Vienna Autoshow 15. - 18. ledna 2015
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vienna Autoshow 15. - 18. ledna 2015
V lednu se koná ve Vídni autosalon, na kterém proběhne veřejná premiéra vozu Land Rover Discovery Sport (vlastně nový Freelander). V sobotu 17. ledna bych se tam rád jel podívat. Přidá se někdo?
Re: Vienna Autoshow 15. - 18. ledna 2015
Půjdeš oplakat ten nový výtvor? Neříkám, že je to škaredé a nekvalitní auto, ale nefandím tomuhle trendu nahradit především funkční, konzervativní, tradiční koncepci oblíbených aut koncepcí, která míří už jen na opravdu řádně movité metrosexuální lidi. Mám dojem, že to samé čeká Defendera. Je to trend, který je všude okolo, vůbec nehledí na selský rozum a ohledy na skutečné životní potřeby lidí.... přičemž příkladem tohohle trendu za všechny je v poslední době katastrofa jménem Skype 7 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Rozumím tvé soukromé depresi, ale nemusíš mi kvůli tomu kazit výlet. Psal jsem, že se jedu podívat na autosalon do Vídně, kde se mimochodem bude představovat nový model LR. Nic víc, snad s výjimkou toho, že pokud vyjde čas, tak se zastavím na kávu a dortík u Sachera.
Pokud jde o nové modely LR, tak nevím, kolik jsi jich zkoušel, ale já si žádný z nich netroufnu nazvat metrosexuálním (s výjimkou Free a Evoque v provedení 4x2, což je jasně pro kikiny do města). Jeden malý příklad -- nový RR + RR Sport mají brodivost 70 cm, což je více, než předchozí modely. Navíc mají senzor hloubky brodu, takže pokud nemáš tolik terénních zkušeností a tohle auto v ruce, dovedou ti indikovat, jestli si můžeš dovolit pokračovat. "Transparentní kapota" u nového Disco Sport mi taky nepřipadá jako městská feature. Tož tak ... neříkám, že to budu hned objednávat.
Pokud jde o nové modely LR, tak nevím, kolik jsi jich zkoušel, ale já si žádný z nich netroufnu nazvat metrosexuálním (s výjimkou Free a Evoque v provedení 4x2, což je jasně pro kikiny do města). Jeden malý příklad -- nový RR + RR Sport mají brodivost 70 cm, což je více, než předchozí modely. Navíc mají senzor hloubky brodu, takže pokud nemáš tolik terénních zkušeností a tohle auto v ruce, dovedou ti indikovat, jestli si můžeš dovolit pokračovat. "Transparentní kapota" u nového Disco Sport mi taky nepřipadá jako městská feature. Tož tak ... neříkám, že to budu hned objednávat.
Tak....pokud se Land Roveři nebudou líbit, tak se to dá hezky vykompenzovat oným dortíkem u Sachera a ve Vídni vůbec kdečím
Chlapi, nehádejte se, pokud si to nechcete koupit, tak to neřešte.
Sice nevím, co to je "metrosexuální", ale takový Evoque je docela pěkný, i když ty teréňáky mě moc neberou.
A celkově produkce od Land Roveru není vzhledově špatná, ve srovnání s ostatními.

Chlapi, nehádejte se, pokud si to nechcete koupit, tak to neřešte.
Sice nevím, co to je "metrosexuální", ale takový Evoque je docela pěkný, i když ty teréňáky mě moc neberou.
A celkově produkce od Land Roveru není vzhledově špatná, ve srovnání s ostatními.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS