A auto z polskiej federativjej bych nebral ani náhodou,jsem kousek od hranic a vím čeho jsou schopni.

Já jsem taky původně z Havířova, ale že bych plošně podezíral Poláky to zas ne... naši jezdili na nákupy do Polska celkem často a nábytek tam tež kupovali bo byl lepší vůběr než ten u nás. Ale zas jet na 1000km výlet jen aby člověk zjistil že to auto má nějakou zjevnou ale nepopsanou vadu, to by bylo hodně mrzuté...cvrko píše:Ten displej hihi má v pr..li asi každý,vím jak to opravit,ale nepouštěl bych se do toho.I ten můj je v háji-skoro.
A auto z polskiej federativjej bych nebral ani náhodou,jsem kousek od hranic a vím čeho jsou schopni.![]()
![]()
Hm, a můžeš mi napsat, podle čeho tak soudíš (abych vědel na co se dávat pozor)? Já tam vidím akorát tu natrženou kůži a strop, a jinak jen špinavý interiér, nic katastrofálního, to ten druhý mi spíš přišel v horším stavu, už podle toho že má o 100t víc najeto.Trunda píše:Ten první, to je chuďátko vybydlené, které zaslouží už tak maximálně na vrakáč, protože kdo by to koupil, tak by se oběsil, než to všechno doprasené by dal do pořádku. To druhé bych se taky bál. Fotky jsou naprosto k ničemu.