Příspěvek
od roverix » stř zář 03, 2014 22:32
S odstupem času vzpomínám na zážitky z dovolené. A ten nejlepší byl cesta tam. Asi 300 km od cíle byla na dálnici kolona. To jsme tak 15 minut popojížděli, náhle se otevřel horizont a bylo vidět kus dálnice asi 5 km daleko. Koukali jsme dalekohledem, jak všechny auta stojí a lidé postávají venku. Pak vidím odbočka z dálnice. Navrhl jsem Cvrkovi ať sjedeme, souhlasil. Jeli jsme vesničkama a sledovali cedule směr Zadar. Silnice se zužovala a my přijeli k bráně. Cvrko dojel až k bráně. Já už tušil, že se budeme otáčet a zatočil na štěrkovou plochu. Ta brána byla součástí kasáren. Vedle malý strážní domek, já viděl do okna, jak se ryclhle někdo obléká. Vyběhl voják, který asi poprvé v životě viděl 75 aniversary. Ze sloupu vzal klíče a mazal odemykat bránu. Když Cvrko vystoupil z auta v bílém turistickém oblečení, přestalo ho to odemykání brány jaksi bavit a vydal se malou brankou Cvrkovi naproti. ............ Pokračování zítra.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504