Jejda jejda, to toho proběhlo
Má zkušenost v DS. Poprvé jsem tam byl před 3 léty, v podstatě dofoukat HG (proběhlo, patrně, v té době jsem byl panic, takže o nějakých mírách od středu kola k blatníku jsem neměl ani tucha

). Plus nějaké opravy, které taky proběhly.
Podruhé 2009, psal jsem o tom tady
viewtopic.php?f=11&t=2548. Auto mi vrátili s tím, že geometrie je v pořádku. Hm.
Dále KONTROLA a případné dofoukání HG - jak jsem přijel, tak jsem odjel, ale za 1500

Doma jsem zjistil, že se v podstatě nic nezměnilo, výška cca stejná.
Už jsem tam nikdy nejel a nepojedu. MG mi fouká lenham a přístup, který má, je dle mého soudu A+++.
Vrakáče. Kupoval jsem někde na SM panel pod přední sklo, kterým procházejí stěrače. Dostal jsem ho za 1000,- ovšem bez záslepek na šrouby (NOVÝ je v UK za 50 liber). Volal jsem, že je chci, na druhé straně seděl blb, který mi řekl, že jsem si je neobjednal. Pro mě jsou součástí panelu, takže jsem ani neuvažval o tom, že by mi je nedodali. Hm.
Druhá zkušenost, vrakáč kdesi z Čech (střední?). Zámek na kufr. Dostal jsem ho tuším za 1500,-. (NOVÝ je v UK za 75 liber). Ovšem bez spony, která ho drží v kufru. Volal jsem zpět, opět blb, který mi řekl, že jsem si ho neobjednal. Pro mě je ... atd. Hm.
Resumé ? DS nee, vrakáče nee. Spoléhám se (už

) na vlastní síly a na díly z UK.
Resumé k threatu : Pokud si donesu někam svůj ND a chci ho vyměnit, někdo mi ho rozřeže a někam navaří BEZ toho aby mi postup vysvětlil (pokud to tak bylo), tak bych chtěl zpátky svůj ND a uvést auto do původního stavu. Pokud to tak nebylo, nemám si co stěžovat na tento postup.

Pokud to upadne, ať to spraví tak, aby to drželo (zdarma). Co se týká hodnoty práce, tak se asi musím DS zastat, 450,- na hodinu se mi nezdá hodně (vzhledem k tomu, že tam výbavu mají a musí ji zaplatit).
Jenom perlička, House of England (Jag) si účtuje za hodinu 1900,- a třeba za zkušební jízdu v délce 45 minut 850,-Kč bez DPH.

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt