po sleze klicem dvere ridice.ted stojim u domu neni cas na servis.pokud bys problem poresil prosim hod info jakym zpusobem.