Také chceme moc poděkovat za skvělý sraz, sic to počasí bylo nějak až jako moc pěkné

Bylo fajn prožít po delší době sraz s vámi regulerně a v našem případě i poklidně bez nahánění drobotiny po place

Jsme rádi a vděční za to, že jste všichni stále tak fajn pohodová banda

Já si užil i spanilku na Ecce Homo, kde jsem nikdy nejel s autem, kde bych si mohl zkusit zatáčku říznou ostřeji a také si v tomto novém autě zkusit trošku pohrát s tím, jak se dá dostat na hranu adheze. Jeden "bůček" se mi povedl, ale není to v takovém autě tak snadné

Lodička příjemná, protože se dalo poklábosit za příjemnějšího klimatu

Díky díky, pane Prezidente a jeho komorníci
A aby to s Angličáky nebylo bez vícero příběhů, vzali jsme to domů ve společném tandemu s Lenhamem přes Oderské vrchy, kde ty silničky jsou pro naše autka příznivé a myslím si, že jsme si to všichni užívali... ani jsem se Jarka neptal, jestli jsem ho svým tempem neuhnal, ale tak přišlo mi, že neprotestoval

No a při této hitparádě v úseku, kde byly kostkové části silnic najednou za zatáčkou u příkopy novější MX5tka a u ní nějaký klučina s děvčicou, nešťastníci tam cosi laborovali s defektem. Tak jsme u nich s Lenhamem zastavili a udělali jim kabrouškovou asistenci. Sice jsme bohužel problém nevyřešili, protože pneumatiku na kostkách po defektu dodělali tak, že mlíkem už zacelit nešla a rezervu si nakonec museli nechat dovézt. Ale tak jsme aspoň prohodili pár útěšných slov, hodili jim auto na hever. Autko si půjčili od strejdy jako jednorázový zážitek a tak z toho byli takoví rozčarovaní

Ale řekl bych, že ten projev sounáležitosti mezi sradcaři autíčkáři to trauma určitě zahojil.... údajně jsme byli tak padesáté auto, které jim konečně zastavilo s nabídkou pomoci.
A.... s Věrkou jsme si pak dali ještě v neděli pokračování a udělali jsme kolečko na Slovenskou na Oravu.... no a tak to tedy co se týká cest a výhledů bohužel bylo bídné (omlouvám se, ale přes ten kraj jediná silnice napříč a ta vede samejma nudlojidníma dědinama v údolích a se škaredým povrchem a bez možnosti to střihnout někde přes nějaké kopce po nějaké klikaté silničce, protože všechny takové silnice tam jsou slepé). A asi největším zážitkem bylo to, že jsme to nechtěně celé od Rožnova projeli s grilovaným kuřetem a já tak celou cestu musel Věrku chlácholit, že to je jen kontrolka a ne závada samotná

.... doma diagnostika opět poukázala na čidlo vačky, které jsem před pár dny měnil, tak nevím co to má jako znamenat. Asi budu muset osciloskopem mrknout jestli to tedy není o kabelu.... Zajímavé, že se na autě něco podrbe vždycky v Beskydech

Prostě anglické auto nemůže být bez příběhu na každé cestě, ale to my na tom vlastně máme radi, že?