Autokosmetický koutek
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: autokosmetický koutek
Trundo o variantě nedrahé leštičky bych věděl, později sem postnu.
Jinak jsi asi ještě neviděl co máme za brašny s Andernem + já mám na hadříky Swiswax brašnu, je tam ve výprodeji to jsem jim tam nemohl nechat, je krásná.
Jinak jsi asi ještě neviděl co máme za brašny s Andernem + já mám na hadříky Swiswax brašnu, je tam ve výprodeji to jsem jim tam nemohl nechat, je krásná.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, mám ji taky... Jinak hádejte, kdo hned po příjezdu na sraz běhal kolem auta s hadrem? Nápověda -- Pítrs to nebyl 

Řek bych že ten, kdo chtěl oslnit svým modrým ZT-T všechny majitele Peugeotů 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Si dělejte srandu! ...... no, tak se nepovedlo, no....
Já to na rozdíl od vás beru fakt vážně a konverze Pažouťáků na pravou "víru" mi dost ležela na srdci
Jsme chytli po cestě ten největší slejvákový mrak, co ten den letěl. A pak mě navigace navedla těmi největšími zkratkami a tam přede mnou bohužel jela jakási Šodofka
Příště to chce sebou ale kyblík, bo tohle už fakt otřít nešlo...

Jsme chytli po cestě ten největší slejvákový mrak, co ten den letěl. A pak mě navigace navedla těmi největšími zkratkami a tam přede mnou bohužel jela jakási Šodofka

já to taky ještě přejel hadrou po příjezdu. Jinak zjišťuji,že mám lak na autě KO, vznikají mi na střeše i bocích, takové bublinky - ale ne se rzí.
škoda.
škoda.
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu
2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas

Add. leštička...od začátku mého leštění (r. 1992-93) jsem používal leštící adaptery na obyč vrtačku. Tu jsem ze začátku měl dvourychlostní Narexku (mám dodnes) a asi teprve před 7 lety jsem začal používat Boschku s regulací rychlosti - to byl velký pokrok
I s tímto vybavením jde dosahovat dobrých výsledků, takže není nutno velkých investic....
Největší podíl na kvalitě výsledku má zkušenost a zručnost leštiče + použitá pasta a na rychlosti výsledku pasta a leštička.
Až loni jsem si udělal radost s tímhle : http://www.riwax.cz/pages/katalog/lesticky.htm. Ještě jsem jí nestihl vyzkoušet (jen jedny světla a odbordelení a nanešení vosku na R200), ale je to velký přínos v rychlosti a snadnosti práce - investice nelituju. Měl jsem v ruce ty z kategorie 1000-2000,- a než to, tak raděj zůstat u mé vrtačky. Ergonomicky tragedie.
Orbital bych nekupoval - na rozleštění nic moc účinek (ano, ale také se nic nezkazí...) a pro voskování si raděj koupím slušně ručně zpracovatelný vosk.

I s tímto vybavením jde dosahovat dobrých výsledků, takže není nutno velkých investic....
Největší podíl na kvalitě výsledku má zkušenost a zručnost leštiče + použitá pasta a na rychlosti výsledku pasta a leštička.
Až loni jsem si udělal radost s tímhle : http://www.riwax.cz/pages/katalog/lesticky.htm. Ještě jsem jí nestihl vyzkoušet (jen jedny světla a odbordelení a nanešení vosku na R200), ale je to velký přínos v rychlosti a snadnosti práce - investice nelituju. Měl jsem v ruce ty z kategorie 1000-2000,- a než to, tak raděj zůstat u mé vrtačky. Ergonomicky tragedie.
Orbital bych nekupoval - na rozleštění nic moc účinek (ano, ale také se nic nezkazí...) a pro voskování si raděj koupím slušně ručně zpracovatelný vosk.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Zdravím, nemám čas psát cokoliv jiného, ale toto je urgentní.
Oslovil mě pan Čevela, jestli by byl zájem vzít něco z detailingshopu.
Možnost je následující:
Sonax Extreme Brilliant Shine Detailer: 351,-/litr (menší balení 750 ml stojí 489,-....)
Podmínkou je, že odebereme min. 3 litry.
Je třeba ještě dvou osob.
APC Bilt Hamber Surfex HD: 146,-/litr
Tady množstevní podmínka není, já do toho jdu, vím i o Jendovi a Trundovi.
Tak prosím o potvrzení, o co má kdo závazně zájem a v jakém množství.
Předání možné na Rudově Ostravské briketě.
Termín potvrzení jest dnes večer (ale ne o půlnoci)
Oslovil mě pan Čevela, jestli by byl zájem vzít něco z detailingshopu.
Možnost je následující:
Sonax Extreme Brilliant Shine Detailer: 351,-/litr (menší balení 750 ml stojí 489,-....)
Podmínkou je, že odebereme min. 3 litry.
Je třeba ještě dvou osob.
APC Bilt Hamber Surfex HD: 146,-/litr
Tady množstevní podmínka není, já do toho jdu, vím i o Jendovi a Trundovi.
Tak prosím o potvrzení, o co má kdo závazně zájem a v jakém množství.
Předání možné na Rudově Ostravské briketě.
Termín potvrzení jest dnes večer (ale ne o půlnoci)
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
já chcu teho apc 1 litr
Díky
Díky
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
2024- ...

Trunda - 1l APC + 1l detailer
Jedna uplne mimo tema spolecnych nakupu:
Prave prisel kolega, ze jeho syn shani tempo na lesteni auta. jestli nevim, kde ho koupit.
Radsi jsem ani nepresvedcoval, ze tempo ne a jen jsem rek, ze to nepouzivam, protoze jsem zkousel na Civicovi a moc se mi to neosvedcilo... Ukazal jsem mu fotku rychlotestu rucni aplikace AG Paint Renovatoru na viku kufru u efka a nechal jsem to na nem
Prave prisel kolega, ze jeho syn shani tempo na lesteni auta. jestli nevim, kde ho koupit.
Radsi jsem ani nepresvedcoval, ze tempo ne a jen jsem rek, ze to nepouzivam, protoze jsem zkousel na Civicovi a moc se mi to neosvedcilo... Ukazal jsem mu fotku rychlotestu rucni aplikace AG Paint Renovatoru na viku kufru u efka a nechal jsem to na nem

Dost dobrý 
To mi připomnělo historku, co jsem zažil tudle, když jsem byl cosi kupovat v Mototechně... naběhla tam nějaká slečna s týpkem a že musí koupit nějaký dárek tatínkovi a něco na auto. Nějakou kosmetiku... s tím se jim asocioval asi jediný pro ně známý pojem Tempo. A myslím že jim to nikdo nevymluvil a spokojeně odcházeli s tím, že tatínkovi pořídili skvělý dáreček

To mi připomnělo historku, co jsem zažil tudle, když jsem byl cosi kupovat v Mototechně... naběhla tam nějaká slečna s týpkem a že musí koupit nějaký dárek tatínkovi a něco na auto. Nějakou kosmetiku... s tím se jim asocioval asi jediný pro ně známý pojem Tempo. A myslím že jim to nikdo nevymluvil a spokojeně odcházeli s tím, že tatínkovi pořídili skvělý dáreček

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou, Tempo brousí dobře 

Ano, Tempo brousi moc dobre! 

Luki, prozatím jsme dva, aktuelní stav jest takový, že ta pětilitrovka Sonaxu by byla značně nrentabilní (zatím není zájem, jsme jen dva a podmínkou je odběr 3 litry min., jak jsem psal), takže by se lépe dala v tuto chvíli zajistiti ta 0.75 litrovka za 420,-.Trunda píše:Trunda - 1l APC + 1l detailer
Jinak to ceníkově stojí 489,-.
Šel by jsi i přesto do toho?
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
No a tady Ondra zájem nemá? Další...? Jak moc to spěchá?