člověče to je paráda, krásná leštěnka, ta barva je super, nic fádního,,tomas.ov píše:ahojte, tak jsem to konecne umyl, nafoukal. a musim se pochlubit, snad se bude autko libit, celkem jsem se s nim pres zimu zabavil:-D
http://prochazka86.rajce.idnes.cz/mgf_2013/
Hlásí se nováček :-)
Re: Hlásí se nováček :-)
kabrioleťáci F - TF
Kabrioleťáci, zdá se že počasí přeje a už brzy to bude k odplachtování a první letošní jízdě
Už jste někdo vyrazil??
Ha, už vylejzaj z děr 
Civica mam v garazi jeste nedodelanyho, takze kdyz je treba nekam popojet a neni snih/led/sul/voda nebo jinej fujtajbl, kterej povazuju za nekompatibilni s efkem, tak s nim (efkem) i vyrazim.
Na Stedrej den jsem bez strechy rozvazel darky po meste.
Na Stedrej den jsem bez strechy rozvazel darky po meste.
vylejzaj letní jezdciTrunda píše:Ha, už vylejzaj z děr
-
Dieter Bonrath
Me uz napadlo, ze bychom mohli provest v breznu nejakou projizdku
pozn. Uz opet stojim na ctyrech:-)
Alééé, nééé,, nazdar chlapéé,
tak máš to hotový?? To jsem na to fakt zvědavej, pro vyjížďku jsem všemi deseti, počasí na to je a snad vydrží a bude se jen zlepšovat.
Máš aktualizovaný fotky na rajčeti? Kouknul bych se jak ta kára vypadá
Vozidlo mám připravený, ještě mi zbývá nějaká těžká práce,,
dnes mi má přijít Atoglym na střechu a musím sehnat nové bezpečnostní matky na kola.
Máš aktualizovaný fotky na rajčeti? Kouknul bych se jak ta kára vypadá
Vozidlo mám připravený, ještě mi zbývá nějaká těžká práce,,
Neco mi unika? Nekdo neshodil vrak ze skaly, ale dal mu jeste jednu sanci??? 
-
Dieter Bonrath
Od letu ho delilo jen par kroku, ale Jirka Zak do me tak dlouho hucel, az jsem mu dal jeste sanci, takze ted uz jen zapojit par dratku, naplnit kapaliny a zkusit vyjet. Kazdopadne uz stojim opet na kolech a lze to alespon tlacit
vylet bych urcite koncem brezna naplanoval, moc se mi libila lokalita Kokorinska.
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775
Vyborne! Jsem zvedavej na vrak v akci!
Tak to bude vrak, asi tak jako já královna krásy
už se těším až to uvidím,,

Tak jsem dnes nevydržel, venku bylo luxusně a tak jsem dal malinkou vyjížďku, dvacet kiláčku do cukrošky na kafíčko,,
super a nádhera..
super a nádhera..
Taky jsem chvili zvazoval podobnou variantu - nadherny pocasi a vylet bez strechy na kaficko, ale nakonec jsem si vzal civica. V patek jsme ho "uschopnili" a bylo treba ho trosku projet a zjistit, jak slape. Bylo z toho 150km po okreskach a velice prijemne odpoledne. Mechanismus sundavani strechy jsem ale hledal zbytecne 
Tak Civik vyhrál jo,, no teď jen flexu a střechu dolů
se na tebe bude MGF zlobit,, 
Nj, vyhrál.
Ale když od listopadu stál rozebranej v garáži a jediný jízdy byly potupně na tyči do lakovny a nebo na rovnání čela do dílny, tak mi přislo rozumný to hned po dodělaní projet a vyzkoušet, jak to vlastně funguje.
Ale když od listopadu stál rozebranej v garáži a jediný jízdy byly potupně na tyči do lakovny a nebo na rovnání čela do dílny, tak mi přislo rozumný to hned po dodělaní projet a vyzkoušet, jak to vlastně funguje.