Soukromě ani nemusíš, odhaduju, že tak zhruba čtvrtinu aut znám osobně (za tu dobu, co jsem tam nebyl, se jistě hodně změnilo), ale tak obecně- rád se podívám na jakékoliv československé předválečné auto, v tomto ohledu jsme na tom rozhodně nebyli vůbec špatně jak po stránce výroby, tak po stránce konstrukce a technologie, v té době měli nad námi Němci, Francouzi a Američani náskok jen proto, že jsme byli malý trh. Jinak jsme se neměli za co stydět.
Ale tady už není řeč o anglických autech MG a Rover, tak si myslím, že se to sem moc nehodí.
Nicméně pokud se rádi podívají i ostatní, tak vyvěs pár fotek, co Ti přijdou jako zajímavé.
Obecně jsou hezké Aerovky, jako rarita Wikovy, Tatry 75, pražské Waltery, vozy karosované továrnou pana Sodomky, spousta Pragovek je super...na tom srazu se jistě našly i nějaké zámořské špeky...
V pátek mě napadlo, že si tam taky zajedu, ale bohužel jsem nemocný
P.S. To MGA, co je tam na prodej, to jsem myslím viděl minulý rok na srazu Veterán Macocha v Brně, moc pěkné auto, ale pán docela dost vrčel, že ten angličan sice dobře jezdí, ale že má pár technicky nesmyslných drobností, které se špatně opravují a udržují, takže z toho byl celkem naštvaný, dokonce tam řešil nějaké táhla na karburátory a to jsem teda uznal, že to ten výrobce udělal dost divně...