Tedy za předpokladu, že ji uživíte a pomůže vám.
Jinak budete za barbíny

Já jsem k ní byl v podstatě dotlačen, mám toho celkem hodně a úložný prostor v podkroví dvoupatrového domu.
Nemám sice parkovací kotec, pronajatou garáž v opuštěném domě u sousedů, takže tam příležitostně majitelé prochází, práší se tam, takže skladovat to tam ne-e, ideální by to bylo v obýváku, ale to je prasečina, navíc bych nenašel bezpečné uložení, takže podkrovní sklad přes devatery schody

Tahat to jedno po druhém v náručí byl dost velký opruz, navíc jsem se dost nachodil, protože jako naschvál jsem vždy na něco zapomněl.
Ukládat to v nějaké krabici je hovadina, to jsem už taky řešil.
Takhle to mám v této brašně, v plastové krabici hadry a aplikátory, popadnu, jdu, mám všechno po ruce, nic neztratím, nemusím hledat, nic se mi nevylije, nerozbije....

Dovezu ukázat na sraz, si to můžete prohlédnout, beru to mimo jiné proto, že nemám po ruce vhodný prostor pro uložení toho Perlu, co mám pro některé z vás a tu brašnu mám zrovna tady, strčil jsem to tam, vezmu do ruky a jedu, jaképacopak.....
Na žádost Ondřeje jsem mu odlil 100 ml toho Perlu (jen se připomínám s tím DJ BTBM- klidně vem celé balení, odsaju si), takže od sebe jsem si odsál 50 ml a od Lukáše 50 ml (doufám, že se nebude zlobit).
Mýlíš se, udělal bych přesně to samé, co Ty, ale já nemám důvod, když mi to funguje, navíc mám jen jedno auto a ne tři...Trunda píše: ale za ty peníze raději koupím ložisko do převodovky, což zas ty třeba nemusíš