Palivoměr
Palivoměr
Hoši tak dalši oprava, ať se přes zimu nenudím.Od novoty mi neukazuje palivoměr jak tam natankuji tak se palivoměr uplně minimalně pohne.Ručička je uplně dole ale rezerva nesviti.Aji bych se na to vykašlal ale mam to aji na lpg a tak nikdy nevim kolk tam mam paliva.to abych tam mněl dva nulovače jelikoš lpg nema žaden ukazatel.A u benzinu mi to nefachči.A funguje to tak že jak startnu tak se to nastartuje na benzin a po nějake době to přepne na plyn.Zatim pravidel ně tankuji aspoň za 300 kila ať pak nemusim vozit jizni řad na autobus k nejbliši benzince.4etl jsem nějake fora ohledně nějakych odporu ale ja si myslim že to neni tim.Byvaly majitel jak mi to prodaval tak chtěl nějak vylit benzin tak s tim něco nejspiš kutil.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palivoměr
Tohle je snad špatný vtip ...lukacek píše:... Byvaly majitel jak mi to prodaval tak chtěl nějak vylit benzin tak s tim něco nejspiš kutil ...

-
- Kontaktovat uživatele:
No to jsem taky ještě v životě neviděl, že by nědko při prodeji auta cucal zbytky z nádrže. To rozhodně není normální.
Jestli máš prázdnou nádrž a naleješ tam 10l, je to málo, aby se ručička pohla - píše se tady toho o tom dost. Doporučuju ti natankovat alespoň 25l, aby jsi měl alespoň 1/2 nádrže , jinak si odpálíš benzinovou pumpu .
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
No rezerva se mi ještě za rok nerosvitila a ani nevim kolik tam je benzinu sem tam tam natankuji a jezdim na plyn možna že tam je skoro plná.Ale kdo vi a musim asi někdy natankovat plnou auvidi se.Ja ho koupil levně jelikož byl špatny motor ale jsme se se do sebe zamilovali na prvni pohled tak jsem si ho odvez domu.Předchozi majitel nemněl žaden vztah k těmto utum.Byl tam dordel jak by vozil dělniky ze šachty a popelnik už překipoval cigaretama.Už mu chyběl jen 2 tydny a odhlasil by ho a dal na nd.Ale ja se o něho postaral a teď je fešák. 

Nemate nahodou schéma jak je zapojena elektrika do nadrže.ja myslim že bude asi v tom nějaka zrada ale mam tady nějak moc drátu jelikož tam mam aji LPG.
Jestli se nepletu, 400 nemá hladové oko....., pokud se ti tedy ručka hýbe, vše funguje.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
aZ si chcel povedat ze nema tu skaredu zltu kontrolku tak ta poopravim ona ju ma ehm a kuka na mna kazde dva tyzdne
Bych se divil že by ji neměla 400.to by s ni nebyl žadny adrenalín 

- Roowi
- Kontaktovat uživatele:
Občas tam na mě hladový okno blikne, takže že jí 400 nemaj neni tak uplně pravda
... Je to žlutá kontrolka s ikonkou tankovacího stojanu a je umístěna vedle kontrolky airbagů (SRS červená kontrolka) uplně vlevo dole
)

Above all it's a Rover
Hoši v ktere časti najdu ten palivoměk ktery je v nadrži ať knajdu ty draty
Hoši tak jsem vzal plnou a je ta ručička ve čtvrtině a stakle nevim kdej jsou ty draty k nadarži.Nejsou nahodou pod sesadlem?
na mojom {420SDi77kW -1999} za zadnym sedadolom cca 15cm na spolujazdcovej strane. Dobre to je vidiet ked vyberies koberec z kufra von. teda aspon predpokladam ze to je nadrz.
PS momentalne mi vysla spotreba 6.7 alebo 6.1 necche sa mi to presne ratat a ani nemam chut bezcielne spravit 100km aby som mal presnu spotrebu.
ale po dalsom tankovani asi zavediem do auta zosit kde sa budu pisat udaje xD
PS momentalne mi vysla spotreba 6.7 alebo 6.1 necche sa mi to presne ratat a ani nemam chut bezcielne spravit 100km aby som mal presnu spotrebu.
ale po dalsom tankovani asi zavediem do auta zosit kde sa budu pisat udaje xD
-
- Kontaktovat uživatele:
zkus http://www.spritmonitor.de bude to počítat za tebe, a nejen to.
jojo o tej stranke viem a asi to tam tam budem davat