Tak se mi spotřeba zvedla na 9,5

Začla mi zlobit ručka, nevracela se zpátky a neodbržďovaly se kola.. No, to se stalo jednou, že jsem je vůbec neodbrzdil, ale tak měsíc sem pociťoval cukání zezadu.. Auto mělo lehce přibržděný zadní kola, tim se přehřály kotouče a zkřivily se.. Takže se mi výrazně vyhoupla spotřeba, samozdřejmě co nejdřív co to šlo jsem auto odstavil a nechal to opravit.. Takže mám nový kotouče, destičky a musely se, nevím jestli se dá říct "repasovat", zadní brzdiče, protože se při zatažení ručky už auto neobrzdilo.. Zároveň jsem teda dostal novou brzdovou kapalinu

Další měření spotřeby zjistim ale možná za rok, až budu mít znova nějakou výplatu, za kterou dotankuju do plné
Dále mi praskla guma co je na tý tyči před kolem, směrem od motoru, bohužel název si pamatuje táta a ne já

, takže tu sem taky musel vyměnit

asi 120kč stála no..
Pořád mám ale problém, že mám jen jedny klíčky.. Mám sice dvoje, ale nemám kde to nakonfigurovat, prý obyčejná diagnostika to pustí na immo, ale nejde se dostat k párování klíčů
Ještě teď budu shánět plechový 15´, tak sem zvědav jak to na tom bude jezdit v zimě