Novej kousek v ČR
Re: Novej kousek v ČR
No raději bych, kdyby se tu rozepsal někdo, kdo o tom fakt ví. Ale jak jsem to teď o víkendu konzultoval se strojním inženýrem, tak tato problematika je fakt docela složitá a to, co jsem tu napsal, je opravdu hodně laicky řečeno a jsou tam faktické chyby
Ale revidovat to už nebudu. Závěr je prostě takový, že to není jen o tom si koupit pružiny, nebo jenom tlumiče, ale že to musí jít ruku v ruce... Pánové z HP Sporting ale nebude určitě banda diletantů a dodají opravdu kvalitně naladěný podvozek.

-
Tak opět menší upgrade... Opět trošku improvizace ale dílo se podařilo. Zadek je na cestě, tak později.
-
Ale jo.... celkem přijatelné řešení... no a máš nějaká postřehy z funkčnosti tohoto? Hlučnost do karoserie?
-
FUnkčnost je dle mě daná samotným výrobkem, tady není co řešit.
Dosáhl jsem co jsem potřeboval, teda nastavil jsem si větší odklon, hned to bylo znát na jízdě a hlavně mám jistotu že to bude držet.
Celkově mám pocit že se podvozek zklidnil a a chová se mnohem lépe, ale najel jsem toho dnes málo tak uvidíme, hlavně i až udělám zadek.
Díry po původním uložení pravděpodobně vyřeší rozpěrná tyč
Dosáhl jsem co jsem potřeboval, teda nastavil jsem si větší odklon, hned to bylo znát na jízdě a hlavně mám jistotu že to bude držet.
Celkově mám pocit že se podvozek zklidnil a a chová se mnohem lépe, ale najel jsem toho dnes málo tak uvidíme, hlavně i až udělám zadek.
Díry po původním uložení pravděpodobně vyřeší rozpěrná tyč

-
- Kontaktovat uživatele:
A co to znehodnocený VINko? 

-
Srát na něj
prekryju to rozperou a prodávat se to nechystam.

No jo taky přístupschizofrenics píše:Srát na nějprekryju to rozperou a prodávat se to nechystam.

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
-
Ale no tak
S touto institucí mám naštěstí dobré vztahy 

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak to potom jo 

No chlape,můžeš mít kontakty,jaký chceš,ale od novýho roku se VIN bude fotit a posílat do Prahy,takže jseš out i s hromadou jinejch,havně majitelé Iveco,tam bude problém největší.Takže si připrav nervy na vyražení náhradní technologií. 

MG ZT-T 25K4F 140 kW 245 Nm.
Mini SPI 1995 -> 18K4K 118 kW 174Nm?
-
No i kdyby to tak bylo tak co. Skočím na dopravku odtud mne pošlou do autorizované firmy ( je to kilák od dopravky) a ta mi to přerazí. Bude to stát nějakou kačku a jinak žádnej problém
Už jsem to jednou dělal a nevidím v tom problém .
Navíc by mne zajímalo jak se to bude řešit když budu mít rozpěru, to všichni kdo ji maj budou jezdit na přeražení VIN ?
To se mi nějak nezdá ......

Navíc by mne zajímalo jak se to bude řešit když budu mít rozpěru, to všichni kdo ji maj budou jezdit na přeražení VIN ?
To se mi nějak nezdá ......
Ok,když s tím nemáš problém,nechat to přerazit.Podle zákona,tak bys tam neměl žádnou rozpěru mít a když,tak schválenou a zapsanou,tam by mělo bejt okýnko,nebo jiný řešení.
Prostě se to bude fotit a tim to hasne.
Dneska nám v práci namontovali kamery a WIFI na foťáky,se tešim až ho někde prose... 

MG ZT-T 25K4F 140 kW 245 Nm.
-
Punkś not dead! 

-
Aktualizace - 152290Km montáž LPG Magic 4 s elektronickým přímazem.